iPhone avstängning kommer inte att slås på (problem och lösningar)

iPhone avstängd Slås inte på Det är ett problem som många människor upplever. Föreställ dig att din telefon, som står i centrum för ditt liv, plötsligt stängs av och inte slås på igen. Du vet inte vad du ska göra i panik, ångest och förvirring. Så, hur ska du agera när du står inför denna situation? Här i den här artikeln strävar vi efter att guida dig korrekt i det här fallet genom att dela tips och steg för att hantera iPhone-avstängningsproblemet.

Idag har iPhones blivit en viktig del av våra liv. På grund av teknisk utrustning kan vi dock stöta på problem då och då. I den här artikeln kommer vi att ge information om problemet med iPhone kommer inte att stänga av, stegen för att lösa problemet och svar på vanliga frågor.

Först och främst är det viktigt att förstå varför din iPhone inte slås på. Här är de möjliga orsakerna:

 1. Programvaruproblem
 2. hårdvaruproblem
 3. Laddningsproblem
iPhone avstängd Slås inte på
iPhone avstängd Slås inte på

Lösningsförslag för iPhone slår inte på Problem

iPhone slår inte på problemär en situation som användare ofta möter och är desperata att lösa då och då. Genom att följa stegen nedan kan du förstå varför din iPhone inte slås på och lära dig vad du ska göra för att åtgärda det här problemet.

Tvinga omstart

Först kan din iPhone behöva tvingas starta om. Beroende på din iPhone-modell, följ dessa steg:

För iPhone 8 och senare modeller

Tryck och släpp snabbt volym upp-knappen. Tryck sedan på och släpp snabbt ned volymknappen. Håll slutligen ned sidoknappen och vänta tills Apple-logotypen visas.

För iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Tryck och håll ned volymen och sidoknappen samtidigt tills Apple-logotypen visas.

För iPhone 6s och tidigare modeller

Tryck och håll in hem- och sidoknappen samtidigt tills Apple-logotypen visas.

Avgift

Din iPhones batteri kan vara låg. Försök att ladda din iPhone i minst 30 minuter med din laddare. Följ sedan omstartsstegen.

Återställer i DFU-läge

Försök att återställa din iPhone i DFU-läge (Device Firmware Update) genom att ansluta den till datorn. Den här åtgärden kan hjälpa till att uppdatera enhetens programvara och lösa problemet.

Hur fixar jag att avstängning av iPhone inte slås på?

iPhone avstängd slår inte på problem Hur man löser? Om din iPhone oväntat stängs av och inte slås på, få inte panik först. Sådana problem kan ofta orsakas av mjukvara eller hårdvara och kan i de flesta fall åtgärdas med enkla huskurer. Här är de grundläggande stegen och teknikerna du kan ta för att få din iPhone igång igen.

Lösningsförslag Förklaring
Tvinga omstart Tvingad omstart av iPhone genom att trycka på motsvarande knappar
Avgift Öka batterinivån genom att ladda din iPhone
Återställer i DFU-läge Uppdatera programvaran genom att ansluta din iPhone till datorn och försök åtgärda problemet

iPhone slås inte på under laddning

iPhone slås inte på under laddning problem är ett vanligt problem som många människor upplever. På grund av fel ström i laddaren eller ett programvaruproblem kan enheterna; Den kanske inte stängs av under laddning. Det finns flera lösningar du kan söka för detta.

 1. Testa att ladda med en annan laddningskabel och adapter. Det kan vara problem med kabeln eller adaptern så försök ladda med en annan kabel.
 2. Använd en annan strömkälla. Prova att ladda från ett vägguttag eller din dator. Ett problem med strömförsörjningen kan orsaka laddningsproblem.
 3. Testa att tvinga omstart av din iPhone.

Om dessa metoder inte fungerar kan du få din telefon reparerad genom att ta den till en auktoriserad teknisk service.

iPhone slås inte på under laddning
iphone-charged-shutdown-slår inte på

Varför stängs inte iPhone av och på?

Det kan finnas olika anledningar till varför iPhone inte stängs av eller slås på. Dessa orsaker är vanliga problem som man stöter på. Det kan också orsakas av att du nedgraderar din enhet eller installerar annan programvara. Genom att granska detaljerna nedan kan du lösa källan till ditt problem.

 1. Fel relaterade till operativsystemet eller applikationerna kan göra att din enhet stängs av och inte slås på.
 2. Om fel uppstår under en iOS-uppdatering kan detta leda till att enheten inte startar.
 3. Om batteritiden har gått ut, laddningsuttaget är skadat eller andra hårdvarukomponenter är felaktiga, kan din iPhone stängas av och inte slås på.
 4. Om din iPhone har utsatts för vätska kan det göra att enheten inte slås på.
 5. När din iPhone överhettas kan den stängas av och inte slås på för självskydd.
 6. Vissa appar eller programvarukonflikter kan göra att din iPhone stängs av och inte slås på.

Någon av orsakerna som nämns ovan kan leda till att din iPhone inte slås på. Det är viktigt att identifiera källan till problemet och tillämpa lämpliga lösningsmetoder.

Vanliga frågor

Gäller min iPhones garanti för den här typen av problem?

Din garanti täcker hårdvaru- och mjukvaruproblem som täcks av Apple under hela din iPhones livstid. Det finns dock fall som är utanför garantin. Dessa; enhet som tappas, vätskeskador och reparationer gjorda av obehöriga tjänster. För att ta reda på om ditt problem täcks av garantin kan du kontakta närmaste Apple-auktoriserade service.

Kommer jag att förlora min data om jag återställer min iPhone i DFU-läge?

Ja, all data på din enhet kommer att raderas under återställningsprocessen för DFU-läge. Därför är det viktigt att du tar en säkerhetskopia av din enhet innan du utför detta steg. Om du inte kan göra en säkerhetskopia kan du överväga att söka professionell hjälp för att undvika att förlora dina viktiga data.

Vad ska jag göra om problemet kvarstår?

Om de ovan nämnda lösningarna inte löste ditt problem kan det finnas ett maskinvaruproblem. I så fall kan du få din enhet undersökt och vid behov reparerad genom att kontakta närmaste Apple-auktoriserade service.
iPhone avstängd och kan inte slås på kan orsakas av mjukvara, hårdvara eller laddningsproblem. Du kan försöka lösa problemet genom att följa stegen som föreslås i den här artikeln. Men om problemet kvarstår kan du behöva söka professionell hjälp. Kom ihåg att du kan undvika sådana problem genom att ta hand om din enhet regelbundet och hålla reda på programuppdateringar.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi