Vad är sätt att lära sig iPhone-battericykeln? (Detaljerad)

lär dig iPhone battericykelDet är mycket viktigt för människor som använder den här telefonen. Eftersom att lära sig battericykeln hjälper dig att få en bättre uppfattning om telefonens batteri. Dessa processer är mycket enkla och är en process som människor som har använt iPhone under en lång tid borde känna till. Så, hur kan du ta reda på battericykeln?

Människor som köper en iPhone eller inte har tittat på battericykeln tidigare kanske inte vet hur man lär sig iPhone-battericykeln. Genom att granska den här artikeln har vi förberett för dig, Hur man tar reda på iPhones battericykel Du kan hitta svaret på frågan.

Hur man lär sig battericykeln på iPhone-enheter

Lär dig iPhone-battericykeln
Lär dig iPhone-battericykeln

lär dig iPhone battericykel Innan du går vidare till ämnet bör det vara känt vad battericykeln är. Antalet battericykler är antalet gånger ett batteri laddas till 100 procent. Detta kan lätt förstås med ett exempel.

Låt oss säga att du har använt en fulladdad iPhone ett tag och att batterinivån sjunkit till 65 procent. Det betyder att 35 procent av batteriet är förbrukat. Om du laddar till 100 procent vid det här laget, räknas det inte som en hel cykel eftersom du faktiskt bara har laddat 35 procent. Därför kommer antalet att läggas ihop tills summan är 100 procent.

Så nästa gång du laddar batteriet till 65 procent på din iPhone kommer det att betraktas som en hel cykel. Det spelar ingen roll om du laddar enheten en eller två gånger. När den når 100 procent kommer den att slutföra en cykel. Ju lägre antal battericykler, desto bättre blir din batterihälsa.

Hur man lär sig battericykeln på iPhone-enheter?

Om Hur man tar reda på iPhones battericykel Om du är det kan du granska tabellen nedan och få en uppfattning om ämnet.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Logga in på inställningsskärmen på din iPhone-enhet.
II. Mitt namn När du har öppnat inställningsskärmen, gå in i batterisektionen.
III. Mitt namn Gå till skärmen Batterihälsa och laddning från skärmen som visas.

Om du följer dessa tre steg kan du enkelt lär dig iPhone battericykel realiserbar.

Hur man vet iPhone-batterihälsa?

Lär dig iPhone-batterihälsa
Lär dig iPhone-batterihälsa

Varje telefons batterihälsa är av största vikt. Eftersom en bättre batteriets hälsa Det hjälper telefonen att hålla längre. Men det finns många mobiltelefontillverkare idag, så hur man lär sig batterihälsa varierar från märke till märke.

Därför att lär dig iPhone battericykel Om du säger hur man gör kan de allmänna stegen sammanfattas enligt följande:

 1. Logga in på inställningsskärmen på din iPhone-enhet.
 2. När du har öppnat inställningsskärmen, gå in i batterisektionen.
 3. Gå till skärmen Batterihälsa och laddning från skärmen som visas.

Genom att följa dessa tre steg kan du omedelbart se hur din batterihälsa är och få en allmän uppfattning.

Hur visar jag information om batterianvändning?

lär dig iPhone battericykel Information om batterianvändning är lika viktig. Så det är möjligt att du har mer kunskap om ditt batteri. Den här skärmen visas efter att du har öppnat telefonens inställningsflik och klickat på alternativet Batteri.

Information om din batterianvändning visas under de senaste 24 timmarna och upp till de senaste 10 dagarna. En del av informationen du kommer att stöta på när du kommer till nämnda skärm är följande:

 1. I avsnittet med information och rekommendationer kan du hitta data om förhållanden eller användningsmönster som gör att iPhone förbrukar energi. Dessutom kan du hitta rekommendationer för att minska energiförbrukningen. Om ett förslag visas kan du omedelbart gå till relevanta inställningar genom att trycka på det.
 2. I avsnittet Senaste laddningen visar det hur länge batteriet senast var fulladdat och när det kopplades bort.
 3. Batterinivågrafen innehåller information från de senaste 24 timmarna. Visar batterinivå, laddningsintervall och perioder när iPhone är i lågströmsläge eller när batteriet är kritiskt lågt.
 4. Batterianvändningsdiagrammet täcker information från de senaste 10 dagarna. Visar procentandelen batteri som används varje dag.
 5. I avsnittet med aktivitetsdiagrammet visar den aktiviteten över tid uppdelad efter om skärmen är på eller av.
 6. Sektionen Skärm på och skärm av visar den totala aktiviteten för den valda tidsperioden som när skärmen var på och av. Vyn Senaste 10 dagar visar det dagliga genomsnittet.
 7. I avsnittet Batterianvändning per applikation anges batterihastigheten som används av varje applikation under den valda tidsperioden.
 8. Det finns en tidsperiod under vilken varje applikation används inom det tidsintervall som valts i avsnittet Aktivitet per applikation.

Att veta allt detta hjälper dig att använda din telefon mer effektivt. Den här typen av innehåll Mobilnyheter från kategorin.

Vanliga frågor

Är batteritiden densamma på alla iPhone?

Batteritid och laddningscykler på iPhone-modeller varierar beroende på användning och inställningar. Av denna anledning kanske batteritiden för två iPhone-enheter som köps samtidigt inte är densamma.

Hur tar jag reda på batteritiden?

lär dig iPhone battericykel Det kan lätt läras efter att ha gått in i enhetens inställningssektion och loggat in i batterisektionen därifrån.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi