Hur stänger jag av Google SafeSearch?

Google säker sökning av operationer kan utföras mycket enkelt. Som den mest använda sökmotorn i världen erbjuder Google olika privilegier till sina användare. Det arbetar för att förbättra miljöerna där dess användare finns på internet. Den har olika regler för att säkerställa kontinuerlig kontrollerad användning.

Besökt av användare nästan varje dag, Google gör olika förbättringar för att tjäna bättre varje dag. Studier som användarspecifik förberedelse av sökresultat stödjer användarupplevelsen positivt. Vissa Googles sökresultat kanske inte är tillgängliga från datorer eller mobila enheter. För att eliminera problemet Google stäng av säker sökning kan bli gjort.

Vad är Google SafeSearch?

Google säker sökning kan definieras som en begränsning av olika resultat som finns i användarnas sökresultat. Våld, pornografi, nakenhet, obscent innehåll, blod och innehåll över 18 år som finns i sökresultaten exkluderas från sökresultaten. Med en mycket avancerad algoritm fungerar Google direkt när användare söker.

Google-Safe-Search-Inaktivera
Hur stänger jag av Google SafeSearch?

Användare med säker sökning aktiverad kommer inte att kunna hitta några resultat med liknande innehåll. Sådant innehåll kan lätt nås genom att stänga av funktionen för säker sökning. Det är en av funktionerna som utvecklats för att hålla användarnas säkerhet under kontroll. Användare kan göra inställningar efter deras ålder och önskemål.

Vem kan ändra inställningarna för Google SafeSearch?

Google användare kan dra fördel av den säkra sökfunktionen för att begränsa innehållet. Google stäng av säker sökning Vem som har kompetensen att genomföra transaktionerna kan listas enligt följande;

 1. Personer som hanterar sitt Google-konto själva,
 2. Föräldrar från Family Link-appen,
 3. Konton för personer som är under 18 år och har en grund- och gymnasial koppling till sitt Google Workspace for Education-konto, av administratörer,
 4. Nätverks- och enhetsadministratörer.

Hur stänger jag av Google SafeSearch?

Användare kan följa stegen nedan för att stänga av Googles säkra sökfunktion;

 1. ange google,
 2. Inställningsmenyn öppnas,
 3. Alternativet Dölj olämpliga resultat öppnas,
 4. Filtret för olämpliga resultat är inaktiverat.

Säker sökning kan enkelt stängas av via Google. Användare som har problem med sökresultat kan göra detta från både mobila enheter och datorer. Personer som inte kunde hitta resultat i tidigare sökningar kan söka på samma ord på Google. Resultaten är tillgängliga eftersom säker sökning är avstängd. Inställningar kan stängas av för att surfa på internet fritt. Användare med mer än ett Google-konto måste göra samma sak för varje konto.

Hur aktiverar jag Google SafeSearch?

Google-Safe-Search-Inaktivera
Hur stänger jag av Google SafeSearch?

Google säker sökning av Användare kan när som helst aktivera säker sökning igen. Inställningarna måste vara aktiverade för att Google ska begränsa sökresultaten. Stegen för inaktiverad säker sökning är ganska enkla. Det är möjligt att utföra stängning och öppning via samma meny. Mobila enheter eller datorer kan användas för att aktivera funktionen för säker sökning. Användare som vill ta bort Googles säkra sökfunktion måste vara okänsliga och åldersanpassade personer. Användare som inte vill stöta på störande innehåll, Google säker sökning av ska välja att öppna den istället. Steg att följa för att aktivera den säkra sökfunktionen;

 1. ange google,
 2. Inställningsmenyn öppnas,
 3. Alternativet Dölj olämpliga resultat öppnas,
 4. Det olämpliga resultatfiltret är aktiverat.

Google SafeSearch stänger inte av. Vad ska jag göra?

Stegen för att inaktivera eller aktivera Googles säkra sökfunktion är desamma. Operationer kan utföras via samma meny. Det är möjligt att enkelt stänga av säker sökning. Användare kan stöta på vissa problem när de försöker inaktivera funktionen för säker sökning.

Hur stänger jag av Google SafeSearch?

Användare som själv hanterar sitt konto kan slå på och av säker sökning flera gånger för att åtgärda problemet. Efter stängning kan sökmotorfönstret stängas och ett nytt kan öppnas. Om funktionen för säker sökning fortfarande inte kan stängas av efter de prövade metoderna, kan det finnas andra problem. Det mest grundläggande problemet; Kontot hanteras av någon annan.

Google säker sökning av orsaken till problemen som uppstod under att ha ett föräldrahanterat konto. Inställningsändringar kan endast göras av föräldrar. Personer under 18 år som har en relation med en k-12 institution kan inte göra personliga förändringar. Att slå på eller av funktionen för säker sökning är endast möjligt av administratören för sådana konton.

Vanliga frågor

Varför är inte säker sökning avstängd?

Du kan återkalla ditt samtycke till cookies.

Vem aktiverar säker sökning?

Med Family Link kan du aktivera säker sökning av kontrollerade enheter.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi