Hur använder man telefonen som webbkamera?

Använder telefonen som webbkamera är det möjligt? Även om många tror att svaret på denna fråga är nej, så är det faktiskt ja. Du behöver bara veta vad du ska göra. Nu för tiden teknologiKamerafunktionerna i mobiltelefoner är ganska kraftfulla.

Om du behöver en webbkamera med kvalitetsbilder, Använda telefonen som en webbkamera Det kan vara ett framgångsrikt alternativ. Om du undrar hur du kan göra detta kan du omedelbart komma åt informationen du undrar genom att läsa vår artikel.

Vilka är fördelarna med att använda telefonen som webbkamera?
Använda telefonkameran som en webbkamera

Vilka är fördelarna med att använda telefonen som webbkamera?

Använder telefonen som webbkamera Det för med sig många fördelar. Genom att vara medveten om dessa är det möjligt att hitta ett svar på varför du ska använda din telefon som webbkamera:

  1. Mobiltelefoner kan bäras överallt. Därför, om du bestämmer dig för att använda telefonen som webbkamera, är det möjligt att använda den bekvämt var som helst.
  2. Bättre kvalitet än de flesta bärbara kameror. Således låter det dig få en bättre webbkameraupplevelse.
  3. Om du har en befintlig telefon kan du använda den som webbkamera. I detta avseende behöver du inte ådra dig extra kostnader.

Alla dessa rubriker kan vara ett svar på varför du ska använda din telefon som webbkamera.

Hur använder man telefonen som webbkamera?

Använder telefonen som webbkamera Om du säger hur du gör, är en sak du behöver veta att du kommer att använda en applikation i den här processen. Du kan få en uppfattning om processen i allmänhet genom att granska tabellen nedan.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Ladda ner Camo-appen för Mac eller fönster ladda ner den till din maskin.
II. Mitt namn Starta appen på din PC och smartphone.
III. Mitt namn Om du inte vill gå den trådlösa vägen trycker du på Anslut en enhet i skrivbordsappen och ansluter sedan en kabel från din telefon till din dator.
IV. Mitt namn Efter att ha utfört de nödvändiga åtgärderna bör du nu börja se ditt bakre kameraflöde i Camo skrivbordsapplikation.
Steg V Gå till enhetsinställningarna för din videokonferensapplikation och välj Camo som videokamera. Om du gjorde det rätt kan resultatet fås direkt.

Använder telefonen som webbkamera I allmänhet kan det slutföras på detta sätt. Det är möjligt att få en mer detaljerad idé genom att undersöka följande rubriker.

Steg I

Använder telefonen som webbkamera Om du säger hur man gör, måste Camo-applikationen först laddas ner till din Mac- eller Windows-enhet. Då ska den installeras på din mobiltelefon på samma sätt. dina Android-telefoner kör versioner 7.0 och högre, och dina iPhones Måste vara på iOS 12 eller senare. Det fungerar även med Windows 7 (64-bitars) eller senare och macOS 10.13 eller senare.

II. Mitt namn

När du kommer till det andra steget, starta applikationen på din PC och smartphone. Camo har trådlösa funktioner, så allt du behöver göra är att trycka på Wi-Fi-ikonen i Camo-appen på din telefon och sedan i skrivbordsappen Anslut en enhet bör tryckas. Efter att ha skannat QR-koden bör din telefon ansluta omedelbart.

III. Mitt namn

Det finns också en lösning om du inte vill välja den trådlösa vägen. För detta måste en kabel anslutas från din telefon till din dator efter att du tryckt på Anslut en enhet. Efter det måste du aktivera USB-felsökningsläge för Android-telefoner som ansluter till Windows PC. Att göra detta, inställningar Och Om telefon sektionen bör besökas.

Tryck sedan på byggnumret sju gånger för att aktivera utvecklarläget. När den har öppnats kan du hitta den i Inställningar, System och Utvecklarläge. Vissa navigeringsmenyer kan dock skilja sig beroende på din Android-telefon.

IV. Mitt namn

Efter att du har slutfört alla dessa steg bör din bakre kameraström nu vara synlig i Camo-skrivbordsappen. Om det inte syns betyder det att operationerna gjordes felaktigt och alla steg bör kontrolleras igen.

Steg V

Använder telefonen som webbkamera Om du säger hur du gör det, när du kommer till det här steget sist, kommer du att gå till enhetsinställningarna för din videokonferensapplikation. Här väljs Camo som videokamera. Kameraflödet bör då öppnas omedelbart.

Hur kan du använda telefonen som en webbkamera?

Hur kan du använda telefonen som en webbkamera?
Använda telefonkameran som en webbkamera

Använder telefonen som webbkamera har inte Camo som enda sättet. Det är möjligt att få samma lösningar genom att använda olika applikationer. DroidCam är en av dem. Om du undrar hur detta används kan följande steg undersökas ett efter ett:

  1. Ladda ner appen till din telefon från Google Play Store eller Apple App Store. Din Android-telefon måste köra Android 5.0 eller senare. iPhones måste köra iOS 9 eller senare.
  2. Installera Windows-klienten på din dator också. Följ installationsanvisningarna i installationsguiden och slutför installationen.
  3. Då ska DroidCamApp-ikonen visas på skrivbordet. Dubbelklicka för att öppna. Öppna appen på din Android-telefon och den ska få åtkomst till din kamera och mikrofon. Se till att din stationära dator och telefon är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Men det fungerar också om ditt skrivbord är anslutet via Ethernet.
  4. Telefonappen visar några nummer efter Wi-Fi IP och DroidCam Port. Dessa värden ska anges i fälten märkta Device IP och DroidCam Port i PC-mjukvaran. Wi-Fi IP-adressen i mobilappen ska vara siffrorna du skriver in i Enhets-IP:en i skrivbordsappen. Se till att både Video och Audio är markerade och klicka sedan på Start. Telefonappen kommer att starta kameran. Så du kommer att kunna se e-strömmen i PC-klienten.
  5. Du bör alltid starta DroidCam PC-klienten och applikationen först för att få den att fungera med din videokonferensprogramvara. Gå sedan till inställningarna för din videokonferensapp och ändra kamera- och mikrofoningången till DroidCam och DroidCam Virtual Audio. Det bör omedelbart börja använda din telefons hårdvara.

Om hur man använder telefonen som webbkamera Det är möjligt att få de resultat du letar efter på kort tid genom att följa alla dessa steg. Även sådant innehåll Mobilnyheter i vår kategori. Innovationer inom tekniksektorn tekniknyheter Glöm inte att följa kategorin.

Vanliga frågor

Kan telefonen användas som webbkamera?

Behöver du en webbkamera går det att använda kameran på din mobiltelefon som webbkamera.

Hur använder man telefonen som webbkamera?

Vissa applikationer krävs för att använda telefonen som webbkamera. Idag finns det många alternativ i detta sammanhang, och var och en av dem har olika funktioner och erbjudanden till dig. Camo och DroidCam är bara några av dem.

Har telefonen en webbkamera?

Ja, du kan använda din mobiltelefon som webbkamera genom att göra nödvändiga inställningar.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi