WhatsApp-verifieringskoden kommer inte (detaljerad lösning)

Whatsapp-verifieringskoden kommer inte Problemet är ett problem som undras av människor som byter till en ny telefon eller köper en ny linje. Om du följer de nödvändiga stegen; Du kan få verifieringskoden.

Whatsapp-verifieringskoden kommer inte Om så är fallet kan du följa stegen nedan. Whatsapp är en av de mest populära apparna för snabbmeddelanden världen över. Men ibland blir användare förvirrade när de skapar ett nytt konto eller verifierar sitt konto på nytt. Whatsapp-verifieringskoden kommer inte de kan stöta på ett sådant problem.

Whatsapp-verifieringskoden kommer inte
Whatsapp-verifieringskoden kommer inte

Whatsapp Verifieringskod kommer inte Orsaker

Whatsapp är ett meddelandeprogram som används av miljontals människor runt om i världen. Whatsapp-applikationen, som fungerar i harmoni med mobiltelefoner, surfplattor och datorer, kan ibland orsaka tekniska problem. Whatsapp-verifieringskoden kommer inte Du kan granska tabellen för information om.

Varifrån Förklaring
Internetanslutningsproblem – Problem med trådlös nätverksanslutning: Du kan uppleva svag signal, frånkoppling eller problem med nätverksåtkomst. -Problem med anslutning av mobildata: Det kan finnas problem med nätverket för den operatör som används, eller så är den mobila datalinjen inte aktiv.
Telefonnummerfel – Felaktigt telefonnummer angett: Den internationella koden, riktnumret eller numret kan ha angetts felaktigt. – Saknat eller felaktigt nummer: Om telefonnumret anges ofullständigt eller felaktigt kan verifieringskoden inte erhållas.
Serverproblem – Whatsapp-serverproblem: Sändningen av verifieringskoden kan bli försenad eller blockerad på grund av upptagen eller underhållsarbete på servrarna.
Telefoninställningar eller mjukvaruproblem – Flygläge aktivt: När flygläget är på kopplas internetanslutningen från och verifieringskoden kan inte erhållas. – Föråldrad programvara eller applikation: Telefonens operativsystem eller Whatsapp-applikation är inte uppdaterad, vilket kan förhindra att verifieringskoder tas emot.

Whatsapp Verifieringskod kommer inte Lösning

Fall där WhatsApp-verifieringskoden inte kommer är ett ganska vanligt problem.Whatsapp-verifieringskoden kommer inte Du kan prova lösningarna nedan;

 • Se till att du använder rätt telefonnummer.
 • Kontrollera din internetanslutning
 • Leta i skräppost eller andra mappar
 • Använd alternativa verifieringsmetoder.
Whatsapp Verifieringskod kommer inte Lösning
Whatsapp Verifieringskod kommer inte Lösning

Kontrollera skräppost eller andra mappar

I de fall verifieringskoden inte tas emot kan verifieringskodmeddelandet ibland hamna i skräppost eller andra mappar. Kontrollera din e-postleverantörs skräppost eller andra mappar. Se också till att SMS-verifieringskoden inte finns i mappen ”Inkorgen”.

Whatsapp-inloggning utan verifieringskod

WhatsApp är en populär applikation för snabbmeddelanden och gör det enkelt för användare att kommunicera. Men om du har glömt eller inte kan komma åt din verifieringskod när du loggar in på ditt WhatsApp-konto, är det möjligt att komma åt ditt konto med några alternativa metoder. För det första, Whatsapp-inloggning utan verifieringskod Det finns några steg du bör prova;

 • Öppna WhatsApp och leta efter ett alternativ som ”Återställ mitt konto” eller ”Fler alternativ” på hemskärmen.
 • Välj ”Återställ mitt konto” och ange ditt telefonnummer.
 • När du uppmanas att ange verifieringskoden ser du alternativet ”Få hjälp” längst ner. Välj det här alternativet.
 • Ett kontaktformulär öppnas och du måste ange ditt kontoproblem. Förklara att du har glömt eller inte kan komma åt verifieringskoden och begär support för att återställa ditt konto.
 • Efter att ha skickat in din begäran kommer WhatsApps supportteam att återkomma till dig så snart som möjligt. Du kan kommunicera via e-post eller direkt från appen.

Borttagning av utgångsdatum för Whatsapp-bekräftelsekod

WhatsApp använder en verifieringskod för att skydda användarnas konton. Verifieringskoden krävs när du byter till en ny enhet eller ett nytt telefonnummer, eller när du vill återaktivera kontot. Men i vissa fall kanske du vill ta bort WhatsApp bekräftelsekodperioden.

Normalt är WhatsApp-bekräftelsekoden giltig under en begränsad tid efter att den har skickats till dig, och du behöver vanligtvis använda den inom några minuter. Dock, Whatsapp bekräftelsekod utgången Du kan följa stegen nedan för processen;

 • Öppna WhatsApp-applikationen och på inloggningsskärmen, ”Fick du inte en verifieringskod?” Leta efter ett alternativ som Det här alternativet finns vanligtvis under verifieringskodfältet.
 • ”Fick du ingen verifieringskod?” Klick . WhatsApp ger dig ett alternativ att höra koden med ett telefonsamtal istället för verifieringskoden.
 • Välj alternativet för telefonsamtal så ringer WhatsApp automatiskt ett telefonsamtal till dig. Din telefon ringer och verifieringskoden skickas till dig via telefon.

”Också, för att läsa vår artikel om att logga in utan en Whatsapp-bekräftelsekod: hsviagrarg.com/whatsapp-confirmation-code-without-login/

Vanliga frågor

Varför kommer inte verifieringskoden?

Det kan finnas flera anledningar till att man inte får en verifieringskod. Det är viktigt att kolla efter faktorer som internetuppkopplingsproblem, felaktigt angett telefonnummer, serverproblem, flygläge aktivt eller Whatsapp som behöver uppdateras.

Jag skrev in mitt telefonnummer korrekt, men verifieringskoden kommer inte. Vad ska jag göra?

Kontrollera i så fall först din internetanslutning. Se sedan till att Whatsapp-servrarna körs och kontrollera om det finns ett behov av uppdateringar.

Verifieringskoden kommer när jag provar ett annat nummer, men inte mitt eget nummer. Vad kan problemet vara?

Se i så fall till att du anger rätt telefonnummer. Om du behöver använda den internationella koden, se till att du anger den korrekt.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi