Metoder för att ta bort Windows-aktiveringstext

Ta bort Windows-aktiveringstext Det finns mycket forskning gjord på internet. Datorer med Windows operativsystem används ganska ofta nuförtiden. Även om Windows ger användarna ett bättre system i många aspekter, kanske inte betaltjänster föredras av användare.

Det finns en varning på skärmen om du inte har en licens som är lämplig för Windows-versionen eller efter att testversionen är slut. Det kan ses som Aktivera Windows eller Aktivera Windows. Varningen på skärmen får användare att söka efter en lösning för att avinstallera. Varningen i det nedre högra hörnet av skärmen kan vara ganska irriterande när du använder datorn.

Varför visas aktivera Windows?

Det finns många operativsystem som används i datorer. Windows är ett av de mest efterfrågade operativsystemen av tillverkare och användare. Tjänster som erbjuds av Windows kräver köp av en Windows-licens. Om provperioden för licensen löper ut eller att du inte har en lämplig licens kommer det att orsaka en varning från datorn. Den mest effektiva metoden för att ta bort Windows-aktiveringstexten på skärmen; Det är att köpa en Windows-licens och aktivera den på datorn. Användare som med säkerhet vill bli av med problemet bör välja den här metoden.

Ta bort Windows-aktiveringstext
Ta bort Windows-aktiveringstext

Den mest effektiva metoden för att ta bort Activate Windows Text

Detta är en vanlig företeelse på datorer som inte har en Windows-licens. Varningen Aktivera Windows som visas på skärmen kan tas bort på olika sätt. Men det mest effektiva och säkra sättet är att köpa en Windows-licens. Användare tar ofta till olika metoder för att slippa betala några avgifter. Att aktivera licenser illegalt är en mycket vanlig metod. Ta bort Activate Windows Även om det är en av metoderna går det att infektera datorn med piratkopierad programvara på kort tid.

Varför krävs en Windows-licens?

Användare som inte vill köpa en licens kan använda den som en demo och samtidigt ta bort varningstexten utan att skada datorn. Varningen på skrivbordet blir en restriktiv barriär för användare att anpassa sina datorer. Det är väldigt nyfiket hur man tar bort det eftersom det utgör ett problem. Efter varningen som visas på skärmen kan användare inte ta emot Windows Defender-uppdateringar. Förutom uppdateringar som säkerställer Windows-säkerhet, det också Microsoft Officeinstallation är inte heller möjlig. Aktiveringstexten kan tas bort från skärmen utan att använda något program.

Ta bort Windows-aktiveringstext

PowerShell-metod för att ta bort Aktivera Windows-text

Det möjliggör kommunikation med Windows-operativsystemet via PowerShell-skript. Aktivera Windows med PowerShell kan enkelt elimineras. För att ta bort varningen ska följande steg följas;

 1. Windows-tangenten och S-tangenten måste tryckas ned samtidigt från tangentbordet,
 2. PowerShell söks från söksektionen, den finns till höger för att köra skriptet som administratör, alternativet Kör som administratör är valt,
 3. Skriv slmgr/renew och tryck sedan på Enter,
 4. När processerna är klara måste datorn startas om.

Ta bort Activate Windows Det är en mycket enkel metod som kan föredras bland metoderna. Användare kan ta bort varningen på kort tid via PowerShell i de fall de inte föredrar att köpa en licens för att aktivera på sina datorer. Det är en viktig fråga att tillämpa rutinerna i rätt ordning. Det är en gratis och snabb metod.

Ta bort Windows-aktiveringstext

Ta bort Activate Windows Notepad Method

Operativsystemet Windows i stationära och bärbara datorer kommer förinstallerat från det ögonblick som datorerna köps. Efter att provperioden, som erbjuds användarna kostnadsfritt, är avslutad, börjar systemet att ge varningar. Användare störs av varningen på datorskärmen. Varningen, som ständigt visas på skärmen, begränsar också vissa handlingar från användarna. En annan metod som kan användas för att effektivt ta bort varningen är Anteckningar. Stegen för metoden som ska tillämpas med Notepad är följande;

 1. Klicka på Windows-ikonen på tangentbordet, Anteckningar bör hittas i söksektionen,
 2. @echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe utgångskommandot ska klistras in i Anteckningar,
 3. När kommandot har klistrats in klickar du på knappen Spara som i menydelen,
 4. Efter att ha ställt in namnet på filen till Activation.bat, bör formatet vara Alla filer,
 5. Filen ska sparas på önskad plats,
 6. Högerklicka på den sparade filen och välj Kör som acceptera.

Operationerna måste göras i rätt ordning. Det är nödvändigt att göra rätt val om filformatet. Fel formatera Om det väljs måste processen upprepas. Efter att ha valt Kör som accepterat kommer skriptet att köras ganska snabbt och datorn kommer att uppdateras. Starta om datorn efter att uppdateringen är klar, och sedan Windows aktiveringstext lyft processen bör kontrolleras.

Ta bort Windows-aktiveringstext
Ta bort Windows-aktiveringstext

Registermetod för att ta bort Aktivera Windows Text

Effektivt med Notepad-metoden Ta bort Windows-aktiveringstext Registret kan vara mycket effektivare om det inte fungerade. Det är ett verktyg som gör det möjligt att göra omfattande ändringar på datorn. Varningsmeddelandet som visas på skärmen kan tas bort genom vissa ändringar som görs i registret. Saker att göra för att tillämpa metoden listas enligt följande;

 1. Håll muspekaren över Start och högerklicka, klicka sedan på Kör,
 2. Efter att ha skrivit regedit i sökfältet, tryck på Enter,
 3. Expandera HKEY_CURRENT_USER och välj Kontrollpanelen, sedan Desktop,
 4. Klicka två gånger på PaintDesktopVersion,
 5. Värdet i den öppnade delen ändras från 1 till 0 och OK-knappen klickas,
 6. Datorn startar om.

Ta bort Activate Windows Text Product Key Method

Ta bort Windows-aktiveringstexten En annan metod som kan föredras är produktnyckeln. Det är den mest effektiva metoden bland andra metoder än licensiering. Detta beror på att produktnyckeln köptes från Microsoft. Genom att få produktnyckeln fönster kan aktiveras. Användningen av produktnyckeln är som följer;

 1. Välj Inställningar från startknappen,
 2. Menyn Uppdateringar och säkerhet är vald,
 3. Ändra produktnyckel väljs från fliken Aktivering till vänster,
 4. Den alfanumeriska 24-tecken som hör till produktnyckeln skrivs in och knappen Nästa klickas.

Enkel åtkomstmetod för att ta bort Aktivera Windows-text

Ta bort Windows-aktiveringstext En annan metod är Ease of Access-metoden. Det kan användas på Windows 10-datorer. Gå till menyn Ease of Access via kontrollpanelen, välj länken Gör det lättare att se datorn i avsnittet Alla inställningar. Det är bland metoderna att ta bort aktiveringstexten genom att ta bort bakgrundsbilderna. Användare kan ta bort texten från skärmen genom att prova de metoder de vill.

Vanliga frågor

Vilken av metoderna för att ta bort Activate Windows-texten är mest tillförlitlig?

Att köpa en Windows-licens är den bästa metoden.

Ger metoderna för att ta bort Activate Windows-text en permanent lösning?

Efter ett tag kan en varning dyka upp på skärmen igen, problemet löses genom att utföra operationerna igen.

Kan vem som helst ta bort texten Aktivera Windows?

Det kan enkelt göras av datoranvändare.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi