Hur återställer jag Xiaomi-uppdateringen?

Återställning av Xiaomi-uppdateringär den första metoden som används av personer som vill använda telefonen med gamla versionsfunktioner. Speciellt eftersom vissa problem och buggar kan uppstå med nya uppdateringar; Att ångra uppdateringen kan vara livräddande.

Telefonuppdateringar för med sig många innovationer. Dessa täcker allt från nya funktioner till att åtgärda ett antal problem. I detta avseende är det viktigt att hålla enheterna uppdaterade. Men ibland kan uppdateringen vara felaktig. I sådana fall undrar folk hur man tar bort och installerar om den befintliga. Dessa processer varierar beroende på smartphone-märken. Xiaomi Om du funderar på hur detta fungerar kan du kolla den här artikeln.

Saker att göra innan Xiaomi-uppdateringen

Återställning av Xiaomi-uppdatering
Återställning av Xiaomi-uppdatering

Återställning av Xiaomi-uppdatering Även om det kan tyckas svårt, är det ganska lätt. Efter att ha installerat den senaste firmware eller MIUI-uppdateringen kan du uppleva telefonproblem. I så fall kan du nedgradera MIUI på din Xiaomi, Redmi eller POCO till en tidigare version och få din enhet tillbaka på rätt spår.

Innan du går vidare till detta bör det noteras att du kommer att förlora dina bilder, videor och allt på din enhet under processen. Det är därför allt på din telefon bör säkerhetskopieras först. Det finns två filer du behöver för detta. Dessa är Fastbook ROM och Fastboot ROM för den version du vill nedgradera till.

Beroende på versionen av din telefon måste du ladda ner Fastboot ROM-filerna. Efter att ha hittat alla dessa filer och laddat ner den som är lämplig för din region, gå till inställningarna och aktivera lösenordet och säkerheten. Efter det här,

  1. Skärmlås,
  2. Fingeravtryck
  3. ansiktslås,

Det rekommenderas att ta bort sådana detaljer. Efter att ha gjort detta är det nödvändigt att gå tillbaka till Mi-kontot och ta bort det och ditt Google-konto. Anledningen till detta kan också många undra innan man tar bort den.

Om du inte tar bort dessa konton eftersom de kommer att nedgraderas och fabriksåterställas, måste du logga in igen första gången du startar din nedgraderade MIUI. Om du inte har något emot det kan du hoppa över dessa steg. Viktiga är också detaljer som:

  1. Gå till enhetens inställningar och öppna avsnittet Om. Se till att du har en aktiv internetanslutning efter att ha tryckt på MIUI-sektionen.
  2. Se till att telefonen har minst 50 till 60 procents laddning.
  3. Installera Mi Flash Pro-verktyget och skaffa en dator.

Efter att ha vetat allt detta Återställning av Xiaomi-uppdatering operationer är möjliga.

Hur återställer jag Xiaomi-uppdateringen?

När du känner till alla frågor kommer du att vara uppmärksam på Återställning av Xiaomi-uppdatering verksamheten är i sin ordning. Dessa kan man lära sig genom att undersöka huvudlinjerna i tabellen nedan.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Sätt telefonen i Fastboot-läge genom att trycka på ström- och volymknapparna på den avstängda enheten i 10 sekunder.
II. Mitt namn Anslut din smartphone till din PC med den ursprungliga USB-kabeln, starta Mi Flash Pro.
III. Mitt namn I programmets huvudfönster klickar du på fliken Mi Flash på den övre panelen.
IV. Mitt namn Du kommer att uppmanas att installera nödvändiga drivrutiner. Acceptera med hjälp av nedladdningsknappen.
Steg V Klicka på knappen Välj, välj katalogen med den uppackade firmware, klicka på OK.
VI. Mitt namn Markera rutan Rensa och lås allt i bottenpanelen för att helt rengöra och låsa bootloadern. Eller välj spara användardata om du vill spara användarfiler.
VII. Mitt namn Tryck på Uppdatera, vänta tills programvaran upptäcker den anslutna telefonen.
VIII. Mitt namn Klicka slutligen på Flash-knappen.

Återställning av Xiaomi-uppdatering Om du säger hur du gör, genom att följa alla dessa steg, är det möjligt att nå de lösningar du letar efter på kort tid.

Varför ångra uppdateringen?

Varför ångra uppdateringen?
Varför ångra uppdateringen?

Uppdateringar ger många nya funktioner till telefoner. Det är dock inte begränsat till just det. Befintliga problem, brister och fel löses också med uppdateringar. Det är därför det är viktigt att hålla telefonerna uppdaterade.

I vissa fall kan dock felaktiga uppdateringar tas emot. I sådana fall undrar folk hur man ångrar uppdateringarna. Du kan göra detta på kort tid genom att följa stegen vi delade med dig ovan.

Dessutom är det möjligt att gå till en teknisk service relaterad till problemet och dra nytta av lösningarna. Xiaomi Türkiye garantiförfrågan Du kan fråga om garantin för din enhet via länken.

Vanliga frågor

Kan Xiaomi-uppdateringen återställas?

Återställning av Xiaomi-uppdatering det kan göras ganska enkelt. Men om du inte är säker på vad du ska göra, rekommenderas det att du uppsöker en teknisk service.

Vad bör övervägas innan Xiaomi uppdatering?

Ångra uppdatering på Xiaomi-telefoner Alla dina filer bör säkerhetskopieras i förväg, annars kan dina obackade filer gå förlorade. För det andra bör man se till att telefonens laddning är minst 50-60 %. Dessutom bör ett verktyg som heter Mi Flash Pro installeras på dina enheter.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi