Hur justerar man storleken på WhatsApp-profilbilden?

WhatsApp profilbild storlek Det är en av de problem som användare ofta har problem med. WhatsApp, som är den mest föredragna meddelandeapplikationen, låter sina användare skapa personliga konton. Tack vare telefonnummer, personuppgifter och profilbild skapar varje användare sitt eget konto. Profilbilden behöver inte väljas när kontot skapas, men användare föredrar att lägga en bild för att visa att de har ett konto.

WhatsApp-applikationen ger många besparingar och alternativ så att användarna inte har utrymme på sina enheter. Det syns tydligt att besparingar görs på samma sätt i media som delas i chattarna. Det kan också vara problem med storleken på profilbilderna. När användare vill sätta de bilder de väljer på sina profiler stöter de på att de måste ladda upp i kvadratiska storlekar.

Hur lägger man in WhatsApp-profilbild?

WhatsApp-profilbildstorlek
WhatsApp profilbild passar

Användare kan lägga till sina profilbilder när kontot skapas. Användare som inte lägger till det under processen eller som vill ändra sin bild senare kan enkelt göra ändringar i inställningarna. WhatsApp profilbild storlek Profilbild kan läggas genom att följa stegen nedan;

  1. WhatsApp-applikationen öppnas,
  2. Inställningsmenyn öppnas,
  3. Profilbilden längst upp är vald,
  4. Redigera alternativet är valt,
  5. Det kan tas omedelbart eller väljas från galleriet.

Vad är storleken på WhatsApp-profilbilden?

När du lägger in en profilbild i en onlinemeddelandeapplikation måste den vara lämplig för vissa dimensioner. Eftersom bilder vanligtvis är rektangulära kan det orsaka problem när man lägger en profilbild. Tillåter WhatsApp-användare att sätta bilder i kvadratisk form. Att skära en rektangulär bild till en kvadrat kan få bilden att förlora sin betydelse. WhatsApp profilbild storlek kan skilja sig beroende på vilken enhet som används. Bildstorleken bör vara 192 x 192 pixlar om användare har en skärm på 4,5 tum och 140 x 140 pixlar för skärmar under 4,5 tum.

Ställa in WhatsApp-profilbildstorlek

WhatsApp profilbild storlek
WhatsApp profilbild passar

Kattinställningar kan användas för att ställa in en profilbild. Det är möjligt att redigera den valda bilden från galleriet för att göra den lämplig. Användare kan också beskära från appen. Att beskära bilder är inget problem, men en rektangulär bild kan förlora sin betydelse när den beskärs. Eftersom det blir en närmare ram kan detaljerna i miljön gå förlorade. Efter att ha valt beskärning från redigeringsinställningarna i galleriet kan bilden göras lämplig genom att automatiskt välja den kvadratiska mallen.

Anpassa bilder till profil

Det är att föredra att fotografera direkt i kvadratiska former utan att det behövs någon applikation för att passa bilderna. När du tar en bild kan du förhindra en snygg bild om du väljer en rektangulär form och beskär den senare. Att fotografera direkt i en kvadratisk form kan ge effektivare resultat vid fokusering och inramning. WhatsApp profil officiell storlek Det finns inget annat alternativ än att beskära den i en kvadratisk form för att undvika problem. Att ta bilder i en fyrkantig form hjälper dem att få mer estetiska profilbilder.

Hur man lägger WhatsApp-profilbild utan att beskära

Användare kan inte beskära sina bilder profil kan justera bilden. Det är möjligt att anpassa rektangulära bilder till en kvadratisk form istället för att beskära dem. WhatsApp profilbild storlek Under justeringen kan de motsatta operationerna utföras istället för att klippa. Genom att zooma ut bilden kan bilden passa perfekt in i ramen. Anledningen till att användare inte föredrar denna metod är att bilden är ganska liten. Det är en enkel metod som kan föredras inom applikationen. Det liknar metoden att lägga till en ram till en bild.

WhatsApp profilbild storlek
WhatsApp profilbild passar

Det är möjligt att enkelt placera bilden genom att zooma ut bilden istället för att zooma in. Du kan använda rektangulära bilder med en ram som matchar bildens viktade färger utan att behöva beskära den. Foton zoomade i kvadratisk form är också placerade långt bort i rektangulär form. Användare som inte vill skära i en kvadratisk form kan dra nytta av denna metod.

Metoder för att ställa in WhatsApp-profilbildstorlek

Ett av användarnas klagomål är att WhatsApp-applikationen erbjuder möjligheten att justera bilderna i kvadratisk storlek. Att göra en profilbild av en vacker porträttbild kan bli ganska svårt på grund av klippningsprocessen. Användare som inte vill beskära bilden kan använda olika applikationer. Applikations- eller enhetsinställningar kan användas för att beskära bilder. Användare som vill att bildens integritet ska vara intakt kan få hjälp av applikationerna.

Android och iPhone-enheter har många applikationer som kan laddas ner från appbutikerna. Tack vare bildredigeringsapplikationer är det ganska enkelt att passa in bilder i profilbrickan. WhatsApp profilbild storlek Användare som har problem med bildredigering kan lägga till ramar till sina bilder i bildredigeringsapplikationer. Genom att lägga till en ram får bilden en kvadratisk form. Profilbild kan väljas utan att kompromissa med kvaliteten på bilden med mer avancerade inställningar beroende på funktionerna i den applikation som används.

Vanliga frågor

Varför är min WhatsApp-profilbild av dålig kvalitet?

WhatsApp beskär storlekarna på media i appen för att spara data. Anledningen till den låga kvaliteten på profilbilderna är att applikationen sparar.

Hur ska WhatsApp-profilbilden vara?

Eftersom det är en applikation som ger möjlighet att skapa personliga konton kan användare välja sina egna bilder när de väljer profilbilder. Eftersom personliga preferenser är ifrågasatta är det möjligt att göra en profilbild av de önskade bilderna.

Har WhatsApp-gruppbilder också storlek?

Storleken för de bilder som valdes när gruppen skapades är 400 x 400 pixlar. Bilder kan vara i JPG- eller PNG-format.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi