Hur får man Instagram backup-kod? (Länk)

Hämta Instagram backup-kod Hur Frågan undrar många användare som bryr sig om säkerheten för sitt konto. Instagram erbjuder olika säkerhetsåtgärder så att dess användare kan använda sina konton säkrare. En av dessa åtgärder är tvåfaktorsautentisering (2FA) funktion.

Var man kan hämta Instagram-säkerhetskopieringskod När du har lärt dig stegen kan du aktivera 2FA-funktionen. När tvåfaktorsautentisering är aktiverad tillhandahåller Instagram reservkoder. Dessa reservkoder hjälper dig att logga in på ditt konto när du inte har tillgång till ditt telefonnummer. Till dig Få Instagram reservkod Vi har utarbetat en guide för hur man gör processen.

Vad är Instagram Backup Code?
Vad är Instagram Backup Code?

Vad är Instagram Backup Code?

Instagram reservkodär en säkerhetskod som ger ett extra lager av säkerhet genom att använda funktionen för tvåfaktorsautentisering (2FA). Dessa koder ger ett extra verifieringssteg som du måste ange tillsammans med ditt lösenord när du försöker komma åt ditt Instagram-konto.

Reservkoder kan användas som ett alternativ till SMS-koder som skickas till din telefon eller koder som visas i autentiseringsapplikationer. Detta är viktigt så att du kan logga in på ditt konto även när din telefon är i ett dåligt område eller om du inte kan komma åt autentiseringsappen. OK, Var man kan hämta Instagram-säkerhetskopieringskod?

Var får man Instagram säkerhetskopia?

Instagram reservkodär en kod du kan få när du använder tvåfaktorsautentisering för att öka säkerheten för ditt konto. Säkerhetskoder hjälper dig att logga in på ditt konto när din telefon inte kan ta emot SMS eller om du inte kan komma åt autentiseringsapplikationen.

Hur får man Instagram backup-kod?
Hur får man Instagram backup-kod?

Få Instagram backup-koder Kolla in dessa steg för:

 1. Öppna Instagram-appen och logga in på ditt konto.
 2. Gå till din profil genom att trycka på profilikonen.
 3. Öppna menyn genom att trycka på ikonen med tre rader i det övre högra hörnet.
 4. Klicka på alternativet ”Inställningar”.
 5. Gå till avsnittet ”Säkerhet” och tryck på alternativet ”Tvåfaktorsautentisering”.
 6. Aktivera tvåfaktorsautentisering. Detta kan vara i form av verifiering via SMS eller verifiering med en autentiseringsapplikation.
 7. Efter att ha aktiverat tvåfaktorsautentisering, tryck på alternativet ”Säkerhetskopieringskoder”.
 8. Du kommer att se en skärm som visar dina reservkoder. Förvara dessa koder säkra och utom räckhåll för andra.

När du vill logga in på ditt konto med hjälp av reservkoder kommer du att bli ombedd att ange en reservkod utöver ditt vanliga lösenord. Varje reservkod kan endast användas en gång. Om du loggar in på ditt konto med hjälp av dina reservkoder och vill få fler reservkoder bör du upprepa stegen ovan.

Hur får man Instagram backup-kod?

Idag ökar användningen av sociala medier och Instagram är den populäraste av dessa plattformar. Det är viktigt att du använder tvåfaktorsautentiseringsfunktionen för säkerheten för ditt Instagram-konto. På så sätt kan du göra åtkomsten till ditt konto säkrare.

få Instagram reservkod Det är en ganska enkel process. Du kan få dina reservkoder genom att följa stegen nedan:

 1. Öppna din Instagram-app och gå till din profil.
 2. Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet.
 3. Klicka på fliken ”Inställningar”.
 4. Gå till avsnittet ”Säkerhet”.
 5. Klicka på alternativet ”Tvåfaktorsautentisering”.

Om du har aktiverat tvåfaktorsautentisering kommer alternativet ”Säkerhetskopieringskoder” att visas. Du kan visa och spara dina reservkoder genom att klicka på det här alternativet.

Hur får jag Instagram säkerhetskopia från datorn?

Du kan få Instagram-backupkoder (även känd som återställningskoder) när du lägger till tvåfaktorsautentisering (2FA) till ditt konto. Följ stegen nedan för att få Instagram backup-koder från datorn:

Hur öppnar man Instagram 2fA?
Hur får man Instagram backup-kod?
 1. Öppna först en webbläsare på din dator och gå till instagram.com.
 2. Logga in på ditt Instagram-konto med användarnamn och lösenord.
 3. Gå till din profilsida genom att klicka på profilikonen i det övre högra hörnet.
 4. På din profilsida klickar du på kugghjulsikonen (Inställningar) till höger och klickar sedan på ”Sekretess och säkerhet” från rullgardinsmenyn.
 5. På sidan ”Sekretess och säkerhet”, hitta rubriken ”Tvåfaktorsautentisering” och klicka på knappen ”Redigera”.
 6. Efter att ha kommit åt inställningarna för tvåfaktorsautentisering, hitta alternativet ”Säkerhetskopieringskoder” och klicka på knappen ”Visa koder”.
 7. Vid det här laget kan Instagram be dig att ange ditt lösenord igen. Ange ditt lösenord och klicka på knappen ”Fortsätt”.
 8. En skärm öppnas där du kan se dina reservkoder.

Efter denna process kommer du att ha mottagit din reservkod.

Hur öppnar jag Instagram 2FA?

InstagramDu kan följa stegen nedan för att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) i:

 1. Öppna Instagram-appen och gå till din profil.
 2. Klicka på menyikonen (tre rader) i det övre högra hörnet.
 3. Klicka på alternativet ”Inställningar”.
 4. Hitta avsnittet ”Sekretess och säkerhet” eller bara ”Säkerhet” och tryck på det.
 5. Klicka på alternativet ”Tvåfaktorsautentisering”.
 6. Tryck på ”Start”-knappen.
 7. Välj en av tvåfaktorsautentiseringsmetoderna: ”SMS” eller ”Verifiera genom appen”.
 8. Om du väljer alternativet ”SMS”, ange ditt telefonnummer och slutför processen genom att ange verifieringskoden.
 9. Om du väljer alternativet ”Verifiera via app” kan du få verifieringskoderna med en autentiseringsapp (Google Authenticator, Authy, etc.). Ladda ner appen, skanna QR-koden eller lägg till ditt konto manuellt och ange verifieringskoden på Instagram.

Efter att du lyckats ställa in din tvåfaktorsautentiseringsmetod kommer du nu att bli ombedd att ange verifieringskoden när du loggar in på ditt Instagram-konto.

Instagram reservkod Efter att ha slutfört processen kommer säkerheten för ditt Instagram-konto att förbättras och hjälper till att förhindra obehörig åtkomst till ditt konto.

Du kan dubbla säkerheten för ditt Instagram-konto. Innehållet har vi förberett för detta hsviagrarg.com/instagram-hesap-guvenligi/ tillgänglig via länken.

Vanliga frågor

Hur hittar man säkerhetskopior?

För att hitta reservkoder, gå först till Instagram-appen och logga in på ditt konto. Gå sedan till din profil och öppna menyn i det övre högra hörnet och gå in i avsnittet ”Inställningar”. Härifrån följer du alternativen ”Säkerhet” och sedan ”Tvåfaktorsautentisering”. Om 2FA-funktionen är aktiverad kommer du att se avsnittet ”Reservkoder”. Du kan hitta dina reservkoder genom att klicka på det här avsnittet.

Jag har ingen Instagram-säkerhetskopieringskod. Vad ska jag göra?

Om du inte har en reservkod på ditt Instagram-konto kan det vara svårt att återställa ditt konto om ditt konto har blockerats eller om ditt konto har utsatts för intrång. Det är därför det är viktigt att skapa en reservkod för att skydda ditt konto. Om du inte har koden kan du skapa reservkoden från inställningarna.

Var sparar Instagram säkerhetskopieringskoder?

Du kan se dina sparade koder genom att gå till 2FA-verifieringssidan från inställningarna.

Vad är 6-siffrig kod Instagram?

6-siffrig kod Instagram hänvisar till en typ av kod som används för att verifiera ditt Instagram-konto. Den här koden används för att blockera någon som har tillgång till din kontoinformation, såsom ditt telefonnummer eller e-postadress, från att komma åt ditt Instagram-konto.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi