Hur inaktiverar jag Google-avisering? (Slutgiltig lösning)

Google-avisering stängs avDet undersöks av många användare. Google Chrome står efter många år fortfarande ut som en av de mest föredragna webbläsarna runt om i världen. Det är dock väldigt viktigt att stänga av oönskade aviseringar för att användarna ska få en bättre upplevelse.

Det är ganska enkelt att lära sig hur du stänger av aviseringar i Google Chrome-appen. Även här kan du välja vilka webbplatser du vill behålla aviseringar på eller så kanske du vill stänga av aviseringar helt och hållet. Om du vill stänga av aviseringar måste du följa stegen i vårt innehåll.

Hur inaktiverar jag Google-avisering? Hur stänger jag av aviseringar?
Hur inaktiverar jag Google-avisering? Hur stänger jag av aviseringar?

Google Notifications Stäng av inställningar

Som känt, Google Chrome kan användas på flera plattformar. Det är möjligt att komma åt denna applikation från både telefon och dator. Det kan dock bli nödvändigt att stänga av aviseringar även på dessa plattformar.

Med cirka 3,5 miljarder användare över hela världen av Chrome På datorn, som är den mest använda plattformen, google-avisering stängs av För att följa stegen nedan.

 • Öppna Google Chrome på din dator.
 • Klicka på knappen ”Mer” i det övre högra hörnet.
 • Välj ”Inställningar” från rullgardinsmenyn.
 • Klicka på alternativet ”Sekretess och säkerhet” i menyn till vänster.
 • Klicka på ”Webbplatsinställningar” under den.
 • Klicka här på alternativet ”Meddelanden”.
 • I det här avsnittet kommer du att se 3 olika alternativ: Blockera alla aviseringar, Förhindra webbplatsen från att skicka meddelandeförfrågningar och tillåt webbplatsen att visa aviseringar. Välj det alternativ du vill ha bland alternativen.
 • Det finns också ett alternativ längst ned på sidan där du kan ställa in anpassade aviseringar för alla webbplatser.

Du kan blockera eller anpassa aviseringsfunktioner i Google Chrome genom att följa dessa steg.

Stänga av Google-aviseringar från telefonen

Att kontrollera aviseringar på telefoner och surfplattor är mycket enklare än att kontrollera eller ställa in dem på en dator. För att stänga av Google-aviseringar på telefoner och surfplattor kan du följa dessa steg:

Vad är Google Chrome-avisering? Hur stänger man?
Steg för att stänga av Chrome-aviseringar

Öppna Google Chrome-applikationen;

 • Klicka på alternativet ”Övrigt”.
 • Öppna menyn ”Inställningar”.
 • Välj alternativet ”Meddelanden”.
 • Hitta alternativet ”Visa aviseringar” och klicka på det.
 • Härifrån kan du stänga av eller anpassa alla aviseringar.

Med den här metoden kan du enkelt hantera aviseringar på din telefon eller surfplatta. Med den här funktionen i Google Chrome kan du bli av med oönskade aviseringar eller bara få viktiga meddelanden.

Vad är Google Chrome-avisering? Hur stänger man?

Webbplatser, appar och tillägg skickar ofta meddelanden för att meddela användare om nytt informativt innehåll, uppdateringar eller andra viktiga nyheter. Men dessa meddelanden kan ibland störa eller distrahera användarna.

Som standard visar Chrome användaraviseringar som skickas av webbplatser, appar och tillägg. Användare kan dock ändra denna inställning när som helst. För att komma åt Chromes aviseringsinställningar, klicka på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet av din webbläsare och gå till ”Inställningar”. Välj sedan fliken ”Sekretess och säkerhet” och klicka på alternativet ”Meddelanden” under ”Webbplatsinställningar”

Steg för att stänga av Chrome-aviseringar

Här ser du standardinställningarna som Chrome ställer in för aviseringar som skickas av webbplatser, appar och tillägg. Dessa inställningar inkluderar om aviseringar ska visas automatiskt, vilka webbplatser du vill ta emot aviseringar från och om aviseringar låter.

tekniknyheter Glöm inte att följa vår kategori.

Vanliga frågor (FAQ)

Vad gör Google-aviseringar?

Google Notifications är en funktion som låter användare hålla reda på nya händelser och uppdateringar som händer på Google angående vissa sökord eller ämnen. Den här funktionen informerar ständigt användarna om nytt innehåll och håller dem uppdaterade om de ämnen de är intresserade av.

Är det möjligt att blockera Google Chrome-aviseringar?

Det är möjligt att blockera aviseringar i Google Chrome. I din webbläsare, klicka på ikonen med tre punkter i det övre högra hörnet och ange alternativet ”Inställningar”. Fortsätt sedan till avsnittet ”Sekretess och säkerhet” och klicka på ”Webbplatsinställningar”. Genom att klicka på alternativet ”Meddelanden” här kan du blockera meddelanden från de webbplatser du vill ha.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi