Hur stänger man av Antimalware Executable?

Antimalware körbar avstängning Det är bland de ämnen som undersöks av användare. Det är en tjänst som är tillgänglig på datorer med Windows operativsystem och skyddar datorer. Det väcker uppmärksamhet eftersom det är en bakgrundstjänst som oroar användare för CPU-användning.

Antimalware Executable visas när aktivitetshanteraren besöks för att ta reda på vilken process som är ansvarig vid eventuella missöden på enheter med Windows operativsystem. Det är helt klart att processen använder ganska mycket CPU. Denna tjänst, som oroar användarna, placeras ivrigt på datorer av Windows. Det är inte vilken programvara eller virus som helst man behöver oroa sig för.

Vad är Antimalware Service Executable?

Antimalware körbar avstängning
Bör Antimalware Service Executable stängas?

Det är inte ett skadligt program eller virus, även om det kan oroa användare på grund av dess namn och minnesanvändningsprestanda. Användare behöver inte vara rädda eller oroliga. Applikationen som släppts av Microsoft fungerar med Defender. Det är en applikation som placeras direkt på datorer av Microsoft. Antimalware körbar avstängning Missuppfattning av applikationen av användarna med begäran kan lösa denna situation. Även om det är en applikation som placerats på datorer av Microsoft, kan användning av så hög ram göra att enheter saktar ner.

Varför fungerar Antimalware Service Executable?

Allt fönster Antimalware Executable, som kommer förinstallerat på datorer med operativsystem, är en skanningsprocess som utförs av Windows Defender, utvecklad av Microsoft. Transaktioner görs i realtid. Det bevisar att alla dessa processer görs av Antimalware Executable Windows Defender, som visar att datorn skannas i realtid, vilket skyddar den mot alla typer av skadliga virus och programvara.

Om tredje parts virusprogram används på datorer sätter Windows Defender sitt eget arbete i bakgrunden. Antimalware körbar process körs inte på grund av virusprogram som finns på datorn. När det finns olika virusprogram som används Antimalware körbar avstängning bättre.

Varför använder antimalware körbara så mycket CPU?

Minnet som kallas CPU är datorernas processorminne. Alla åtgärder som utförs på datorn orsakar CPU-användning i vissa takter. Vissa processer på datorer kan använda mer CPU än nödvändigt, sådana situationer påverkar datorns funktion negativt. på datorer med Windows operativsystem. Körbar antimalware Det är därför den drar ögon när den fungerar helt normalt. Anledningen till att det har blivit ett föremål för nyfikenhet för användarna är att det använder mycket CPU.

Antimalware körbar avstängning
Bör Antimalware Service Executable stängas?

Realtidsexekveringen av de processer som utvecklats som ett antivirusprogram orsakar CPU-kostnader. Skanningsprocesser fortgår i form av skanningsprocesser som betraktas som mellanrum, inte när användare använder datorer. På enheter med en begränsad processor kan Antimalware Executable orsaka ogynnsamma situationer. Inför problem Antimalware körbar avstängning transaktioner kan spåras.

Antimalware körbara avstängningsmetoder

Antimalware körbar avstängning Det kan hjälpa datorer att få en snabbare prestanda genom att ha kunskap om metoderna. Även om det finns enkla metoder, kanske inte positiva resultat erhålls på alla datorer. Avstängningsmetoder kan föredras för att minska CPU-användningen. Steg som ska följas för att stänga Antimalware Executable;

  1. Registerredigeraren öppnas,
  2. I registerredigeraren byter du till HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Policies/Microsoft/Windows Defender,
  3. DWORD 32-bitars värde skapas i den öppnade delen,
  4. Namnet på det öppnade DWORD-programmet uppdateras till DisableAntiSpyware,
  5. DWORD öppnas och ändras till 1,
  6. Datorn startar om.

Det är möjligt att stänga av Antimalware Executable genom att följa stegen i ordning. Vissa användare kanske föredrar metoder för att minska CPU-användningen om det inte sker någon förändring efter att ha startat om sin enhet. Tack vare CPU-reduktionsmetoder kan det vara möjligt att bli av med de problem som negativt påverkar enheternas driftshastighet.

Antimalware körbara metoder för att minska CPU-användning

Det finns inga giltiga och tydliga metoder för att minska CPU-värdet i Antimalware Executable processer. Användare kan välja att använda Antimalware Executable för att välja ett pålitligt antivirusprogram för att hålla enhetens säkerhet under kontroll. Användare som vill minska CPU-användningen istället för att ta bort programmet bör föredra metoder som att inaktivera Windows Defender eller fördröja skanningsprocesser. Antimalware körbar avstängning Steg för att minska CPU-användningen kan följas före operationer.

Avstängning av körbar antimalware
Bör Antimalware Service Executable stängas?

Eftersom Antimalware Executable är en realtidsprocess som körs av Windows Defender, är det osannolikt att den stör CPU:n. Operationer som utförs i realtid kan ta upp plats i enheternas minne. Processen som utvecklats för att skydda datorns säkerhet och den plats som processen upptar i minnet är tydlig. Följande metoder kan föredras för att minska CPU-användningen av Antimalware Executable;

  • Utför en detaljerad antivirusskanning.
  • Redigera schemaläggningsalternativ för Windows Defender.
  • Förhindra den körbara antimalware-processen från att skanna sin egen MsMpEng.exe-fil.
  • Inaktivera Windows Defender-programmet.

Antimalware körbar avstängning Användare som följer stegen kan utvärdera de alternativ som erbjuds för CPU-användning i de fall de inte kan få definitiva resultat. Alla steg som presenteras på datorer med Windows operativsystem kan utföras enkelt. Problemet som får datorer att sakta ner är inte bara Antimalware Executable, du kan vara mer försiktig med virussökningar. När datorn saktar ner måste användarna först hitta problemet.

Vanliga frågor

Kan Antimalware Executable stängas av?

Tjänsten, känd som den körbara anti-malware-tjänsten, kan stängas av av användare. Det kan vara användbart för skydd mot skadlig programvara och virus.

Vad är Antimalware Service?

Det kan definieras som bakgrundsprocessen för säkerhetsprogramvaran Windows Defender.

Hur användbar är användningen av Antimalware Executable?

Det är en av tjänsterna som söker efter skadlig programvara och spionprogram samtidigt som den får åtkomst till alla program och håller användarna säkra. Det har en användbar användning för att kontrollera datorer för allt som är skadligt.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi