Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur man hittar?

Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur man hittar? Instagram gör plattformen mer användbar genom att erbjuda nya funktioner till sina användare varje dag. Vissa operationer kan dock vara lite svåra för användare att hitta eftersom de finns i mellanmenyerna. En av dem är ’Inlägg jag gillade’ sektion. ’Inlägg jag gillar Du kan behöva följa några steg för att se den.

Vi har delat dessa steg som du behöver följa steg för steg i vårt innehåll. Om du följer dessa steg och gör det korrekt kan du enkelt se de inlägg du gillar på Instagram. Så, vad är dessa steg? Vilka steg behöver du följa? Alla detaljer finns i vårt innehåll.

Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur hittar jag det?
Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur hittar jag det?

Se Instagram-gillade inlägg

Nyligen kommer Instagram-användare att behöva följa en ny metod för att nå gillade inlägg. Med den senaste uppdateringen av Instagram måste användaren först gå till sin profilsida för att komma åt de gillade inläggen. Med den senaste uppdateringen av Instagram har vissa ändringar gjorts för att komma åt gillade inlägg. För att nå de gillade inläggen måste du följa stegen nedan:

 • Ange först din Instagram-profil. Klicka på ikonen med tre linjer i det övre högra hörnet av appen för att komma åt din profil.
 • Hitta sedan alternativet ”Motions” från rullgardinsmenyn och klicka på det. På sidan ”Gester”, klicka på alternativet ”Interaktioner”.
 • Slutligen kan du komma åt dina gillade inlägg genom att klicka på alternativet ”Gillar”.

Hämtar Instagram-likes

Instagram har lyckats bli en av de mest använda sociala medieplattformarna idag. Förutom att dela sina foton och videor kan användare även se andra användares inlägg. de kanske gillar. Men ibland kanske du vill ta bort en oavsiktlig gilla eller gilla. Vad du behöver göra i det här fallet är ganska enkelt och bara Instagram Den kan användas i Android- eller iPhone-applikationer. Du kan följa stegen nedan för detta.

 • Öppna Instagram-appen.
 • Om du inte är på din kontosida, tryck på kontoikonen längst ned till höger.
 • Tryck på menyn med tre rader i det övre högra hörnet.
 • Klicka på alternativet ”Rörelser” från menyn som öppnas.
 • Klicka på alternativet ”Interaktioner”.
 • Tryck på alternativet ”Gillar”.
 • Tryck på knappen ”Välj” i det övre högra hörnet för att välja inlägget som du vill sluta gilla, och du kan använda de sorterings- eller filtreringsalternativ du vill ha.
 • För att sluta gilla, tryck på den runda ikonen på inlägget och tryck på ”Gilla” längst ned.
 • Tryck på ”Sortera och filtrera” för att stänga av sorterings- och filtreringsalternativ, klicka sedan på ”Återställ” och ”Använd”.
Hämtar Instagram-likes
Var är mina gillade inlägg på Instagram? Hur man hittar?

Lista Instagram-gillade inlägg

Instagram är en av de mest populära sociala delningsplattformarna världen över. Av denna anledning kan du stöta på många delningar på kort tid och de inlägg du gillar kan försvinna eller glömmas bort. Det finns också inlägg som av misstag gillas. Det finns dock ett sätt att enkelt hitta de foton och videor du gillar. Du kan se de senaste 300 inläggen du gillade. Denna process är ganska enkel och kan göras med några få klick.

Se Instagram-gillade inlägg Du kan följa stegen nedan:

 • Öppna Instagram-appen och gå till din profil under ditt kontosektion.
 • Tryck på ikonen med tre linjer i det övre högra hörnet av din profil. Klicka på ”Inställningar” från rullgardinsmenyn.
 • På sidan Inställningar klickar du på alternativet ”Konto”.
 • På kontosidan klickar du på ”Jag gillar inlägg”.
 • Du kan se de senaste 300 inläggen på sidan ”Jag gillar inlägg”. Här kan du granska inlägg, ta bort likes eller spara inlägg.

Dölj Instagram-gilla

Dölj Instagram-gilla
Var är mina gillade inlägg på Instagram?

Instagram-användare kommer nu att kunna fokusera mer på innehållskvalitet med möjligheten att dölja antalet likes. Tack vare denna nya funktion fick människor möjligheten att dölja antalet gilla-markeringar och visningar av kontona de följer, samt antalet gilla-markeringar på sin egen profil. Du kan nu dölja antalet likes på ett inlägg. För detta räcker det med att klicka på symbolen med tre punkter i det övre högra hörnet av inlägget och välja alternativet ”dölj antal gilla”. Med den här funktionen kan Instagram-användare fokusera mer på kvaliteten på sitt innehåll och göra sociala medier till en roligare upplevelse.

Att få information om utvecklingen av Instagram och liknande applikationer Nyheter i sociala medier Du måste besöka vår kategori och prenumerera.

Vanliga frågor (FAQ)

Varför kan jag inte se Instagram-gillar?

Efter att ha förvärvats av Facebook fortsätter Instagram att uppdateras och förnyas ständigt. Den senaste uppdateringen handlade om att dölja antalet likes. Även om den här appen gillade av vissa användare, var den en olägenhet för andra. Alternativt kommer gilla-markeringar inte längre att visas, och ”och andra gillade” visas istället.

Vad är Instagram Like Hide-funktionen?

Funktionen att dölja likes, som är den nya uppdateringen av Instagram, lockade många människors uppmärksamhet, även om den inte gillades av vissa. Denna funktion är mycket enkel att använda. Öppna inlägget du vill dölja, klicka på de tre prickarna längst upp och klicka på ”Göm gilla-markeringar”. Dina följare kommer inte längre att kunna se hur många likes ditt inlägg har fått.

Är det säkert att köpa Instagram-likes?

Instagram är en av de sociala medieplattformarna där människor tillbringar mest tid. Vissa användare kan använda köpmetoden för att öka antalet likes, visningar och följare för att marknadsföra sina konton och nå fler människor. Huruvida köp som gillar skadar kontot kan dock variera beroende på användarens mål.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi