Hur lägger man till Instagram-länk till Twitter? *2022*

Lägga till en Instagram-länk till Twitter Vi kommer att dela information om populära applikationer i vårt innehåll. Som ni vet har Twitter en stor användarbas på den sociala medieplattformen. Denna användarbas ökar dag för dag.

En av de främsta anledningarna till detta är inkomsterna från sociala medier. Den vanligaste tillämpningen av dessa intäkter är Instagram. Om du vill ta ett steg genom denna applikation, först Öppna ett Instagram-konto Du kan göra det som behöver göras från länken.

Lägger till Instagram-länk till Twitter-bio Vad man ska göra är väldigt enkelt. Vi kommer att dela med dig av stegen som ska göras för detta respektive. Om du gör dessa steg i ordning Lägger till Instagram-länk till Twitter-bio Du kommer att ha slutfört dina transaktioner.

Lägger till Instagram-länk till Twitter 😎

Hur lägger man till Instagram-länk till Twitter?
Lägga till en Instagram-länk till Twitter 2022

Lägger till Instagram-länk till Twitter-bio Nedan delar vi vad som behöver göras. Om du följer dessa steg i ordning kan du lägga till URL-adressen. För detta måste du först kopiera URL-adressen till din Instagram-profil. Vad du behöver göra för detta är väldigt enkelt. Logga in på ditt Instagram-konto. Direkt efter ”ProfilKlicka på fliken ”. Senare”inställningar”och”Kopiera profillänkKlick ”.

Efter att ha följt dessa steg, följ stegen nedan i ordning.

  • Twittertill härifrån logga in.
  • Klicka på Profil.
  • Direkt efter klickar du på alternativet ”Redigera profil”.
  • Klistra in webbadressen du kopierade här.

Du kan göra dessa metoder som vi har delat på både dina Android- och iOS-enheter. Dessa operationer är ganska enkla. Men låt oss dela stegen för iOS-enheter med dig.

Lägger till Instagram-länk till Twitter iOS 🥳

Lägger till Instagram-länk till Twitter-bio Vi kommer att förklara den för iOS-enheter i stegen. För detta kommer vi att lista de steg du behöver göra nedan. Om du följer dessa steg i ordning kommer det inte att vara några problem.

  • Logga först in på Instagram-appen.
  • När du har loggat in på ditt konto klickar du på hjulbilden.Redigera profilKlick ”.
  • Precis framför dig”Personlig information”-skärmen visas.
  • På den här skärmen ”HemsidaKlistra in din webbadress i ”-fältet.

Efter dessa procedurer Instagram-länk till ditt Twitter-konto du kommer att ha lagt till. Egentligen är det allt som behöver göras för den här processen. Lägger till Twitter-länk till Instagram Du kan lära dig andra metoder från vårt innehåll.

Vanliga frågor om att lägga till Instagram-länk till Twitter

Hur kopierar man länken till ett twitterkonto?

Logga in på Twitter-appen. Efter att ha loggat in i appenProfilKlick ”. Efter att ha loggat in på profilen visas ”tre poängKlicka på ”eller”. Framför dig ”Dela profil” alternativet visas. kommer ut här URL Kopiera bara adressen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi