Originalbilmärken finns inte i Turkiet

Originalbilmärken hittades inte i Turkiet vilka? Varför kan vi inte se dessa märken i vårt land? Vilka är huvudfaktorerna bland anledningarna till att vi inte ser det i vårt land? Vad skulle det kosta att ta dessa märken till Turkiet? Du kan hitta svaren på alla dessa frågor och mer i den här artikeln.

Vi kan namnen på de flesta av de märken vi kommer att prata om, men om du inte har ett seriöst intresse för detta ämne kommer du att se att det finns många märken som du kommer att höra för första gången. Vi kommer att försöka belysa de frågor du undrar över genom att nämna egenskaperna hos dessa märken.

Vi vet att vissa bilföretag inte säljer alla modeller i Turkiet, även om de säljer i vårt land, eller så erbjuder de en speciell modell eller motoralternativ för varje land. Utan tvekan är skatteförfarandena i det landet bland de främsta anledningarna till att biltillverkarna inte säljer i alla länder. Det här problemet kan vara ganska kostsamt, särskilt för märken som anses vara original.

Originalbilmärken finns inte i Turkiet
Originalbilmärken finns inte i Turkiet

Likaså är huvudorsaken till att varje modell eller alternativ av bilföretagen som har marknader i länderna varierar beroende på länder återigen skattesystemen. Denna situation ökar både utgiftsposterna som varumärken kommer att betala och begränsar det potentiella marknadsområdet. En av anledningarna till att kunderna inte väljer är kostnaden.

Dessutom kan prispolicyer som tillämpas för bränsle och underhåll orsaka allvarliga marknadskrympningar. Det råder ingen tvekan om att alla som brinner för bilar kommer att vilja se dessa märken i vårt land. Det kan vara spännande att ens föreställa sig dessa märken på våra gator. Så vilka är dessa märken?

1. Mazzanti

Sport och racing bil Grundat av Luca Mazzanti och Walter Faralli, som är kända för sitt intresse, klev det italienska varumärket in i sektorn i början av 2000-talet.

Kända aspekter av varumärket:

  • Målet med varumärket, som uppmärksammar detaljer och personalisering, är att producera superbilar som har gjort sig ett namn i generationer.
  • Kända modeller av märket är Mazzanti, Antas och Evantra.

2. Gumpert Apollo

Baserat i Tyskland skapades detta märke av Roland Gumpert, under namnet Gumpert Sportwagenmanufaktur. bil etablerades för produktion. Roland Gumpert, en före detta Audi-chef, har överfört sin erfarenhet och passion till Apollo-modellen.

Gumpert ApolloÄven om den väcker uppmärksamhet med sin aerodynamiska design, har den också överlägsen prestanda och aggressivt utseende. bil lockar många entusiaster. Det är användbart att ge denna information för att få en uppfattning om dess prestanda. Märke 4,2 lt. Genom att kombinera V8-motorn med dubbelturboladdare uppnådde den hela 800 hästkrafter i modellen den producerade.

3. Mitsuaka

År 1968 Mitsuoka Motors Co. Ltd., ett Japan-baserat företag som grundades under namnet bil är tillverkaren.

Varumärke;

  1. Till skillnad från många japanska märken, producerar den i begränsad upplaga, lyxigare och annorlunda designade bilar.
  2. Det erbjuder anpassningsbara fordon till sina kunder som vill köpa fordon, med fördelen att göra boutiqueproduktion.
  3. Företaget, som generellt använder högkvalitativa material i de bilar man tillverkar, bygger i allmänhet sin design på retro- och klassiska bilar. Till exempel har modellen som heter Orochi en design baserad på japanska legender och producerades genom att kombinera den med Corvette-motorn.

4.Grinnall

Det är en Storbritannien-baserad tillverkare som grundades 1991 av Roger och Pat Grinnall. Syftet med företaget var från början att tillverka reservdelar och tillbehör till BMW motorcyklar. Men senare började han göra sina egna mönster och produktioner. Fordonen som tillverkas av märket, som är specialiserade på motorcyklar och trehjuliga fordon, drar uppmärksamheten till sig med sina höga prestanda och olika design.

Originalbilmärken finns inte i Turkiet
Originalbilmärken finns inte i Turkiet

Företagets trehjuliga fordon drivs av motorcykelteknik. bil Den erbjuder en rolig och spännande körupplevelse som kombinerar Grinnall, som kommer att tänka på när det kommer till handgjord fordonstillverkning, verkar särskilt på de europeiska och nordamerikanska marknaderna och drar till sig mycket uppmärksamhet från sina entusiaster.

5. Pagani

Det är ett varumärke som grundades 1992 av argentinaren Horacio Pagani och har sitt huvudkontor i Italien. Varumärket, särskilt ultralyx och högpresterande bil känd för sin produktion. Pagani använder lätta material som kolfiber och titan i sin design, och använder kraftfulla motorer för att öka prestandan genom att minska fordonets vikt. Det syftar också till att maximera fordonets hastighet med sina aerodynamiska konstruktioner.

Företaget, som är känt för sina modeller som Huayra, Zonda och Imola, använder motorer som kan nå upp till 800 hästkrafter med olika varianter i Zonda-modellen. Pagani-produkter, vars modeller i begränsad upplaga är ganska dyra och vanligtvis köps av privatkunder eller samlare, är fortfarande mycket dyra. bil Den är väldigt populär bland sina fans.

Vanliga frågor

Varför kan vi inte se dessa varumärken i vårt land?

Det största hindret för att ta dessa bilar till Turkiet är kostnaden. Medan man bestämmer kostnadsfaktorerna i vårt land bil märke, modell, tillverkningsställe, motorspecifikationer, tullar, frakt- och försäkringskostnader och andra skatter.
Beräkningsfaktorerna för dessa motsvarar också ganska stora belopp. Dessutom är de höga bränsle- och underhållskostnaderna i vårt land en av de främsta anledningarna till att vi inte kan se dessa bilar i vårt land. Utöver alla dessa, när transport- och försäkringskostnaderna för dessa bilar beaktas, är det inte förvånande att efterfrågan på dessa bilar har minskat.

Hur mycket kostar det att ta med lyxiga och svåra att hitta varumärken?

Det är mycket svårt att ge exakta siffror i denna fråga. Eftersom beräkningsposterna är föremål för skillnader. Enorma siffror dyker upp när tullar, importskatter och frakttjänster i Turkiet spelar in. Till exempel är det möjligt för Pagani Zonda-modellen på 15-20 miljoner dollar att tredubbla sitt pris tills den kommer till vårt land.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi