Hur ställer jag in WhatsApp Group på telefonen? (Detaljerad)

Hur man skapar en WhatsApp-grupp Denna fråga ställs ofta av användare. WhatsApp, som nyligen har blivit den mest föredragna meddelandeapplikationen i världen, tillåter miljarder människor att kommunicera oavbrutet. Utvecklad som en meddelandeapplikation, erbjöd applikationen även röst- och videokonversationer tack vare uppdateringar över tid. Användare kan kommunicera med personer i sina kontakter, tack vare en internetanslutning.

Det finns många funktioner som är effektiva för att göra Whatsapp-applikationen populär och älskad. Uppdateringar görs regelbundet för att göra användarnas upplevelse bättre. Inom applikationen kan inte bara privata chattar, utan även gruppchattar föredras.

Tack vare grupper kan många människor kommuniceras genom ett enda chattfönster. Grupper erbjuder användbara användningsområden för affärs-, utbildnings- och sociala ändamål. Tack vare WhatsApp-grupper kan användare chatta kollektivt med de människor de vill ha.

Vad gör en Whatsapp-grupp?

Hur man skapar en Whatsapp-grupp
Hur skapar man en ny WhatsApp-grupp?

Hur man skapar en WhatsApp-grupp Den första anledningen till att frågan undrar är användningsområdena. Även om det finns privata chattar som har gjort det populärt, erbjuder gruppchattar också mycket användbara tjänster. När mer än en användare vill bli kontaktad kan WhatsApp-grupper användas istället för att skicka meddelanden på olika sätt. När du skapar en WhatsApp-grupp bör användare med gemensamma syften sammanföras.

Konfigurera grupper på Android-enheter

Användare som vill skapa en grupp i Whatsapp-appen kan följa dessa steg om de använder mobila enheter med Android-operativsystem;

 1. Whatsapp-applikationen öppnas,
 2. Klicka på Fler alternativ eller Ny chatt,
 3. Nytt gruppalternativ är valt,
 4. Personer som ska läggas till gruppen väljs respektive,
 5. Klicka på den gröna pilikonen,
 6. Gruppämne läggs in,
 7. Gruppnamnet skapas,
 8. Gruppfoto har lagts till,
 9. Klicka på den gröna bockikonen.
Hur man skapar en Whatsapp-grupp
Hur skapar man en ny WhatsApp-grupp?

Användare kan följa dessa steg för de grupper de vill skapa. Gruppämnet och gruppbilden i stegen kan bestämmas efter personliga preferenser. De är inte obligatoriska steg, men gruppnamnet måste skapas. Minst en deltagare behövs för att skapa en grupp i applikationen. Om ingen deltagare läggs till Whatsapp grupp hur man installerar steg ger inte resultat.

Skapa grupper på iPhone-enheter

iPhone-enheter har liknande steg för att ställa in en grupp som andra enheter. användare av iPhone-enheter Hur man skapar en Whatsapp-grupp För att få svar på din fråga kan du följa dessa steg;

Hur man skapar en Whatsapp-grupp
Hur skapar man en ny WhatsApp-grupp?
 1. Whatsapp-applikationen öppnas,
 2. Chattfliken öppnas,
 3. Efter att ha valt Ny chatt väljs Ny grupp,
 4. Användarna som ska läggas till i gruppen väljs,
 5. Gruppämne läggs in,
 6. Gruppnamnet skapas,
 7. Gruppfoto har lagts till,
 8. Klicka på Skapa för att bekräfta transaktionerna.

Skapa en grupp på Whatsapp Web

WhatsApp för sina användare mobil Erbjuder både app- och webbplatsalternativ. Många användare föredrar att använda applikationen, som har avancerade funktioner, över webbplatsen under dagen. Det är möjligt att skapa en grupp på WhatsApp Web, som erbjuder olika bekvämligheter. Hur man skapar en WhatsApp-grupp Följande steg kan följas för att få en uppfattning om det;

 1. Whatsapp Web öppnas,
 2. Klicka på menyikonen högst upp i chattlistan,
 3. Klicka på alternativet Ny grupp,
 4. De personer som ska läggas till i gruppen väljs,
 5. Gruppämne läggs in,
 6. Gruppnamnet skapas,
 7. Gruppfoto har lagts till,
 8. Klicka på den gröna bocken.

Hur skapar man en grupplänk?

Hur man skapar en Whatsapp-grupp
Hur skapar man en ny WhatsApp-grupp?

För att gå med i WhatsApp-grupper måste du tas till gruppen av gruppadministratören. En annan metod för att gå med i grupper är att skapa en gruppinbjudningslänk. Gruppadministratören kan skicka grupplänken till de användare han vill ha. Det är väldigt enkelt att gå med i Whatsapp-grupper via länken som skickas.

Lägga till deltagare i WhatsApp-grupper

Användare väljer deltagare i de första stegen när de öppnar Whatsapp-grupper. Nya deltagare kan läggas till igen senare, förutom de valda deltagarna. Det är möjligt att lägga till varje användare i guiden eller använda WhatsApp-applikationen till Whatsapp-gruppen. När du går in i gruppchatten klickas gruppnamnet på skärmen. Nya deltagare kan läggas till i gruppen genom att välja Lägg till deltagare i fönstret som öppnas.

Vad är WhatsApp Community?

Hur man skapar en Whatsapp-grupp Med uppdateringarna som gjordes utan att bota nyfikenheterna kring applikationen, erbjöd applikationen en ny funktion som kallas community. Det är en funktion som hjälper Whatsapp-grupper att träffas under ett tak. Administratörer av gemenskaper kan använda gemenskapsformationer för att dela meddelanden. Grupper, till skillnad från grupper, är större och upp till 2000 medlemmar kan läggas till. Inom Whatsapp-communities kan 50 olika grupper samexistera. Det är ganska enkelt att bygga en gemenskap genom att skapa nya chattar.

Hur lägger man till grupper i grupper?

Communities, som är en av funktionerna utvecklade av Whatsapp och älskade av användare, kan inkludera ganska stora användargrupper. Hur man skapar en Whatsapp-grupp Hur man etablerar en gemenskap med ett liknande svar på frågan, följande måste göras;

 1. Whatsapp-applikation eller webb öppnas,
 2. Ny chatt är vald,
 3. Den nya gemenskapen är vald,
 4. Bekräftelse ges med alternativet Start,
 5. Gruppnamn och beskrivning läggs till,
 6. Klicka på Nästa för att lägga till befintliga grupper eller skapa nya grupper.

Hur man lägger till kontakter i WhatsApp-gruppenVi delade hur man lägger till personer i grupper genom att komma åt vårt relaterade innehåll via länken. Vi rekommenderar dig definitivt att kolla in den.

Vanliga frågor

Kan vem som helst gå med i WhatsApp-grupper?

Nej, det är möjligt att gå med i grupper endast genom att använda inbjudningslänkarna som skapats av personerna i grupperna eller genom att läggas till i gruppen av administratörerna.

Hur många personer kan WhatsApp-grupper ha?

Medan antalet deltagare i Whatsapp-grupper var 512, har det ökat till 1024 efter de senaste uppdateringarna.

När du lägger till i Whatsapp-gruppen, kan bara de kontakter som är registrerade i katalogen läggas till?

Om ett chattfönster skapas med en person vars nummer inte är registrerat i katalogen kan en gruppinbjudningslänk skickas till personen. På så sätt behöver du inte registrera dig i katalogen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi