Bästa bokskrivarappen på PC (rekommendationer)

Förslag på att skriva en bok på datorn Det finns många olika applikationer, antingen betalda eller gratis, för användare som letar efter det.

Datorer har blivit ett oumbärligt verktyg för dagens författare. För dig som vill skriva en bok datorskrivappar spelar en mycket viktig roll. Det är möjligt att lista några av de populära bokskrivarapplikationerna enligt följande:

 • Microsoft Word
 • Scrivener
 • Google Dokument
 • Ulysses
 • Evernote
 • yWriter
 • Hemingway Redaktör
Rekommendationer för att skriva böcker på dator
Rekommendationer för att skriva böcker på dator

Jämförelse av populära bokskrivande appar

Idag har många bokskrivande applikationer utvecklats för att underlätta processen att skriva böcker och för att ge författare en mer produktiv upplevelse.

Populära appar för att skriva böckererbjuder författare olika funktioner och användarvänlighet. Vilken applikation som är mest lämplig beror på författarens preferenser och behov. Med sina omfattande funktioner är Scrivener idealisk för komplexa projekt.

ANSÖKAN Skrivgränssnitt Forskning och referens Arbete och samverkan
Microsoft Word
Scrivener
Google Dokument
Ulysses
Evernote
yWriter
Hemingway Redaktör
Rekommendationer för att skriva böcker på dator

Funktionsjämförelse av författarapplikationer

skrivapparerbjuder författare olika funktioner och användarvänlighet. Med sina omfattande funktioner är Scrivener idealisk för komplexa projekt. Microsoft Word är det föredragna alternativet med sin stora användarbas och mångsidiga funktioner. Google Dokument erbjuder en molnbaserad och samarbetande skrivupplevelse. Evernote, å andra sidan, drar till sig uppmärksamhet med sina antecknings- och organisationsfunktioner.

Funktioner Microsoft Word Scrivener Google Dokument Ulysses Evernote yWriter Hemingway Redaktör
Formateringsverktyg
Autokorrigering och stavningskontroll
Content management och segmentering
Forsknings- och referensfunktioner
Synk och molnlagring
Användargemenskap och support

Microsoft Word

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet som används för att skapa, redigera och formatera dokument. Det är känt som ett professionellt verktyg och har ett brett utbud av funktioner. Funktioner i denna app:

 • dokumentredigering,
 • Stavnings kontroll,
 • skapa bord,
 • Spela in ett makro

Word föredras av en mängd olika användare, från hemanvändare till företag och utbildningsinstitutioner.

Microsoft Word
Microsoft Word

Scrivener

Scrivener är ett mjukvaruverktyg speciellt utformat för författare, forskare och kreativa skrivande projekt. Det är användbart för hantering av stora och komplexa dokument.

Scrivener erbjuder funktioner som textsegmentering, anteckningar, redigering av forskningsmaterial, skapande av karaktärsprofiler och navigering genom dokument. Det hjälper också författare i processen att organisera och redigera sina verk.

Google Dokument

Google Docs är en molnbaserad dokumentredigeringsplattform. Det fungerar som en onlineapplikation och kan användas integrerat med Google Drive. Det tillåter flera användare att arbeta med samma dokument samtidigt. Google Dokument innehåller grundläggande ordbehandlingsfunktioner och låter dig enkelt dela och komma åt dina dokument online.

Ulysses

Ulysses är en populär författarapp för macOS och iOS. Det erbjuder ett minimalistiskt gränssnitt för författare att fokusera på. Den har funktioner som markdown-stöd, textredigering, dokumentorganisation, målsättning och textstatistik. Du kan också synkronisera dina texter mellan olika enheter tack vare iCloud-integration.

Evernote

Evernote är ett populärt program för anteckningar och informationshantering. Det låter dig skapa anteckningar med text, ljud, bilder och webblänkar. Du kan enkelt hitta dina anteckningar tack vare klassificering, taggning och sökfunktioner. Evernote finns på olika plattformar och erbjuder synkronisering.

De allmänna funktionerna i applikationen är följande:

 • Du kan skapa textanteckningar och lägga till titlar och underrubriker.
 • Du kan spela in röstmemon med mikrofonen.
 • Du kan göra visuella anteckningar genom att lägga till foton eller bilder.
 • Du kan spara webbsidor som intresserar dig när du surfar i din webbläsare.
 • Du kan spara dina anteckningar direkt genom att skicka ett e-postmeddelande till Evernote.

”Läs också vårt inlägg om de bästa ljud-till-text-programmen: hsviagrarg.com/en-iyi-sesi-yaziya-cevirme-programi/ Du kan besöka adressen.”

Vanliga frågor

Hur kan jag redigera dokument i bokskrivande appar?

Bokförfattarappar har ofta textformateringsverktyg. Du kan redigera styckestilar, rubriker, markerad text, marginaler och andra textegenskaper.

Kan jag skapa karaktärsprofiler i bokskrivarappar?

Ja, många bokförfattarappar låter dig skapa karaktärsprofiler. Karaktärsprofiler kan inkludera karaktärers fysiska egenskaper, personligheter, bakgrunder och annan viktig information.

Är appar för bokskrivning användbara för att göra anteckningar?

Ja, många bokförfattarappar erbjuder anteckningsfunktioner. De kan fungera som en anteckningsbok för berättelseidéer, forskningsanteckningar, karaktärsinspirationer och andra anteckningar.

Vilka är fördelarna med tillämpningar för bokskrivning?

Bokförfattarprogram kan innefatta funktioner som segmentering av dokument, skapande av karaktärsprofiler, anteckningar, redigeringar och redigering av dokumentet. De är också användbara för att spåra dina skrivframsteg och säkert lagra dina dokument i molnlagring.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi