Hur stänger jag av Facebook-vänförslag?

Facebook vänförslag stäng av Tack vare detta behöver användare inte stöta på en ny rekommendation varje gång de öppnar Facebook-applikationen. Tack vare vänrekommendationer kan det vara mycket lättare att hitta användare du känner. Användare som är uttråkade med förslagen som ständigt finns på hemsidan kan bli av med förslagen med några enkla steg.

Som en av de äldsta sociala medieplattformarna har Facebook en mycket stor användarbas. Användare kan se konton för personer de kanske känner när de loggar in på plattformen via sina konton. Även om vänförslag är en användbar funktion för många användare, anser många användare att det också är ett irriterande inlägg.

Vad gör Facebook-personer du kanske känner?

Funktionen Människor du kanske känner är bland de funktioner som utvecklats speciellt för Facebook-användare. Det är ett av de enklaste sätten att hitta användare som har gemensamma egenskaper. De är listor över personer som användare kanske vill vara vän med.

Stänga av Facebook-vänförslag
Stänga av förslag på Facebook-sidor

Även om gemensamma vänner är en av de största faktorerna, säkerställer det att du finns med i listan Människor du kanske känner på gemensamma punkter, till exempel samma arbetsplats eller skola. Tack vare knappen Lägg till vän under personerna på listan kan nya vänskaper etableras. Genom att skicka en vänförfrågan kan du helt enkelt bli vän med användare som ni har gemensamma.

För mer information med Facebook: https://www.hsviagrarg.com/social-medya-haberleri/

Hur man stänger av Facebook-vänförslag

Facebook Den skickar olika meddelanden förutom listorna med personer du kanske känner som den har förberett för sina användare. Användare som inte vill få aviseringar ofta under dagen kan stänga av aviseringar. Från hemsidan eller mobilappar Facebook vänförslag stäng av steg kan tillämpas. Du kan också få hjälp från aviseringsinställningarna på enheten som används för att stänga av Facebook-vänförslag. Aviseringar kan enkelt stängas av via Facebook-appens egna inställningar.

Facebook vänförslag stäng av
Stänga av förslag på Facebook-sidor

Inaktivera vänförslag från webbplatsen

De som använder webbplatsen för Facebook, Facebook vänförslag stäng av Du kan följa dessa steg för:

 1. Facebook öppnar,
 2. Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet,
 3. inställningar och alternativet Sekretess är valt,
 4. Klicka på Inställningar,
 5. Aviseringar väljs från alternativen till vänster på skärmen som öppnas,
 6. Klicka på personer du kanske känner,
 7. Alternativet Tillåt aviseringar på Facebook är inaktiverat.

Stänga av vänförslag från mobila enheter

Från mobila enheter Facebook vänförslag stäng av Vad man ska göra i ordning;

 1. Facebook-appen öppnas,
 2. Tryck på menyikonen på skärmen,
 3. Inställningar och säkerhet alternativet är valt,
 4. Efter att ha valt Inställningar väljs Aviseringsinställningar,
 5. Tryck på personer du kanske känner,
 6. Alternativet Tillåt aviseringar på Facebook är inaktiverat.
Facebook vänförslag stäng av
Slå på Facebook-vänförslag

Hur tar man bort Facebook-vänförslag?

Du kan ta bort de personer du tror inte är användbara bland vänförslagen separat. Användaren kan tas bort från huvudsidan tack vare alternativet Ta bort bredvid namnet på någon av användarna som finns bland vänförslagen på hemsidan. Tack vare funktionerna som låter dig redigera vänförslag kan du enkelt ta bort användare du inte vill se från startsidan.

Facebook vänförslag stäng av Du kan ta bort irriterande aviseringar genom att stänga av aviseringar och ta bort användare bland förslagen med alternativet Ta bort. Facebook-användare kan dra nytta av olika inställningar för vänförslag och konton som de kanske känner till på sina konton. Aviseringar kan inaktiveras så att du inte hela tiden får aviseringar om personer du kanske känner.

Vanliga frågor

Vad bygger Facebook-vänrekommendation på?

Vänförslag som Facebook-användare stöter på sorteras vanligtvis efter plats och gemensamma vänner. Samtidigt kan användare som synkroniserar sin telefonbok se de kontakter som är registrerade i deras telefonbok och som har ett konto i sina vänförslag.

Hur föreslår man Facebook-vänner?

Det finns en Refer a Friend-länk längst ner på profilsidan för personen du är vän med på Facebook. Tack vare länken kan du välja en vän att börja med. Du kan föreslå vänner med Skicka förslag.

Hur hittar man vänner på Facebook?

En vän kan hittas med namn och efternamn på personen via sökrutan på Facebook-gränssnittet. Det är också möjligt att hitta de personer som är registrerade i kontakterna från avsnittet för personer du kanske känner.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi