Ny funktion kommer till Netflix: My Netflix

Netflix fortsätter att förbättra användarnas upplevelser. Den här gången Netflix nya funktion den som ”Min NetflixDet visas med ”. Den här funktionen är ett alternativ som erbjuds användare i mobilapplikationer, och tack vare detta nya alternativ kan du komma åt ditt innehåll mycket lättare.

min NetflixFliken ” låter användare hitta innehåll de gillar och lägga till i listan på ett ställe. Nyligen tittade på filmer, nedladdningar, trailers och NetflixPåminnelser om nya filmer och serier som kommer till . samlas i en enda flik. Användare kan nu snabbt komma åt innehållet de vill ha utan oändlig rullning.

”My Netflix” En ny bekvämlighet

-Netflix-New-Feature-My-Netflix-Enklare-Content-Access
Netflix nya funktion: ”My Netflix” – Enklare innehållsåtkomst

”My Netflix” ersätter fliken ”Nedladdningar” i det nedre högra hörnet av skärmen. Med denna nya funktion kan användare enkelt komma åt alla TV-program och filmer som de har markerat för senare visning på ett ställe. Det kommer nu att vara möjligt att komma åt önskat innehåll bekvämare och snabbare.

”My Netflix” öppnas på mobilen

NetflixEnligt uttalandet är avsnittet ”My Netflix” format av hur personen som använder applikationen använder den. Den här funktionen rullades först ut till iOS-användare och kommer att rullas ut till användare av Android-enheter i början av augusti.

Netflix, ny funktion Med ”My Netflix” syftar det till att ge användare snabbare och enklare tillgång till deras innehåll. Denna funktion är ett viktigt steg mot att förbättra användarupplevelsen och göra plattformen mer användarvänlig.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi