iPhone Vibration Av och Vibrationsinställningar

iPhone vibrerar av Det är en av funktionerna som användare kan anpassa på sina enheter. De får öppna eller stänga som de vill, eller göra ändringar. Apple, ett av de mest använda telefonmärkena i världen, uppdaterar regelbundet sina användare. På grund av uppdateringarna kan det finnas skillnader i dess funktioner.

Efter att telefonerna uppdateras regelbundet utvecklas funktioner för att göra användarens upplevelse bättre. Det är ganska enkelt att göra ändringar i enheternas vibrationsegenskaper. Förutom ljud innehåller aviseringar eller återkopplingar till enheten även vibrationslarm. Användare bör följa de korrekta stegen för vibrationsvarningar de inte vill ta emot eller vibrationer de vill ta emot.

Kan iPhone-vibrationsinställningar ändras?

iPhone användare kan använda inställningsappen för att ändra vibrationsinställningarna på sina telefoner. I grund och botten är den enklaste vibrationsinställningen man känner till lägesinställningsknappen på enhetens vänstra sida. Eftersom enheterna skickas till användarna med alla deras funktioner aktiva vibrerar användarnas telefoner både i högt läge och i tyst läge. iPhone vibrerar av För inställningar kan användare följa stegen nedan;

  1. Inställningar-appen öppnas,
  2. Ljud och pekmenyn öppnas,
  3. Objektet som ska ändras väljs,
  4. Klicka på vibrationsalternativet och inaktivera det.

Kan iPhone-vibrationer vara anpassningsbara?

iPhone-vibration-avstängning
Hur stänger jag av vibrations- och vibrationsinställningar på iPhone?

Användare kan välja mer specifika alternativ när de justerar vibrationsinställningar via Inställningar. Det går även att ändra vibrationerna istället för att stänga av dem. Vibrationsmodeller bland alternativen kan provas. Användare uppdaterar varningsinställningarna genom att välja den vibration de vill ha. Tack vare alternativet högst upp på sidan med vibrationsmönster iPhone vibrerar av kan bli gjort. Att ändra vibrationsegenskaperna för enheter med avancerade funktioner kan uppdateras enligt användarnas önskemål. Det finns inga villkor för att göra inställningsändringar. Användare kan göra ändringar i inställningarna som de vill.

Vibrationsinställningar av iPhone ljudlägen

iPhone-användare kan justera ljudinställningarna på sina telefoner som de vill. Han kan anpassa vibrationsfunktionerna efter de tider de vill. Vibration kan slås på i inställningarna för ljud och tyst läge. När inställningen inte ändras förblir telefonens vibreringsfunktion aktiv i både ljud och tyst läge. Den kan bara slås på i tyst läge och stängas av i ljudläge. Vibration kan stängas av i båda lägena. iPhone vibrera av För att bearbeta måste du logga in på telefonens inställningsapplikation. Stegen som ska följas är följande;

  1. Inställningar-appen öppnas,
  2. Ljud- och pekmenyn öppnas,
  3. Vibrationsinställningar kan ändras när du växlar till hörbart och tyst läge.

Det är möjligt att ändra alla inställningar när du gör vibrationsändringar via menyn Ljud och beröring. Användare kan helt stänga av vibrationer för aviseringar och feedback på sina telefoner. Tangentbordsljud och feedbackvibrationer kan också ändras. Tangentbord Vibrationer som kommer som feedback kan stängas av av användarna. Det är möjligt att stänga av vibrationen genom att gå in i pekmenyn. När vibrationsfunktionerna är avstängda stängs vibrationen i nödmeddelanden som kommer till enheten av. Nödmeddelanden är inställda på både ljud och vibrering. iPhone vibrerar av nödlarm är endast hörbara.

iPhone-vibration-avstängning
Hur stänger jag av vibrations- och vibrationsinställningar på iPhone?

Vibrationsgenerator för iPhone

Vibrationsskapande, en funktion som kom med en av de senaste uppdateringarna av enheterna, kan anpassas. Vibrationsmodeller finns tillgängliga för användarna. Du kan välja mellan färdiga vibrationsmodeller när du stänger av vibration eller gör ändringar. Användare kan använda kommandot skapa ny vibration för att skapa en anpassad vibration för dem. Istället för färdiga vibrationsmodeller föredrar användarna att göra en ny vibration. Anpassningsbara funktioner kan betraktas som privilegier som erbjuds iPhone-användare.

iPhone-vibration-avstängning
Hur stänger jag av vibrations- och vibrationsinställningar på iPhone?

Efter att ha valt Skapa ny vibration kan ett personligt vibrationsmönster ställas in på skärmen som visas framför användarna. iPhone vibrerar av istället kan användare skapa personliga vibrationer. Anpassade vibrationer kan sparas. Samma vibrationsmönster kan användas för varje meddelande. Användare kan ta bort alla nya vibrationsmönster de inte vill ha. De kan spara den igen och använda den när de vill. Olika vibrationer kan göras i inställningarna för varje avisering. Användare som inte vill använda några färdiga eller personliga vibrationsmönster kan stänga av vibrationerna när som helst.

Teknologi många ämnen relaterade till hsviagrarg.com/technology-news/ i vår kategori.

Vanliga frågor

Är det möjligt att stänga av iPhone-vibration från knappen på enheten?

För att stänga av vibrationen med knappen måste först och främst ändringar göras i inställningarna.

Kan iPhone-vibration stänga av arbete för tangentbord?

Feedback kan stängas av i tangentbordets ljudinställningar.

Är iPhone-vibration avstängd för varje avisering?

Vibrationer av meddelanden som kommer till enheten via olika applikationer kan stängas av.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi