Var är de nedladdade filerna på Android-telefonen?

Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen Användare som ställer frågor kan komma åt sina filer ganska enkelt. Enheter som används för olika ändamål under dagen kan också föredras för att ladda ner många olika filer. Det är möjligt att välja telefonen istället för datorn för nedladdning av filer.

Det finns många olika metoder för att ladda ner filer till telefonen. Filer kan laddas ner till telefonen via olika medier som webbläsare, applikationer och program. Användare bör titta igenom enhetens lagring för att hitta filerna de har laddat ner. Det är vanligtvis möjligt att hitta de nedladdade filerna i applikationen Filer, om inte en annan omdirigering ges.

Hitta nedladdade filer på Android-telefon

Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen Vägen att följa är ganska lätt. Filer som laddas ner på Android-telefoner finns vanligtvis i appen Filer. Användare kan bläddra i enhetens egna instruktioner om den inte kan hitta appen Filer på enheten. Enhetstillverkaren kan ha valt en annan applikation. Även om det är möjligt att följa olika metoder för vissa enheter, hjälper appen Filer vanligtvis att hitta nedladdade filer på Android-telefoner.

Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen
Var finns Android-nedladdningar?

Filer App

Användare, Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen För att hitta svaret på frågan kan du följa dessa steg;

 1. Filer-appen öppnas,
 2. Den nedladdade mappen öppnas,
 3. Den önskade filen väljs.

När appen Filer har öppnats måste användare klicka på menysymbolen för att hitta andra filer. Du kan sortera efter namn, datum, typ eller storlek via alternativet Annat. De senast nedladdade filerna kan nås genom att välja datum i avsnittet Sortera efter. Att hitta nedladdade filer på Android-telefoner är ganska enkelt. När användare inte kan hitta filen i den nedladdade mappen direkt kan de söka i alla filer i allmänhet. Scanner I de fall nedladdningen görs via webbläsaren kan det vara möjligt att komma åt filen från nedladdningsdelen av webbläsaren.

Var finns Android-nedladdningar?

Ta bort nedladdade filer

Nedladdade filer på Android-telefon var Efter att ha vetat om det, undrar man hur filerna raderas. Antalet nedladdade filer kan börja öka efter ett tag. För oanvända eller oavsiktligt nedladdade filer bör följande steg följas;

 1. Filer-appen öppnas,
 2. Den nedladdade och önskade filen som ska raderas väljs,
 3. Klicka på raderingsikonen.
Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen
Var finns Android-nedladdningar?

Hur delar man nedladdade filer?

Förutom att ladda ner och ta bort filer är det också möjligt att dela nedladdade filer. Användare kan välja olika metoder när de vill dela sina filer. För att dela direkt på enheten måste dessa steg följas;

 1. Välj filen från applikationen Filer,
 2. Klicka på delningssymbolen,
 3. Delningsmetoden är vald.
Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen
Var finns Android-nedladdningar?

Enheten erbjuder olika alternativ för att dela filer. Du kan dela filer på olika sätt som Bluetooth, meddelanden, sociala medieplattformar, meddelandeappar och e-post. Google Drive kan vara att föredra för stora filer som inte är lämpliga att dela på något sätt. Var finns de nedladdade filerna på Android-telefonen De första stegen som följs i frågan följs och sedan görs följande;

 1. Filen är vald,
 2. Välj symbolen Annat i det övre högra hörnet.

Användare kan välja att dela via Google Drive bland andra alternativ. Android var finns de nedladdade filerna på telefonen De steg som ska följas kan listas enligt följande. Nedladdade filer kan raderas eller delas. För att dra nytta av funktionerna som erbjuds av Android-operativsystemet kan användare få hjälp från applikationen Filer på enheten.

Vanliga frågor

Var laddar man ner PDF-filer på Android-telefoner?

PDF-filer som laddas ner på Android-telefoner registreras i appen Filer som alla filer som laddas ner till enheten. Användare kan använda appen Filer för att hitta filer som de har laddat ner över internet.

Var kan jag hitta filer som laddats ner från internet på Android-telefoner?

På Android-telefoner kan internminnet bläddras för att hitta nedladdade filer via webbläsaren. Det är möjligt att byta till intern lagring på fliken Lokal på enheten.

Kan jag överföra appar som laddats ner från Android-telefonen till datorn?

USB-kabel kan användas för att överföra nedladdade filer från telefonen till datorn. När telefonen och datorn är anslutna öppnas filen Nedladdningar på datorn.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi