Metoder för avstängning av tangentbordsljud (Hur stänger man av det?)

Tangentbordsljud avstängt Det är en av de processer som är nyfikna av användare av mobila enheter. Mobila enheter, som uppstod som ett resultat av den tekniska utvecklingen, har ganska avancerade funktioner. Ett antal funktioner på enheter som används av användare för olika ändamål kan ändras. En av funktionerna där ändringar är tillåtna är tangentbordsljudet.

Förutom klaviaturljudet kan dess utseende också ändras. När du gör ändringar på mobila enheter är operativsystemet en av de viktiga frågorna. Operativsystemen på enheterna som ägs av användare påverkar åtkomsten till funktioner. Det går att stänga av klaviaturljudet på ett enkelt sätt. Först och främst bör det bestämmas på vilken enhet du vill stänga av tangentbordsljudet.

Hur stänger jag av tangentbordsljudet?

Det är möjligt att skriva på skärmen tack vare tangentborden på de mobila enheterna. Tangentbordet behövs för olika åtgärder som att ringa och skicka meddelanden. När någon tangent trycks ned på tangentbordet ljuder tangentbordet. Synkroniserad med knapptryckning ljud eller vibrationer kan uppstå. Tangentbordsljud avstängt kan ställas in som ljud och vibration. Ljudet kan stängas av helt, samt dämpas eller ökas.

Tyst på tangentbordet
Hur stänger jag av tangentbordsljudet?

Mobila enheter har använts i stor utsträckning idag. Enheter som används för olika ändamål har en stor roll i att göra dagliga handlingar mycket enklare. Användare kan göra anpassningar på sina personliga enheter. Mobil enheter; Det kan ses i form av telefoner och surfplattor. Det finns förändringar i enheternas funktioner beroende på operativsystemen. Ändringar i funktionerna hos enheterna orsakar också skillnader i hanteringen av funktionerna. Det kanske inte är möjligt att utföra samma operationer på alla enheter.

Tyst på tangentbordet
Hur stänger jag av tangentbordsljudet?

Tangentbordsljud avstängt För operationer måste enhetens operativsystem vara känt först. Ljudavstängning kan enkelt göras genom att följa lämpliga steg. Tangentbord Olika justeringar kan göras från den del där rösten tillåts ändras. Vid dagligt bruk kan tangentbordsljudet bli ganska irriterande. Även om telefoner i gruppen mobila enheter endast föredrogs för kommunikation tidigare, kan de betraktas som reducerade datorer idag. Tack vare funktionerna de har har det blivit möjligt att använda dem på olika sätt.

Tangentbordsljud avstängt på Android-enheter

Ljudinställningar kan enkelt ändras på mobila enheter med Android-operativsystem. Användare tangentbordsljud avstängt eller så kan du följa stegen nedan för att ändra vibrationsinställningarna;

  1. Öppna menyn Inställningar på en Android-telefon eller surfplatta,
  2. Språk och inmatning väljs efter alternativet System,
  3. Klicka på alternativet Virtual Keyboard,
  4. Inställningar är valda,
  5. Gå till tangenttryckningsfönstret,
  6. Välj bland alternativen som visas.
Hur stänger jag av tangentbordsljudet?

Det finns flera alternativ i avsnittet Inställningar. Android-användare bör välja den åtgärd de vill göra via tangentbordet. Du kan välja ett ljud när knappen trycks ned, justera volymen när knappen trycks ned, haptisk återkoppling när knappen trycks ned och vibrationsstyrka när knappen trycks ned.

Tangentbordsljud avstängt på iOS-enheter

Tangentbordsljud och pekåterkoppling kan ändras på mobila enheter med IOS-operativsystem. För att slå på eller av tangentbordsljudet ska följande steg följas;

  1. Inställningar-appen öppnas,
  2. Alternativet Ljud och beröring är valt,
  3. Tangentbordsfeedback-menyn öppnas,
  4. Det kan ställas in om ljudet är på eller av.

Användare kan också slå på eller av tangentbordsfeedback när som helst. Touch kan slås på eller av via tangentbordsfeedbackmenyn. Tangentbordsljud avstängt operationerna är mycket lätta. Stegen ska följas i enlighet med operativsystemet på mobila enheter.

Vanliga frågor

Behöver jag ladda ner en app för att stänga av tangentbordsljudet?

Nej, direkt räcker enhetens inställningsmeny.

Kan tangentbordsljudet stängas av?

Tangentbordsvolymen kan bara justeras på Android-enheter. IOS-enheter har möjlighet att stänga av och på.

Kan tangentbordsavstängning göras efter behag?

Användare kan slå på eller av ljudet när som helst från sin enhet.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi