Hur gör man Discord-skärmdelning?

Discord skärmdelning Hur man gör är bland de ämnen som användarna är nyfikna på. Discord är bland applikationerna som låter användare chatta med röst, video och text. På senare år har det blivit väldigt populärt, särskilt bland spelälskare att kommunicera med röst. Utvecklingen inom områden som hybridutbildning och affärer har lett till att applikationer som Discord föredras.

Användare kan chatta i hög kvalitet, individuellt eller i grupp, tack vare en internetuppkoppling. Att presentera något visuellt på skärmen under konversationer hjälper till att etablera en mycket mer effektiv och begriplig kommunikation. Användare kan dela sin skärm medan de spelar spel, möten eller onlineklasser. Det räcker med att följa stegen enligt den enhet som används för att dra nytta av de funktioner som applikationen erbjuder användarna.

Vad gör Discord-skärmdelning?

Hur man delar en Discord-skärm
Discord skärmdelningsinställningar

Skärmdelning under chattar kan bli ett stort behov. Det är möjligt att använda Discord-applikationen för många olika ändamål. Applikationen, som möter användarnas behov utan problem, gör det möjligt att dela skärmar tack vare funktionen den erbjuder. Användare som spelar spel kan få ett mycket starkare team genom att kommunicera röst genom applikationen. Det hjälper till att skapa en mer effektiv kommunikation genom att ge möjligheten att göra en presentation vid vilket affärsmöte som helst. I applikationen som möter användarnas behov Hur man delar skärm på Discord Användare som ställer frågan kan praktiskt taget dela sina skärmar tydligt med användarna i chatten.

Är Discord-skärmdelning på telefonen?

Det är möjligt att gå in i Discord-applikationen från mobila enheter och stationära enheter. Röst, video och skriftlig kommunikation kan upprättas inom applikationen utvecklad som en chattapplikation. Generellt sett har den föredragna applikationen för röst- eller videochatt högre prestanda jämfört med liknande applikationer. Användare som vill dela skärm kan dela sin skärm från vilken enhet de är anslutna till för chatt. Att logga in i applikationen från en telefon eller dator innebär inga problem. Användare kan också dela skärmar i sina chattar via telefon.

Hur gör man Discord-skärmdelning på dator?

Hur man delar skärm på Discord Om användare som vill få information om applikationen loggar in på applikationen på en dator bör de följa dessa steg;

  1. Discord öppnar,
  2. Välj vilken server du vill dela med,
  3. Gå till ljudkanalen på servern,
  4. Klicka på monitorikonen i mitten av ikonerna under kanallistan.

Hur gör man Discord-skärmdelning på telefonen?

Hur man delar skärm på Discord
Discord skärmdelningsinställningar

Telefon Användare som loggar in via kan dela skärmen enligt följande;

  1. Discord-applikationen öppnas,
  2. En röst- eller videochatt startas,
  3. I samtalsgränssnittet är alternativet eller ikonen som säger Skärmdelning vald,
  4. Klicka på knappen Starta nu på bekräftelseskärmen.

Användare på sina enheter Hur man delar skärm på Discord Om ingen åtkomst hittas trots att du följer stegen, har enheten inte behörighet att dela skärm. Användare kan åtgärda problemet genom att uppdatera sin enhet eller applikation. Om problemet kvarstår efter uppdateringar kan en annan enhet vara att föredra för skärmdelning.

Vanliga frågor

Behöver du en app för att dela Discord på skärmen?

Nej, skärmdelning kan göras direkt från Discord-appen. Det finns ingen anledning att använda en extra applikation.

Är det nödvändigt att avsluta chatten för att stoppa Discord-skärmdelning?

Tack vare inställningarna på skärmen kan skärmdelning stoppas utan att chatten avslutas.

Kan två användare göra Discord-skärmdelning samtidigt?

Nej, skärmdelning kan göras av en enskild användare. När skärmdelningen har avslutats kan andra användare dela sina skärmar.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi