Vad är återställningsläge? Hur man använder?

Återställningsläge Det finns många funktioner i telefoner idag. Även känt som återställningsläge Återställningsläge är en av dem. Även om det inte är nytt, är det önskvärt att lära sig, särskilt av de som kommer att använda modden för första gången.

Återställningsläge är ett speciellt startläge som används i datorsystem och elektroniska enheter som smartphones. I grund och botten, när programvaruproblem eller fel uppstår på din enhet, låter det dig utföra reparationer och felsökning i en säker och kontrollerad miljö. Hur man använder återställningsläge Om du säger så kan du nå de lösningar du letar efter direkt med den här artikeln.

Vad är återställningsläge?
Vad är återställningsläge?

Vad är återställningsläge?

Android Återhämtning Mod är ett verktyg som kan hjälpa dig att fixa problem på dina Android-enheter. Startar i återställningsläge och sedan är dina problem åtgärdade. Läget i fråga är en funktion som vanligtvis inte behövs. I detta avseende, de flesta människor Vad betyder återställningsläge?kan fråga hur man använder frågor.

Om din smartphone inte fungerar eller fastnar under uppstart, om det finns skadlig programvara som du inte kan ta bort, kan återställningsläget hjälpa dig.

Hur använder man återställningsläget?

Metoden för att gå in i återställningsläge skiljer sig något från enhet till enhet. Därför har den ingen standardstruktur. Till exempel, för Google Pixel-enheter, följ helt enkelt stegen nedan.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Tryck och håll ned ström- och volym ned-knapparna samtidigt i några sekunder och släpp dem när du ser en triangel med ett utropstecken på skärmen.
II. Mitt namn Använd volym ned-knappen för att bläddra igenom alternativen tills du hittar återställningsläget och tryck på strömknappen för att ladda.
III. Mitt namn Om du ser en Android-ikon som säger Inga kommandon bakom den, måste du hålla ned strömknappen och trycka på Volym upp-knappen en gång och sedan släppa båda knapparna.
IV. Mitt namn Efter det bör återställningsmenyn visas. Du kan använda volymknapparna för att navigera genom alternativen och strömknappen för att välja dem.

Om hur man använder återställningsläge Om du säger så kan du nå de nödvändiga resultaten på kort tid på Google Pixel-enheter.

Återställningsläge på Samsung Galaxy-enheter

Återställningsläge på Samsung Galaxy-enheter
Återställningsläge på Samsung Galaxy-enheter

Samsung Galaxy-enheter är att föredra av många människor nuförtiden. Om du också använder dem kan du behöva använda återställningsläget under vissa perioder. Om du undrar hur du kan göra detta kan du följa stegen nedan en efter en:

 1. Anslut en USB-C-kabel till din telefon och anslut den till din dator.
 2. Tryck och håll in ström- och volymupp-knapparna samtidigt i några sekunder och släpp när du ser Samsungs logotyp och känner en vibration. Om din telefon har en Bixby-knapp måste den också hållas intryckt.
 3. Android-symbolen bör visas kort på skärmen innan återställningsmenyn visas.
 4. Volymknappar används för att navigera genom alternativen. Du kan använda strömknappen för att välja mellan dem.

på Samsung-enheter hur man använder återställningsläge Om du är det kan du aktivera den på kort tid genom att följa dessa steg.

Hur man använder återställningsläge på Motorola-enheter?

Användare av Motorola-enheter kan också behöva gå in i återställningsläge då och då. Hur man använder återställningsläge du kan följa stegen nedan på din Motorola-enhet:

 1. Tryck och håll ned volymknappen och sedan strömknappen i några sekunder. Släpp när du ser Android-symbolen på skärmen.
 2. Använd volym ned-knappen för att bläddra igenom alternativen tills du hittar återställningsläget på skärmen som visas. Tryck på strömknappen för att välja en.
 3. Om du ser en Android-symbol som säger Inget kommando bakom den, måste du hålla ned strömknappen och trycka på volym upp-knappen en gång; då måste du släppa båda knapparna.

Således är alla nödvändiga processer slutförda. Om du har gjort det korrekt visas återställningsmenyn på skärmen. Du kan använda volymknappen för att bläddra igenom alternativen och strömknappen för att välja bland dem.

Hur man använder återställningsläge på Motorola-enheter?
Hur man använder återställningsläge på Motorola-enheter?

Återställningsläge på OnePlus-telefoner

på OnePlus-telefoner hur man använder återställningsläge? Om din enhet är OnePlus kan du aktivera detta läge på kort tid genom att följa stegen nedan:

 1. Tryck och håll ned ström- och volym ned-knapparna samtidigt i några sekunder.
 2. Du kan behöva ange din PIN-kod eller lösenord.
 3. Välj ditt språk.
 4. Efter dessa steg bör återställningsmenyn visas. Du behöver bara bläddra igenom alternativen med volymknappen och välja den med strömknappen.

Således är det möjligt att enkelt sätta dina enheter i återställningsläge.

Vad gör återställningsläget?

Återställningsläge på Android-enheter används för att lösa vissa problem på telefoner. Men om du inte är säker på hur du använder enheten ska den alltid tas till en teknisk service.

Vilka är alternativen för återställningsläge?

Alternativ för återställningsläge Den har flera konstruktioner. En av dem är Initiera systemet nu. Detta kommer att starta om din telefon och ladda det normala operativsystemet.

Torka cachepartition är annorlunda. Tillfälliga systemfiler lagras här, men alternativet att radera data är inte tillgängligt på alla Android-enheter. Starta om till bootloader tar dig tillbaka till bootloader-menyn där du kan komma åt återställningsläge och andra alternativ.

Fastboot, å andra sidan, är bara tillgänglig på Pixel-telefoner och några andra enheter. Det är ett verktyg som låter utvecklare skicka kommandon från dator till Android-enhet. Kräver Android SDK, dvs mjukvaruutvecklingskit. Dessutom finns det också alternativ som:

 1. Applicera uppdatering från SD-kort är för att installera Android-firmware från ett SD-kort.
 2. Mount/system ger tillgång till otillgängliga kärnfiler och mappar. Du kan skapa en partition för att visa och redigera data.
 3. Visa återställningsloggar visar tekniska loggar som visar händelser och åtgärder i återställningsläge.
 4. Kör grafiktest är för utvecklare att köra tester med GPU (graphics processing unit).

Dessutom finns det andra alternativ också. Vad betyder omstart? Du kan ta reda på dess innebörd och vad den gör genom att gå till vårt relaterade innehåll via länken.

Vanliga frågor

Är återställningsläget detsamma på alla enheter?

Aktivering av återställningsläge skiljer sig för varje Android-operativsystemenhet. Av denna anledning rekommenderas det att du undersöker din telefons märke och modell på ett speciellt sätt.

Hur går man igenom alternativ i återställningsläge?

I allmänhet, i återställningsläge, navigeras alternativen genom att använda knapparna för volym upp och volym ned. Att välja en görs genom att trycka på strömknappen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi