Hur rensar jag papperskorgen på Samsung-telefon?

Hur man städar skräp på telefonen Svaret på frågan kan variera beroende på operativsystemet på telefonen som används. Tack vare papperskorgen på sina telefoner skickar användare data som filer, foton och anteckningar till papperskorgen innan de raderas direkt. Papperskorgen kan lagra raderade filer enligt deras kapacitet och funktioner.

Användare kan också personligen rengöra soptunnor som städas inom en viss tidsperiod. För att rensa data i papperskorgen bör operativsystemet för enheten som används först övervägas. Det är möjligt att återställa eller permanent radera data i papperskorgen.

Finns det papperskorgen på telefonen?

Telefoner har papperskorgar, men de skiljer sig från datorer. Telefoner har olika funktioner och möjligheter beroende på vilket operativsystem de har. Beroende på operativsystemet på telefonen som används kan papperskorgen nås. Filer, foton, ljud, videor och anteckningar som raderats från telefonen hamnar först i papperskorgen efter att de har raderats.

Hur man städar skräp på telefonen
Var är Android Trash?

Telefon Foto Skräp rengöring

En av de mest använda papperskorgen på telefoner är papperskorgen i fotoapplikationen. Tack vare papperskorgen i applikationen Foton på Android- och iPhone-telefoner flyttar användare sina bilder till papperskorgen innan de raderas permanent. Hur man städar skräp på telefonen Svaret på frågan kommer att variera beroende på användarnas enheter.

iPhone Foto papperskorgen

iPhone-användare kan hitta sina foton i mappen Nyligen borttagna efter att ha tagit bort dem från galleriet. Foton och videor i mappen Nyligen borttagna rensas automatiskt efter cirka 30 dagar. Användare kan tömma papperskorgen med sina egna kommandon utan att vänta på 30-dagarsperioden. Hur man rensar skräp på iPhone Den permanenta metoden som ska följas är följande;

 1. Foto-appen öppnas,
 2. Albumet Nyligen raderade öppnas,
 3. De foton som du vill ta bort permanent eller alla är markerade,
 4. Klicka på knappen Ta bort foto eller Ta bort alla.
Hur man rensar skräp på telefonen
Skräprengöring

Android Foto papperskorgen

Android Användare med enheten kan tömma fotopapperskorgen på två olika sätt. Användare kan komma åt papperskorgen från appen Foton på Android 9-enheter. På Android-enheter är det möjligt att komma åt bilderna i papperskorgen genom att använda Google. Android hur man rensar skräp på telefonen För fotografier kan svaret på frågan ges enligt följande;

 1. Google Foto-appen öppnas,
 2. Meny i den övre vänstra delen är vald,
 3. Papperskorgen är vald,
 4. Välj de foton du vill ta bort och klicka på alternativet Ta bort.
Hur man städar skräp på telefonen
Rengöring av papperskorgen från Samsung

Ta bort filer från papperskorgen

iPhone-användare kan tömma papperskorgen permanent genom att gå in i mappen Nyligen borttagna i applikationen Filer på sina telefoner. Kasta filer på Android-enheter att radera steg som ska följas;

 1. Google Files-appen öppnas,
 2. I det övre vänstra hörnet väljs först Meny och sedan Papperskorgen,
 3. Filerna som ska raderas väljs,
 4. Klicka på Ta bort.

Återställ papperskorgen

Användare raderar filer, foton och data permanent genom att tömma papperskorgen på sin enhet. Det är inte möjligt att återställa raderad data från papperskorgen. För att återställa oavsiktligt raderade data hur man rensar skräp på telefonen Stegen i svaren som ges för frågan följs och alternativet återställ eller återställ väljs istället för raderingsalternativet.

Vanliga frågor

Var är soporna på telefonen?

Papperskorgen på telefonerna har andra funktioner än papperskorgen på datorerna. Eftersom applikationerna på telefonen har sina egna papperskorgar måste applikationen vara inloggad på vilken applikations papperskorgen man vill ha åtkomst till.

Vart hamnar raderade filer på telefonen?

Beroende på telefonens operativsystem kan miljön där filerna raderas variera. Raderade filer kan nås från mappen Nyligen borttagna på iPhone-enheter. Googles skräp kan även användas på Android-enheter.

Kan raderade filer på telefonen återställas?

Filer som inte raderas direkt kan installeras om på telefonen. Tack vare papperskorgen är det möjligt att återställa filer. Om den är borta från papperskorgen kan du använda filåterställningsprogram. För detta hsviagrarg.com/file-recovery-program/ Du kan besöka länken.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi