Hur låser jag upp eller låser upp iPhone Sim?

iPhone sim låsa upp eller låsa upp Du kan enkelt logga in när du slår av och på din telefon genom att få information om den. Ett simkort behövs för att interagera med telefoner som telefonsamtal och mobildataanvändning. Eftersom numren på simkorten är olika, är lösenordet olika för varje simkort. Den kan ändras, stängas eller öppnas individuellt.

Upplåsningsmetod för iPhone Sim

Om du har en iPhone är det ganska enkelt att stänga av simlåset. Du kan ändra siminställningarna med enhetens Inställningar-meny. iPhone sim låsa upp eller låsa upp Följande metod kan användas för processen;

 1. Inställningar-appen öppnas,
 2. Cellular väljs,
 3. Klicka på SIM PIN-alternativ,
 4. SIM PIN-alternativ är inaktiverat,
 5. Lösenordet som ställts in av kommunikationsoperatören eller av dig anges,
 6. Klicka på knappen Slutför.
Hur man tar bort eller låser upp iPhone Sim
iPhone sim låser inte upp

iPhone Sim upplåsningssteg

Stegen för att låsa upp simen är desamma som för avstängningsprocessen. Den kan öppnas från samma meny. Det stängda simlåset kan öppnas senare. Till skillnad från avstängningsprocessen är SIM PIN-alternativet aktiverat. Att göra olika justeringar på iPhone-telefoner är ganska enkelt. Tack vare menydesignen kan varje användare helt enkelt låsa upp eller stänga simkortet.

iPhone sim låser inte upp

Hur ändrar man iPhone Sim Lock?

Köpta simkort har ett eget lösenord. Operatör Lösenord som ställts in av användare kan ändras av användare. Så det kan vara mycket lättare att komma ihåg. Här är stegen du behöver följa för att skapa ditt eget lösenord:

 1. Inställningar-appen öppnas,
 2. Mobilfliken öppnas,
 3. Klicka på SIM PIN-alternativ,
 4. Ändra PIN har valts,
 5. Befintlig pinkod skrivs in,
 6. En ny pin skapas.

För att byta simlås behövs den gamla pinkoden först. Det kan vara möjligt att komma åt de lösenord som operatören bestämt via kortet. Olika metoder kan föredras för personligt skapade simlås. iPhone sim låsa upp eller låsa upp Den aktuella pinkoden efterfrågas också vid transaktioner.

iPhone sim låsa upp eller låsa upp
iPhone-Sim-Lås upp-Ta bort-eller-Lås upp

Hur låser man upp iPhone Sim?

Simlås är viktigt för att förhindra att ditt sim-kort används av någon annan, ringer telefonsamtal och använder mobildata. Det är ett nödvändigt lås för att skydda simkortets säkerhet. Det kan vara svårt för enheten att begära låset varje gång den startas om. En minnesvärd Lösenord Det kan hjälpa dig att komma ihåg lättare.

För mer information om iPhone: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

Jag har glömt iPhone Sim-lösenord Vad ska jag göra?

iPhone sim låsa upp eller låsa upp Användare som inte kommer ihåg det aktuella simlåset som begärts under processen bör inte försöka gissa låset. Om du gör fel gissningar kommer simkortet att låsas. Om du inte har ändrat lösenordet kan du använda stiftlåset på kortet. Du kan kontakta den operatör du använder. På så sätt kan du begära ett simlås eller PUK-kod.

iPhone sim låsa upp eller låsa upp
iPhone-Sim-Lås upp-Ta bort-eller-Lås upp

Kan iPhone användas utan simlås?

Användare som vill använda sin telefon utan simlås måste bara följa upplåsningsstegen. iPhone sim låsa upp eller låsa upp Enheten kan användas utan att behöva ange något lösenord genom att inaktivera låset genom operationerna. Användare som inte vill slösa tid med lösenordsinmatning eller som ständigt glömmer sitt lösenord kan använda sin iPhone utan simlås.

Vanliga frågor

Hur kommer jag åt iPhone Sim-låsinställningar?

Appen Inställningar kan användas för att göra ändringar i siminställningarna på iPhones. Du kan söka efter SIM-program i söksektionen i programmet Inställningar.

Hur byter man SIM-kort för iPhone?

Simkortsbyte kan göras genom att ta bort SIM-facket på sidan av iPhone-telefoner. Sätt in ett gem eller Sim-utmatningsverktyget i det lilla hålet bredvid facket. Den minsta storleken på simkortet är att föredra och brickan sätts tillbaka på plats.

Hur många gånger kan jag ange fel lösenord till mitt iPhone Sim-kort?

Du har rätt att ange fel simkortlösenord upp till 3 gånger på alla enheter. Om det tredje försöket är fel är simkortet låst och PUK-koden måste anges.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi