Hur fixar jag 0xc00007b-felet? (Detaljerad förklaring)

fel 0xc00007b Det är ett av de vanligaste problemen med datorer. Felet i fråga är en felkod som ofta stöter på av Windows-operativsystemanvändare. Det här felet uppstår när du försöker öppna ett program eller starta ett spel. Orsaken till felet är vanligtvis inkompatibiliteten hos 32-bitars och 64-bitars DLL-filer som krävs för att ett program eller spel ska kunna köras.

DLL-filer är bibliotek som används av Windows-operativsystemet och används av många program. Saknade eller korrupta DLL-filer kan förhindra att ett program eller spel körs och orsaka 0xc00007b-felet.

Orsaker till fel 0xc00007b

Orsaker till fel 0xc00007b
Orsaker till fel 0xc00007b

När det är ett misstag undrar folk naturligtvis varför. Vad orsakar fel 0xc00007b I så fall finns det flera anledningar till det. I detta avseende skiljer det sig från användare till användare.

DLL-filer saknas eller är korrupta 0xc00007b kan tas emot om de DLL-filer som krävs för att ett program eller spel ska köras saknas eller är skadade.
Skadlig programvara Om du har skadlig programvara på din dator kan de ersätta eller ta bort DLL-filer. fel 0xc00007b kan skapa.
Kompatibilitetsproblem Programmet eller spelet kan vara inkompatibelt med ditt operativsystem. Till exempel kan du få det här felet när du vill köra ett 32-bitarsprogram på ett 64-bitars operativsystem.
Skadade systemfiler Det är viktigt för att Windows-operativsystemet ska fungera korrekt. korrupta systemfiler, fel 0xc00007b Det kan orsaka olika fel som t.ex
Brist på Microsoft Visual C++-komponenter Vissa program och spel kräver Microsoft Visual C++-komponenter. Om dessa komponenter saknas kan det aktuella felet tas emot
Brist på .NET Framework .NET Framework krävs för många Windows-program och spel. Detta fel kan uppstå om komponenten i fråga inte finns.
Brist på DirectX-komponenter DirectX-komponenter krävs för många spel. Om dessa komponenter saknas, fel 0xc00007b fordran.

Därför fel 0xc00007b kan uppstå på grund av olika orsaker. Lösningarna skiljer sig också beroende på orsaken.

Vad kan göras för att lösa 0xc00007b-felet?

Människor som får ett fel på sin dator undrar naturligtvis hur de kan fixa det. 0xc00007b fellösning hurså I allmänhet, lösningar som:

  1. Installerar om det relevanta programmet eller spelet
  2. Ominstallation av Microsoft Visual C++
  3. Installerar om DirectX
  4. Laddar om DLL-filer
  5. Installerar Windows-uppdateringar

Du kan granska dem alla en efter en och sedan kontrollera om du hittat en lösning.

Installera om det relaterade programmet eller spelet

Detta fel orsakas vanligtvis av en ofullständig eller skadad installation av programmet eller spelet. Att installera om det relevanta programmet eller spelet kan vara lösningen på detta fel. Efter att ha provat detta bör du se om lösningen erbjuds.

Ominstallation av Microsoft Visual C++

Microsoft Visual C++-programmet innehåller en uppsättning DLL-filer som används av Windows-operativsystemet. Saknade eller skadade dessa filer kan orsaka 0xc00007b-felet. Därför kan du ladda ner och installera den aktuella versionen av programmet Microsoft Visual C++.

Om ominstallationen av det relevanta programmet eller spelet inte gav en lösning, kan du kontrollera detta också och sedan se om det fortsätter.

Installerar om Directx

Installerar om DirectX 0xc00007b fellösning Det är en av lösningarna du kan prova. DirectX är en uppsättning bibliotek som används av operativsystemet Windows. Saknade eller skadade dessa bibliotek kan orsaka 0xc00007b-felet.

Därför kan du ladda ner och installera den senaste versionen av DirectX. Det rekommenderas att starta om datorn efter att installationen är klar och sedan kontrollera om problemet kvarstår.

Installera om DLL-filer

Installerar om dll-filer
Installerar om dll-filer

Laddar om DLL-filer också 0xc00007b fellösning Det är en av lösningarna du kommer att vilja veta i omfattning. DLL-filer är bibliotek som används av Windows-operativsystemet. Om DLL-filerna saknas eller är korrupta kan det leda till 0xc00007b-felet.

Du kan använda DLL-nedladdningsplatser för att installera om DLL-filer. Det är dock absolut nödvändigt att du ser till att webbplatsen i fråga är pålitlig.

Installera Windows Updates

0xc00007b fellösning Windows-uppdateringar kan också tas med i beräkningen. Det bör söka efter uppdateringar på ditt Windows-operativsystem och installera de nödvändiga uppdateringarna. Detta kan hjälpa till att lösa 0xc00007b-felet.

Ofta dröjer många användare med att uppdatera eftersom de tror att det tar tid. Detta kan dock orsaka många problem. Därför är det mycket viktigt att hålla dina enheter uppdaterade genom att kontrollera dem regelbundet.

Sök efter skadlig programvara

Du kan ha skadlig programvara på din dator. Det är nödvändigt att skanna och ta bort skadlig programvara med ett pålitligt antivirusprogram. Även om virus ignoreras kan de sakta ner datorn eller orsaka allvarlig skada.

Därför kan en bra genomsökning av systemet med ett starkt antivirusprogram göra att du kan hitta lösningar på dina problem. Detta kan också göra att du kan använda din dator snabbare.

Använd kompatibilitetsläge

Använd kompatibilitetsläge
Använd kompatibilitetsläge

Program- eller spelinkompatibilitet kan orsaka fel 0xc00007b. Du kan försöka lösa det här problemet genom att använda kompatibilitetsläget. Du kan aktivera kompatibilitetsläget med olika operativsystem beroende på vilket operativsystem du använder. Så du kan logga in genom att spara en som fungerar.

Reparera systemfiler

Korrupta systemfiler kan vara orsaken till felet. Det är därför du kan reparera systemfiler med kommandotolken. Men om du inte har använt kommandosystemet tidigare bör det inte försökas eftersom felaktig användning kan orsaka problem.

Om du har provat alla dessa men problemet kvarstår, rekommenderar vi att du kontaktar teknisk service så snart som möjligt.

Vanliga frågor

Vad är 0xc00007b-fellösningen?

0xc00007b Fellösning kan göras på mer än ett sätt. Du kan lära dig lösningarna genom att granska förslagen i vårt innehåll.

Vad orsakar fel 0xc00007b?

0xc00007b-felet kan uppstå på grund av att olika filer eller filer inte ingår i datordata. Du kan lösa problemet genom att tillhandahålla nödvändiga filer för detta.

Hur laddar man ner 0xc00007b?

För att ladda ner filen för 0xc00007b Error; Du kan bläddra i vårt innehåll och enkelt lära dig hur du gör det steg för steg.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi