Var är de nedladdade iPhone-filerna? Vart är det på väg?

iPhone var är de nedladdade filerna Användare som stöter på frågan kan hitta sina filer på olika sätt. Olika metoder kan föredras för lagring på iPhone-enheter. Förutom enhetens egen lagring kan den även lagras i iCloud. Användare kan välja var deras filer ska lagras genom att göra justeringar.

Det är möjligt att ladda ner en fil över Internet, data eller fil kan laddas ner i en annan applikation. Filöverföring är möjlig via meddelanden. Även om det finns olika sätt att ladda ner filer, lagras de nedladdade filerna på en gemensam plats. Det är möjligt att hitta filer även om du inte har gjort inställningar för att hantera enhetens lagring.

Var sparas iPhone-nedladdningar?

iPhone var är de nedladdade filerna
iPhone Vart går nedladdningarna?

När du laddar ner filer till iPhone-enheter är det nödvändigt att gå till mappen Nedladdningar i programmet Filer. I princip finns nedladdade filer i enhetens Filer-app. Användare som laddar ner via Safari kan komma åt sina filer på ett annat sätt.

Nedladdningar på min iPhone

Efter att ha laddat ner filer kan användare enkelt komma åt nedladdningarna från applikationen Filer. Användare ska inte oroa sig för filer de inte kan hitta. Eftersom det är enheter med avancerade funktioner kan det vara möjligt att hitta nedladdade filer med olika metoder. iPhone var är de nedladdade filerna Följande steg bör följas för att få information om:

  1. Filer-appen öppnas,
  2. Fliken Bläddra öppnas,
  3. Välj alternativet På min iPhone.
iPhone var är de nedladdade filerna
iPhone Vart går nedladdningarna?

iCloud Drive

Användare bör titta på Min iPhone- och iCloud Drive-filer separat för att hitta nedladdade filer. Om platsen där filerna ska sparas är inställd kan den ses direkt i den angivna filen. Användare som inte kan hitta de nedladdade filerna på min iPhone kan fortsätta enligt följande;

  1. Filer-appen öppnas,
  2. Fliken Bläddra öppnas,
  3. iCloud Drive är valt,
  4. Mappen Nedladdningar är vald.

På enheter där inga inställningar ändrats, finns nedladdade filer i mappen Nedladdningar i iCloud Drive. När du först går in i applikationen Filer kan du komma åt mappen Nedladdningar längst ned på fliken Bläddra. iPhone var är de nedladdade filerna Det första stället att leta efter frågan är applikationen Filer.

iPhone var är de nedladdade filerna
iPhone Vart går nedladdningarna?

Var laddas filer ner från Safari?

iPhone användare kan använda Safari-appen för att ladda ner filer. Hjälp kan erhållas från Safari-programmet för att hitta filer som laddats ner från Internet. För att hitta filer som laddats ner via Safari;

  1. Safari-appen öppnas,
  2. Välj Sidinställningar bredvid sökfältet,
  3. Nedladdningar är valda.
iPhone var är de nedladdade filerna
iPhone Vart går nedladdningarna?

Du kan få hjälp från appen Filer på enheten för att komma åt filerna som laddats ner via Safari. Varje fil som laddas ner till enheten finns i mappen Nedladdningar i programmet Filer. Även om filerna som laddas ner i Safari syns direkt i programmet, kan de inte nås över tid.

Kan jag ändra platsen för nedladdade filer?

Söker ständigt efter nedladdade filer och iPhone var är de nedladdade filerna Användare som inte vill ställa frågor kan göra ändringar i platsen för filerna. Det är möjligt att flytta den från en ofta använd nedladdningsmapp. Användare kan flytta filer till mappen iCloud Drive eller My iPhone. Tryck länge på filen du vill flytta och välj Flytta från popup-menyfönstret. Mappen du vill flytta kan väljas. Det är en av metoderna som kan föredras för att lättare hitta nedladdade filer.

Kan nedladdade filer återställas när de raderas?

Filerna i programmet Filer inkluderar alla filer på enheten. Alla nedladdade filer kan hittas senare om de raderas av misstag. Många raderade data på iPhone-enheter lagras under en viss tid. Precis som med bilderna finns det Nyligen borttagna i filsektionen.

För mer information om iPhone: https://www.hsviagrarg.com/?s=iphone

Även om raderade filer är bland de nyligen raderade under en viss tidsperiod, raderas de permanent från enheten efter en viss tidsperiod. Du kan återställa filerna du raderade via Nyligen borttagna. Nedladdade filer kan återställas tack vare återställningsfunktionen. iPhone nedladdad var är filerna Applikationen Filer behövs för de raderade filerna, liksom applikationen Filer som används i frågan.

Vanliga frågor

iPhone-nedladdningar visas inte, var är mina filer?

Det är möjligt att hitta nedladdade filer på iPhone-enheter i nedladdningsdelen av enheten. Nedladdningar kan laddas upp automatiskt till iCloud eller till enheten. Båda filerna måste tittas på.

Var finns iPhone-nedladdade PDF-filer?

Användare kan hitta nedladdade PDF-filer i appen Filer. PDF-filer som laddats ner via Safari finns i avsnittet om Safari-nedladdningar.

Var hittar jag iPhone WhatsApp nedladdade filer?

WhatsApp-användare kan bestämma platsen för nedladdade filer genom programmets inställningar. De är hanterbara inställningar i Lagring och Data. Den finns i applikationen Filer om inga inställningar görs.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi