Hur tar man bort wifi-historik? (Steg för steg)

Hur man tar bort wifi-historik Användare som vill veta om det kanske vill ta bort Wifi-historiken av olika anledningar. Antalet Internetanvändare ökar dag för dag. Internetanslutningar, som har använts flitigt, har börjat användas aktivt i olika delar av livet som hem, arbete och skola.

Via Internet kan användare komma åt många olika data på några sekunder. Den kan användas för olika ändamål såsom socialisering samt att få viktiga funktioner. Olika interaktioner som sökning med webbläsare, nedladdning av program eller applikationer med internetuppkoppling kan upprättas. Användare Hur man tar bort wifi-historik Det är därför du kan söka svar på frågan.

Hur man visar wifi-historik

Distributörer som kallas modem används i miljöer som hem och kontor för att upprätta en Internetanslutning. De är verktyg som används för att ansluta mobila eller stationära enheter till internet. Anslutningar som upprättas via modem kallas trådlösa anslutningar, även kända som Wifi. Modem lagrar i princip informationen om de anslutande enheterna. Om man tittar på den registrerade informationen är det möjligt att stöta på IP- och MAC-adresser.

Hur man tar bort wifi-historik
Hur tar man bort samtalshistorik för wifi-modem?

Eftersom IP-adresser är fixerade till dynamiska strukturer ändras IP-adresser när modemet slås på och av. Hur man tar bort wifi-historik Det är nödvändigt att gå till Wifi-historiken i förväg. Användare som vill radera wifi-historik kan gå till modemhistorik genom att följa dessa steg;

 1. Logga in på modemets gränssnitt,
 2. Säkerhetsinställningar är valda,
 3. Klicka på systemalternativ,
 4. Händelseloggar är valda,
 5. Klicka på alternativet systemloggar,
 6. Klicka på länken för att se systemloggarna.

Ingår webbplatsadresser i wifi-historiken?

Användare kan inte komma åt sin webbläsarhistorik på wifi-historik. Informationen som lagras på modemet är endast IP-adresser. Hur man tar bort wifi-historik Frågan svarar inte heller på frågan om hur man tar bort webbläsarhistorik. Adresserna till de webbplatser som besöks via webbläsaren ingår endast i webbläsarhistoriken. Radering kan enkelt göras via webbläsarens inställningsmeny.

Hur tar man bort samtalshistorik för wifi-modem?

Wifi-historik raderad?

wifi Det är inte möjligt att radera de historiska posterna för de modem som aktivt används för att upprätta anslutningen. Även om det är möjligt att komma åt modemets gränssnitt, kan det inte tas bort från det här fönstret. Även om det inte finns någon teknisk raderingsprocess kan olika metoder användas. Även om raderingsprocessen inte ingår i alternativen är det en användbar metod att stänga av och på modemet. Att stänga av och på modemet återställer enheten. Det är inte heller möjligt att radera historiken, eftersom informationen som lagras på modem är begränsad.

Hur man tar bort wifi-historik
Hur tar man bort samtalshistorik för wifi-modem?

Hur tar man bort wifi-historik?

Användare kan stöta på vissa begränsningar för åtkomst till wifi-historik. För att titta på wifi-historiken måste ett antal villkor vara uppfyllda. Kräver aktiviteter som föräldrakontrollinställning. Även om användarna uppfyller villkoren kan de inte tillhandahålla fullständig datakontroll. Frågeuttrycket som användaren söker kan visas som ett försök att logga in på den förbjudna webbplatsen. Hur man tar bort wifi-historik Följande svar kan ges;

 1. Logga in på modemet via webbläsaren,
 2. Avancerad anslutning är vald,
 3. Klicka på System.
 4. Klicka på systemhistorik,
 5. Modemhistorik visas på skärmen som samtalshistorik,
 6. Rensa allt är valt.

Slå av och på modemet

Att stänga av och på modemet raderar ofta andra data än viktiga filer. Även om det är en situation som utvecklas beroende på modemet, förhindrar du att den dagliga historiken lagras om du drar i kontakten. Vid återöppning kan det ses att endast viktiga filer finns kvar.

Hur man tar bort wifi-historik
Hur tar man bort samtalshistorik för wifi-modem?

Återställa modemet

Vad man ska göra för att återställa modemet är ganska enkelt. Hur man tar bort wifi-historik Ett av sätten att följa om det är att återställa modemet. Det finns ett litet hål bredvid på och av-knappen på baksidan av modemlådan. Tack vare det lilla hålet är det möjligt att återställa modemboxen och återställa den till fabriksinställningarna. Återställningsprocessen kan orsaka problem med att upprätta internetanslutningen.

Vanliga frågor

Är wifi-historiken synlig från modemet?

Det går inte att se wifi-historiken över modemet, användare kan ta en dumpning med hjälp av internetleverantören.

Kan wifi-historik raderas permanent?

Tack vare metoder som att återställa modemet raderas Wifi-historiken permanent.

Kan wifi se besökta webbplatser?

Wifi som används i personligt heminternet kan inte se besökta webbplatser. Däremot kan det finnas situationer som att få tillgång till personlig information när du kommer åt skadliga webbplatser.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi