Hur fungerar det LoL-rankade systemet? (Alla detaljer)

Hur är ligans rankade system Arbetar Det är en fråga som spelälskare undrar. Det är möjligt att dela upp den rankade säsongen i tre säsonger. Det här är stoppen där alla segrar som vunnits under den rankade säsongen förvandlas till priser. När säsongen byts återställs endast säsongspoängen, matchande poäng och ligapoäng ändras inte. Säsongskort i det rankade systemet kan betraktas som registreringspoäng. Spelare kan vinna olika belöningar som ett resultat av deras framgångar under varje säsong. Emote, Ranking Armor och Summoner Token är belöningar som kan tjänas in för säsongsbetonade prestationer.

Ligarankade System Säsongspoäng

Hur det LoL-rankade systemet fungerarSpelet kan spelas mer medvetet genom att ha information om säsongskort. Det är möjligt att lära sig säsongens start- och slutdatum genom att byta till avsnittet Årstider via fliken Rankad på fliken Profil. Bredvid datumen finns spelarens säsongspoäng, säsongsbelöningar och poängekvivalenter. LOL Det lockar spelarnas uppmärksamhet med sina rankade systemikoner. De nödvändiga säsongspoängen och belöningarna som kan tjänas in i gengäld kan listas enligt följande;

  • 150 poäng; Säsongssymbol,
  • 250 poäng; Säsongsprydnader,
  • 500 poäng; Säsongsuttryck.
Hur det LoL-rankade systemet fungerar
Hur fungerar det LoL-rankade systemet?

Säsong Emote kan utvecklas eller minska under säsongen beroende på den aktuella rangordningen. När säsongen är avklarad; blir permanent beroende på i vilken grad säsongen är avslutad. Det skiljer sig i stadier som silver, guld och platina.

Hur tjänar man LoL Season Points?

Poängen som erhålls i säsongskorten i det rankade systemet är mycket viktiga för spelarna. När säsongen går kan olika priser vinnas tack vare de poäng du har. För att bli bättre spelare måste man lära sig hur man tjänar säsongspoäng. För att ha kunskap om att tjäna säsongspoäng, Hur det LoL-rankade systemet fungerar Det svarar också på frågan.

Hur fungerar det LoL-rankade systemet?

Att vinna rankade spel i Summoner’s Rift är det första du ska göra. Poäng intjänade från flexibla, enstaka eller till och med spel är följande;

  • 20 poäng från matcher spelade i primära eller sekundära positioner,
  • 25 poäng från fulla matcher,
  • 30 poäng från autofyll-spel.

Spelare som spelar rankade och vinner i Twisted Treeline kan tjäna 10 säsongspoäng. LOL Hur det rankade systemet fungerar Det är också nödvändigt att ha information om årstiderna. Tiden det tar för säsongerna i det rankade systemet att avslutas och en ny startar kallas försäsongsperioden.

Hur det LoL-rankade systemet fungerar
Hur fungerar det LoL-rankade systemet?

Under mellansäsongen kan rankade rangordningar fortfarande anges, men inga belöningar kommer att erhållas för nya milstolpar som uppnåtts. Även om belöningen inte tas emot fortsätter MMR-värdet att förändras, det är en situation som kommer att vara användbar för framtiden. mellan säsongerna LOLgenomgår olika förändringar av systembyggare. Justeringar görs, som att byta ut gamla föremål, förnya runor och göra ändringar i kartan. Att gå in mellan säsongerna och spela spel gör att man går in i den nya säsongen mycket mer förberedd.

Nivå, division och kö i LoL-rankat system

Etapperna i det graderade systemet kan definieras som toppen av höga berg. Ju fler spel du vinner, desto högre kan du börja spela. Spelare är indelade i nio steg, varje steg är där liknande spelare finns. Det finns olika nivåer från silver till guld, från brons till plantin. Det går att särskilja spelarna i etapperna med hjälp av set.

Hur det LoL-rankade systemet fungerar
Hur det LoL-rankade systemet fungerar

Hur det LoL-rankade systemet fungerar För frågan är det viktigt att definiera de rangordningar som spelarna har. För att spelare ska kunna gå vidare till ett nytt set måste det föregående slutföras först. När ett nytt steg har passerats börjar det från det lägsta setet. Raderna är uppdelade i två i det rankade systemet. Kallas enkel eller dubbel och flexibel, var och en med sina egna specifika syften.

Vanliga frågor

Finns det någon skillnad mellan enkel/dubbel och flexibel kö?

Deras skillnad är deras syfte och begränsningar.

Vad är min MMR-nivå?

MMR-värdet är spelarens övergripande skicklighetsnivå.

Hur fungerar matchmaking-systemet?

Det fungerar på ett balanserat sätt i linje med rättvisa matcher, platspreferenser och snabba rankningar.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi