Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?

radera Instagram-telefonnummerlåter dig ta bort det befintliga numret på ditt konto och lägga till ett nytt. Om du har ett nytt telefonnummer kan du använda ditt Instagram-konto på det numret. radera Instagram-telefonnummer du kan tillämpa processen. Du kan sedan koppla ihop ditt nya telefonnummer med ditt konto med bara några få steg.

radera Instagram-telefonnummer Stegen du kommer att ta för processen kan verka lite komplicerad. Instagram-ledningen kommer att vidta åtgärder för att skydda din information i transaktioner som kan orsaka en sådan säkerhetsrisk. Genom att följa den här artikeln kan du också ändra instagram telefonnummer du kan göra operationen.

Preliminära steg för borttagning av Instagram-telefonnummer

radera instagram telefonnummer operation gör det möjligt att ersätta det befintliga numret med ett nytt. Borttagning av Instagram-telefonnummer, kommer det faktiskt att orsaka en säkerhetsrisk, om än en mindre sådan. Därför är det absolut nödvändigt att du tillämpar de åtgärder som vidtagits av Instagram för att inte stjäla din information medan du gör detta.

Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?
Instagram-telefonnummer radering Preliminära steg

Det finns många applikationer implementerade av Instagram för att säkerställa din säkerhet. I vissa fall kan dessa metoder verka enkla eller absurda för oss. Men för att skydda ditt konto på många sätt måste du göra dessa steg. Här är de viktigaste åtgärderna som Instagram vidtagit för att skydda ditt konto:

Hur kan du skydda ditt Instagram-konto?
Genom att aktivera tvåfaktorsautentiseringsprocessen
Välj ett lösenord på minst 6 tecken
Genom att registrera och bekräfta din e-postadress
Genom att inte tillåta platsåtkomst
Loggar ständigt ut från olika enheter

radera telefonnummer på instagram För att säkerställa säkerheten i processen tillämpas först och främst följande steg:

 • radera Instagram-telefonnummer För att kunna slutföra processen måste du först stänga av tvåfaktorsautentisering.
 • För att snabbt kunna radera ditt nummer, vänligen verifiera din registrerade e-postadress.
 • Båda dessa är preliminära förberedelser för att hjälpa dig i processen att ta bort eller ändra ett nummer.
 • Efter att ha utfört båda operationerna, nu radera Instagram-telefonnummer Det är möjligt för dig att börja vidta nödvändiga steg för processen.

1- Radering av Instagram-telefonnummer och tvåfaktorsautentisering

Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?
Instagram-telefonnummerradering och tvåfaktorsautentisering

Vi använder ofta tvåfaktorsautentisering när vi loggar in på ett Instagram-konto. Syftet med detta är att säkerställa att Instagram-kontot kan användas mer tillförlitligt. Men när det sker en större förändring som att byta telefonnummer, kommer det att vara nödvändigt att stänga av den här funktionen.

För att stänga av tvåfaktorsautentisering som tillhandahålls av Instagram, följ helt enkelt dessa steg:

 • Inloggning på Instagram Logga in på ditt eget konto och gå till avsnittet ”Profil”.
 • Klicka sedan på menyn i det övre högra hörnet och välj fliken ”Inställningar” som visas här.
 • I Inställningar ser du alternativet ”Säkerhet”. Klicka på det och klicka på fliken som säger ”Tvåfaktorsautentisering” direkt efter det.
 • Nu kan du stänga av tvåfaktorsautentiseringsfunktionen i ett enda steg genom att utvärdera alternativen på sidan som visas.
 • Om du har slutfört processen kan du aktivera den här funktionen igen efter att ha ändrat telefonnumret.

2- Bekräftelse av registrerad e-postadress

Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?
Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?

radera Instagram-telefonnummer Ett annat preliminärt steg du måste ta för processen är att bekräfta den registrerade e-posten. Men om du har bekräftat e-postmeddelandet vid första inloggningen behöver du inte bekräfta det igen. Denna process gäller endast obekräftade e-postadresser.

För e-postbekräftelse, återigen från fliken ”Profil”, gå till avsnittet ”Inställningar” och klicka på alternativet ”Konto”. Skriv sedan din adress i avsnittet ”E-postadress” i avsnittet ”Personlig information”. Efter att din e-postadress är registrerad får du ett bekräftelsemail. Det räcker med att öppna posten och klicka på bekräftelselänken för att slutföra processen.

Hur tar man bort Instagram-telefonnummer?

Radering av Instagram-konto Du bör definitivt använda en webbläsare för att radera telefonnummer. Ta bort länk för Instagram telefonnummer Med hjälp av detta kan du tillämpa denna process på kort tid. Här är de mest grundläggande stegen att ta när du raderar ett telefonnummer:

 • Logga in på instagram.com från din dator och klicka på fliken ”Profil” längst ner till höger.
 • Klicka på alternativet ”Redigera profil” högst upp.
 • Titta sedan längst ner på sidan och klicka på alternativet ”Telefonnummer” vid den punkten.
 • Ta bort telefonnumret som visas här och klicka sedan på knappen ”Skicka”.
 • Här har du lyckats radera ditt telefonnummer i bara fyra steg. Anledningen till att du har problem när du tar bort ett telefonnummer är att försöka göra detta via Android- eller iOS-applikationer. För sådana radikala förändringar bör du definitivt använda en av webbläsarna.

Vanliga frågor om hur man tar bort Instagram-telefonnummer

Är Instagrams telefonnummer synligt?

Du behöver inte agera för att dölja telefonnumret du har lagt till på ditt Instagram-konto. Instagram håller alltid alla telefonnummer privata och delar dem inte offentligt.

Hur många Instagram-konton ska öppnas med ett telefonnummer?

I den nya uppdateringen utvecklad av Instagram har ett telefonnummer möjlighet att hålla 5 olika konton öppna. Naturligtvis, för detta måste du markera alternativet att alltid hålla kontot öppet.

Kan jag öppna Instagram-kontot utan nummer?

Instagram tillåter att skapa ett konto utan telefonnummer. Det skulle vara användbart att använda personens e-postadress istället för telefonnumret.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi