ENORM ökning av Spotify-prenumerationsavgifter!

Spotify, musikplattformen online, har höjt sina prenumerationsavgifter i Turkiet. Detta var att vänta efter höjningen av abonnemangsavgifterna i USA. Så, hur mycket var prenumerationspriserna efter dessa höjningar på Spotify-sidan? Vi har delat all utveckling som är nyfiken på ämnet för dig i vårt innehåll.

De stigande växelkurserna i Turkiet på senare tid återspeglas i olika prenumerationstjänster som en höjning. Spotify är ett av dessa företag. Spotify, hade höjt sina priser i USA för ett tag sedan, och nu har det höjt sina prenumerationspriser i Turkiet. Med denna höjning var prishöjningen i alla paket över 30 procent.

Nya priser på Spotify-prenumerationspaket

Som ett resultat av höjningarna har priserna på alla prenumerationspaket på Spotify ökat. Här är de nya priserna:

  • Individuellt: 39,99 TL
  • Duo: 54,99 TL
  • Familj: 64,99 TL
  • Student: 21,99 TL

Med dessa vandringar går Spotify Individual-prenumerationsavgiften från 29,99 TL till 39,99 TL; Duo-paket: från 39,99 TL till 54,99 TL; Familjepaketet ökade från 49,99 TL till 64,99 TL och slutligen ökade Studentpaketet från 14,99 TL till 21,99 TL.

Spotify vs. konkurrenter

De nuvarande priserna för Apple Music, Spotifys huvudkonkurrent, är 9,99 TL, 19,99 TL och 29,99 TL för student-, individuella respektive familjepaket. Genom att höja priserna på sina produkter i Turkiet snabbt med växelkurshöjningar har Apple hållit priserna på sin musiktjänst stabila under lång tid. Annan konkurrent YouTube PremiumPriserna börjar från 29,99 TL i Turkiet. För studenter är det 19,49 TL per månad. Vad tycker du om de nya priserna?

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi