Meddelanden från WhatsApp visas inte på skärmen

Meddelanden från WhatsApp visas inte på skärmen Det är ett av användarnas krav. WhatsApp har blivit den mest föredragna meddelandeapplikationen i många år. Applikationen, som erbjuder många olika uppdateringar från förr till nutid, har anpassningsbara funktioner. Användare har möjlighet att bestämma hur meddelanden ska visas.

Applikationen, som erbjuder skriftliga, ljud- och videomeddelanden med personerna i enheternas kontakter, används ganska ofta dagligen. Olika metoder kan tillämpas så att meddelanden från applikationen som användare använder för meddelanden inte visas på skärmen. Det är ganska enkelt att dölja meddelanden med individuellt ändringsbara inställningar. Inställningarna som kan föredras så att meddelanden från applikationen inte visas på skärmen kan skilja sig åt beroende på vilka enheter som används.

Hur döljer man WhatsApp-meddelanden?

WhatsApp-användare kan använda olika metoder för att dölja meddelanden från chattar. Meddelanden från WhatsApp visas inte på skärmen Användare som vill kan göra justeringar genom applikationen eller från enheternas aviseringsinställningar. Eftersom skärmaviseringar är tydligt synliga offentligt, kanske användare föredrar att dölja metoder i det här fallet. Det är möjligt att ställa in meddelanden på olika sätt på skärmaviseringar.

Whatsapp-Inkommande-Meddelanden-Visa inte-På-Skärmen
Hur man gömmer sig från WhatsApp-meddelanden

Anpassningar kan göras på meddelandeinställningarna för meddelanden i applikationen. Lösningar kan skapas, som att arkivera meddelanden på chattskärmen. Användare som inte vill att meddelanden ska visas på skärmen permanent bör justera sina meddelandeinställningar. Olika metoder kan användas, som att stänga av chattar.

1. Arkivera WhatsApp-meddelanden

En av de mest föredragna metoderna för WhatsApp-användare är att arkivera meddelanden. Genom att arkivera konversationerna på chattskärmen kan du förhindra eventuella meddelandeaviseringar på skärmen. Arkiveringsfunktionen är tillgänglig på iPhone- och Android-enheter. Arkivering finns i WhatsApp-appen. från WhatsApp meddelanden visas inte på skärmen Stegen som ska följas för att arkivera meddelanden är följande;

  1. Whatsapp-applikation är inmatad,
  2. Chatten som du vill arkivera sveper åt vänster eller trycks länge på den,
  3. Arkiv väljs från alternativen på skärmen.

Hur man gömmer sig från WhatsApp-meddelanden

Arkiverade meddelanden finns överst på chattskärmen på iPhone-enheter. Arkiverade meddelanden kan nås genom att dra ned skärmen. På Android-enheter finns det arkiverade meddelanden längst ned på WhatsApp-chattskärmen. Du kommer inte att meddelas när något meddelande tas emot i arkiverade chattar. Nya inkommande meddelanden kan nås av användare som går in i arkivsektionen.

2. Stäng av WhatsApp-meddelanden

Whatsapp-Inkommande-Meddelanden-Visa inte-På-Skärmen
Hur man gömmer sig från WhatsApp-meddelanden

Inifrån WhatsApp-applikationen chatt Det finns aviseringsalternativ som kan ställas in separat för Användare kan i princip dra nytta av möjligheten att stänga av chattar. Meddelanden från WhatsApp visas inte på skärmen Användare som begär kan göra följande för att stänga av meddelanden i applikationen;

  1. Gå in i WhatsApp-applikationen,
  2. Tryck länge på personen som ska stängas av eller svep åt vänster,
  3. Klicka på alternativet som säger tyst,
  4. Valet görs från varaktigheterna som visas på skärmen.

Meddelanden från WhatsApp visas inte på skärmen Muting, som är en av metoderna, kan slås på eller av av människor. Inga meddelandeaviseringar kommer att tas emot från dämpade chattar. Meddelanden som tas emot efter att ha avslutat programmet kommer inte att visas på skärmen på något sätt.

3. Stäng av WhatsApp Message Notifications

Whatsapp-Inkommande-Meddelanden-Visa inte-På-Skärmen
Hur man gömmer sig från WhatsApp-meddelanden

WhatsApp-aviseringar kan stängas av från applikationen eller enheterna. Aviseringsljud kan stängas av via applikationen, men meddelanden visas på skärmen om inte arkivering eller avstängning görs. Det är säkerställt att snabbmeddelanden endast visas på skärmen tyst. Inställningsmenyn för enheten där applikationen finns kan användas. Whatsapp-meddelanden visas inte på skärmen Användare som vill kan ställa in applikationsmeddelanden via inställningsmenyn. Genom att stänga av aviseringar förhindrar du enkelt att meddelanden visas på skärmen.

Vanliga frågor (FAQ)

Fungerar det att stänga av chatten så att meddelanden från WhatsApp inte syns på skärmen?

Att stänga av chattar förhindrar användare från att få några aviseringar.

Förhindrar arkivering av meddelanden från WhatsApp meddelanden från att komma?

Det finns ingen blockering i de arkiverade meddelandena, bara meddelandena är inte synliga på skärmen.

Finns det något behov av extra applikationer så att meddelanden från WhatsApp inte visas på skärmen?

Användare kan stänga av aviseringar tack vare enheten och Whatsapp-inställningar, men det finns även applikationer som används för detta ändamål.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi