Hur man ser eller tar bort mina Instagram-kommentarer

Det är möjligt att se dina kommentarer på Instagram. Se mina kommentarer på Instagram Det finns inget behov för människor att använda några ytterligare program. Människor kan enkelt se sina kommentarer på inlägg från andra konton med några enkla steg i Instagram.

Se gamla kommentarer på Instagramär ett ämne som många Instagramanvändare är nyfikna på. Många människor vill se de olika kommentarerna de gör och recensera sådana som dessa kommentarer och andra kommentarer skrivna under dem.

Se mina Instagram-kommentarer (2023)
Se mina Instagram-kommentarer (2023)

Hur visas mina kommentarer på Instagram?

Det vanligaste sättet att se kommentarer du har gjort på Instagram är att scrolla till botten av inlägget du kommenterat. Hitta inlägget och scrolla till botten av inlägget för att se din kommentar. Din kommentar kommer att visas här.

Instagram ger dig feedback på dina kommentarer genom aviseringar. Svar på dina kommentarer, gilla-markeringar eller taggar skickas till dig som ett meddelande.

För att kontrollera aviseringar på Instagram, tryck eller klicka på ikonen ”Hjärta” i det övre högra hörnet och välj alternativet ”Aviseringar”. Aviseringar från kommentarer kommer att visas här. Hur visas mina kommentarer på Instagram? Om du letar efter ett svar på frågan, här är stegen du behöver följa:

Hur visas mina kommentarer på Instagram?
Hur visas mina kommentarer på Instagram?
  • Öppna Instagram-appen och logga in på ditt konto.
  • Gå till din profil. För att göra detta, tryck på profilikonen i det nedre högra hörnet.
  • På din profil trycker du på menyikonen med tre rader i det övre högra hörnet.
  • Välj ”Inställningar” från menyn.
  • På sidan Inställningar bläddrar du ner till avsnittet ”Säkerhet” och trycker på det.
  • I avsnittet Säkerhet, hitta alternativet ”Kommentarer” och tryck på det.
  • På sidan Kommentarer ser du rubriken ”Kommentarer du har gjort”. Tryck här.
  • Efter detta steg kommer dina kommentarer att listas. Du kan trycka på kommentarerna i listan för att granska kommentarerna.

Genom att följa dessa steg kan du se kommentarerna du gör på Instagram. Kom dock ihåg att den här funktionen bara visar kommentarer som tillhör dig. Du kan inte se kommentarer från andra användare på detta sätt.

Ta bort mina Instagram-kommentarer

Människor som kommenterar ett inlägg på Instagram, när de vill ta bort den här kommentaren, har mycket svårt att hitta kommentaren de gjorde och sedan ta bort den här kommentaren. dock Tar bort mina Instagram-kommentarer Det finns en ganska enkel process för

Människor kan enkelt ta bort alla kommentarer de gjort genom att följa dessa steg:

Steg Förklaring
Steg 1 Öppna Instagram-appen och gå till din profil.
steg 2 Tryck på menyn med tre rader i det övre högra hörnet på din profilsida.
Steg 3 Klicka på alternativet ”Inställningar” från menyn.
Steg 4 Gå till avsnittet ”Konto”.
Steg 5 Välj alternativet ”Sekretess”.
Steg 6 Tryck på rubriken ”Kommentarer”.
Steg 7 Gå till alternativet ”Konfigurerade filter”.
Steg 8 Klicka på alternativet ”Anpassade ord”.
Steg 9 Hitta ordet som innehåller kommentaren du vill ta bort.
Steg 10 Tryck på papperskorgen bredvid ordet.
Steg 11 Ta bort kommentaren genom att trycka på alternativet ”Ta bort”.
Se Mina Instagram-kommentarer

Se Instagram-gillade kommentarer

Om du har problem med att se de gillade kommentarerna på ditt Instagram-konto kan du göra detta genom att följa stegen nedan. Se Instagram gillade kommentarer Stegen är mycket enkla och människor kan nå de gillade kommentarerna genom att följa stegen nedan:

Steg Transaktioner
Logga in på Instagram Du måste logga in på ditt Instagram-konto. Logga in genom att ange ditt användarnamn och lösenord.
Gå till din profil Efter att ha loggat in ser du en ikon med din profilbild i det övre högra hörnet. Klicka på den här ikonen och gå till din profilsida.
Visa dina inlägg När du är på din profilsida klickar du på fliken ”Inlägg” i det övre vänstra hörnet. På så sätt kommer du att kunna se dina egna inlägg.
Visa gillade kommentarer Gillade kommentarer kommer att visas i fönstret som öppnas efter att du klickat på ”Gillar”-texten. I det här fönstret kan du se kommentarerna till ditt inlägg och hur många likes varje kommentar fått.
Se Mina Instagram-kommentarer

”Dessutom, ’Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur man hittar?’ för att läsa ditt ämne hsviagrarg.com/instagram-begenbilgi-gonderiler-nede/ Du kan besöka vår länk.”

Vanliga frågor

Hur kan jag se mina kommentarer på Instagram?

Det enklaste sättet att se de kommentarer du har gjort är att gå till kommentarsektionen under det aktuella inlägget och hitta dina egna kommentarer.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi