WhatsApp-fingeravtrycksborttagning (inaktivera)

Borttagning av WhatsApp-fingeravtryck, även om det är ett problem när det gäller säkerhet; Det är mycket fördelaktigt rent praktiskt.

WhatsApp idag är en meddelandeapplikation som erbjuder en mängd funktioner för användare. Fingeravtryck är ett av dem. Den kan användas sömlöst på både Android och iOS operativsystem. Särskilt förstagångsrullare kan fråga vad de ska göra när de vill få tillbaka det. Om du kollar den här artikeln, Borttagning av WhatsApp-fingeravtryck Du kan hitta de lösningar du letar efter.

Vilka är fördelarna med Whatsapps fingeravtrycksfunktion?

Vilka är fördelarna med Whatsapps fingeravtrycksfunktion?
Vilka är fördelarna med Whatsapps fingeravtrycksfunktion?

WhatsApp fingeravtrycksfunktion Det för med sig många fördelar. Generellt kan dessa positiva aspekter nämnas enligt följande:

 1. Det ger säkrare och säkrare åtkomst till applikationen.
 2. Det finns inga säkerhetsrisker.
 3. Du kan låsa upp din WhatsApp-app med bara ett fingertryck.
 4. Det låter dig skydda dina WhatsApp-meddelanden effektivt.

När det gäller sådana funktioner WhatsApp fingeravtrycksfunktion Det är ganska fördelaktigt. Den kan också enkelt aktiveras eller avaktiveras.

Hur man använder WhatsApp Fingerprint Lock?

Borttagning av WhatsApp-fingeravtryck I förväg bör du också veta hur du kan använda funktionen i fråga. Om du inte har använt den tidigare och undrar hur du öppnar den kan du följa stegen nedan:

 1. Uppdatera din WhatsApp till senaste version 2.19.221 eller senare från Market-appen
 2. Öppna WhatsApp, tryck på de tre vertikala prickarna uppe till höger och gå till inställningar
 3. Följ sökvägen för konto, sekretess och fingeravtryckslås från alternativen som visas.
 4. Från alternativen här trycker du på Lås upp med fingeravtryck
 5. Ställ in den tid du vill att din WhatsApp ska låsa appen

Således kan du enkelt börja använda funktionen direkt.

Hur låser man upp fingeravtryck på iOS-enheter?

Hur låser man upp fingeravtryck på iOS-enheter?
Hur låser man upp fingeravtryck på iOS-enheter?

Beroende på operativsystemet kan operationerna som utförs i ett program skilja sig åt. Detta WhatsApp fingerlåsfunktion gäller även Om du använder iOS och undrar hur du kan låsa upp låset du har ställt in, kan du följa objekten nedan:

 1. Logga in på WhatsApp-appen på din telefon.
 2. På skärmen som öppnas går du till inställningssektionen för programmet.
 3. Gå till kontosektionen och sedan sekretesssektionen.
 4. Aktivera funktionen genom att scrolla nedåt.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt WhatsApp fingerlåsfunktion kan inaktiveras.

Hur inaktiverar man fingeravtryckslås på WhatsApp?

Borttagning av WhatsApp-fingeravtryck hur man gör Den här frågan ställs ofta av personer som har aktiverat fingeravtryckslås i appen. De vanligaste orsakerna är att inte behöva öppna den varje gång, eller så är fingeravtryckssensorn felaktig eller accepterar inte utskriften.

I sådana fall, även om människor är mycket oroliga, finns det en lösning. En lösning kan hittas genom att följa stegen nedan innan du tar bort programmet.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Öppna dina telefoninställningar
II. Mitt namn Gå in i avsnittet Fingeravtryck
III. Mitt namn Skriv sedan ditt lösenord för låsskärmen
IV. Mitt namn Ta bort alla fingeravtryck i alternativet

Om du följer alla dessa steg Hur man tar bort WhatsApp-fingeravtryck Du kan också få svar på frågan.

Vad du ska veta om skanning

Hur man tar bort WhatsApp-fingeravtryck Du kan få omedelbara resultat genom att följa stegen ovan. Men innan dess finns det också detaljer du behöver veta, som:

 1. Fingeravtryckslåsfunktionen är endast tillgänglig på Android-enheter med en fingeravtryckssensor som kör Android 6.0+ med Googles fingeravtrycks-API.
 2. Ansiktsskanningsfunktionen är endast tillgänglig på Android-enheter med ansiktsskanner.
 3. Den här funktionen stöds inte på Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4 eller Samsung Galaxy Note 8.
 4. Ansikts- och fingeravtrycksautentisering sker helt på den egna telefonen.

Om din telefon har en fingeravtryckssensor men den är defekt, rekommenderas att gå till tjänsten och få det fixat först.

Hur säkerställer jag säkerheten för WhatsApp-applikationen?

WhatsApp fingeravtrycksfunktion Som kan förstås presenteras den för att ge mer säkerhet i praktiken. Om du vill skydda och lagra dina WhatsApp-meddelanden bättre finns det olika rekommendationer du bör känna till.

Aktivera försvinnande meddelanden

Att aktivera försvinnande meddelanden är en av säkerhetsåtgärderna. Även om WhatsApp krypterar alla chattar som standard, ibland vill du också se till att det inte kommer att finnas några dubbletter av din konversation i framtiden.

Detta hjälper till att säkerställa att inga av dina privata konversationer kan ses, även om din enhet eller mottagarens enhet hamnar i dåliga händer. WhatsApps försvinnande meddelandefunktion säkerställer att de utbytta meddelandena automatiskt raderas för alla efter en viss tidsperiod.

Aktivera meddelanden om säkerhetskodändring

Aviseringar om säkerhetskodändringar är också en av funktionerna du bör känna till. I WhatsApp kan du verifiera om dina chattar är krypterade från slut till ände med hjälp av säkerhetskoder.

När en ny telefon eller bärbar dator kommer åt befintlig chatt genereras en ny säkerhetskod för båda telefonerna. WhatsApp kan skicka meddelanden när säkerhetskoden ändras. På så sätt kan du säkerställa din säkerhet genom att kontrollera krypteringen med din vän över en annan Messenger.

Vanliga frågor

Kan jag gå med i WhatsApp-samtal utan att låsa upp med fingeravtryck?

Ja, du kan gå med i samtal på WhatsApp när du är låst med fingeravtryckslås. Således, med fingeravtryckslåset, kan samtal ringas bekvämt utan att slösa tid. Du kan också gå med i videosamtal på WhatsApp medan du fortfarande är låst.

Kan fingeravtryckslås ställas in i WhatsApp Individual Chats-sektionen?

Du kan bara sätta fingeravtryckslås på ditt WhatsApp-konto. Det erbjuder inte möjligheten att låsa individuella individuella chattar. Men om du vill säkra dina WhatsApp-chattar kan du arkivera dem. Arkivsektionen skyddar din chatt och sammanfogar den säkert i en annan mapp.

Godkänner fingeravtryckssensor fingeravtryck på WhatsApp Lock?

Du kan inte sätta något annat finger än det du satte i telefoninställningarna. Sensorn bekräftar bara befintligt fingeravtryck för att sätta i WhatsApp-fingeravtryckslås.

Är fingeravtryckssensor nödvändig för WhatsApp-fingeravtryckslås?

Om du vill dra nytta av fingeravtrycksfunktionen som erbjuds av WhatsApp, bör enheten du använder ha en fingeravtryckssensor och den ska fungera smidigt.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi