Hur Twitch Ad Blocking? (Exakt metod)

Twitch annonsblockering Tack vare dess sätt kan det vara möjligt att se sändningar utan reklam. Plattformen, som har blivit mycket populär på senare tid, har avancerade funktioner för livesändare och tittare som tycker om att se sändningarna. På plattformen där sändningar av olika innehåll görs kan tittarna delta i sändningar genom sina personliga konton. När du tittar på livesändningen av din favoritsändare kan det vara ganska tråkigt att ständigt stöta på reklam.

Det finns olika sätt att bli av med annonser. För att bli av med annonser på ett praktiskt sätt kan du följa sändningarna utan att se annonserna som sänds efter varandra. Även om blockerande applikationer kommer att tänka på först för att eliminera annonser, finns det olika sätt att välja mellan. Twitch-strömmar kan ses annonsfritt på både stationära och mobila enheter.

Vad gör Twitch-annonser?

Twitch annonsblockering
Twitch Ad Blocker

Plattformen, som är populär över hela världen, använder prenumerationer och annonser för att tjäna sina intäkter. Plattformen, som började få en stor publik, ökade sina reklamsändningar på kort tid. Det finns två typer av annonser på plattformen;

  • Statisk annons.
  • Videoreklam.

Statiska annonser som visas framför användare när de navigerar inom plattformen och videoannonser som visas under sändningar är bland de situationer som stör användarna. För att ständigt stöta på en annan annons på sajten och speciellt för problem som gör att sändningar delas Twitch annonsblockering stigar kan ses. Det är möjligt att bli av med båda typerna av annonser med annonsblockerande sätt.

Sätt att blockera Twitch-annonser

Twitch annonsblockering
Twitch Ad Blocker

Den ofta föredragna metoden för att eliminera annonser är att använda ett VPN. Det hjälper användare att enkelt blockera annonser. Det föredras ofta av användare eftersom det är en effektiv och populär metod. Twitch annonsblockering Det har blivit förbjudet för populära sändare att prata om VPN under sändningar på grund av de effektiva resultaten bland metoderna. Även om VPN är att föredra som den mest effektiva metoden är det nödvändigt att ha ett snabbt internet. Användare med otillräckligt internet kanske föredrar andra sätt.

1. Ändra plats med VPN

Twitch annonsblockering
Twitch Ad Blocker

Det kan användas på både mobila och stationära enheter, även om det kan vara lite jobbigt för användare som försöker ansluta till plattformen med mobila enheter. använda ett VPN; Det hjälper att tilldela en annan IP-adress till användaren. Tack vare den nya IP-adressen ges åtkomst via en server i ett annat land. Genom att välja ett av de länder där det inte finns någon reklam under sändningarna, tack vare VPN Twitch annonsblockering blir möjligt. Sändningar kan ses annonsfritt i länder som Ryssland, Colombia, Polen, Serbien, Costa Rica och Ukraina. Regionval kan göras under tilldelning av IP.

2. Använda en annonsblockerande webbläsare

Det är en av de enklaste metoderna att blockera annonser på mobila enheter. Det är möjligt att byta webbläsare på både mobila och stationära enheter. De allra flesta användare föredrar applikationen för att titta på sändningar. Efter webbläsarbytet bör webbplatsen föredras för publikationer. Brave och Opera blockerar spårning av tredjepartsannonser. utan avbrott under sändningar Twitch-reklamblockering det görs enkelt.

3. Installation av proxyprogramvara

Proxy, som fungerar som en mellanhand mellan dig och webbplatsen du vill ansluta till, använder servern för webbtrafik för att ansluta till webbplatser för användarens räkning. Genom att imitera proxyserverns IP-adress med den virtuella platsen ger den åtkomst till platsen som ska anslutas. VPN Du kan få en annonsfri tittarupplevelse med metoden, som har en liknande arbetslogik med att använda den. En proxyserver kan användas genom att ansluta till ett land där det inte finns några annonser. Även om den fria metoden föredras av många användare, är den inte lika pålitlig som VPN-metoden.

Använder Twitch Ad Blocker

Twitch-annonsblockering
Twitch Ad Blocker

Annonsblockeringsprogram, som är en av de definitiva lösningarna, kan användas för annonser som dyker upp på skärmen konstant. Det hjälper att blockera annonserna på sidan på kort tid. Det faktum att det är en pålitlig och gratis metod gör den att föredra på stationära enheter. uBlock Origin tillgängligt som ett webbläsartillägg med öppen källkod tillgängligt på Chrome, Opera, Microsoft Edge och Firefox Twitch annonsblockering har effektiva resultat bland sätten.

1. Ryckningar

Twitchls, ett verktyg för att titta på Twitch-strömmar genom en inbäddad videospelare, kan hjälpa till att blockera annonser. Plattformen, som hjälper till att blockera annonstyper, kan få användare att möta vissa begränsningar. Den ger tillgång till sändningschatt, men stöter på begränsningar för interaktioner som Twitch loot och kanalpunkter.

2. Bli en Twitch Turbo-abonnent

Det är en av metoderna som användare med en tight Twitch-strömföljare kan föredra. Användare som följer för många kanaler och programföretag, Twitch annonsblockering Du kan välja Twitch Turbo-prenumeration bland sätten. Prenumeration, som kan användas för att ta bort annonser, tillåter sällan att vissa annonser visas.

Vissa avgifter krävs för att blockera annonser med Turbo. Bland de metoder som används för att blockera annonser är det mest kostsamma sättet att prenumerera på Turbo. Även om det är ett betalsätt, finns det olika privilegier som erbjuds användarna. Användare som blir av med annonser under sändningar kan också dra nytta av funktioner som anpassad användarnamnsfärg.

3. Ladda ner Adguard-appen

Adugard är en av metoderna som kan användas på mobila enheter med Android operativsystem. Liknande programvara finns tillgänglig, även om den inte är tillgänglig i IOS-operativsystemet. Användare som vill komma åt sändningar via mobila enheter kanske föredrar applikationen. Twitch annonsblockering Tack vare applikationen kommer du inte att stöta på några annonser när du tittar på sändningarna.

Det är lätt att bli av med annonser samtidigt som du bekvämt följer dina favoritstreamers. Android-enhetsanvändare kan få effektiva resultat både på sökmotorn och på applikationen genom att använda appar som blockerar annonser. På enheter med IOS-operativsystem kan applikationer endast ge användbara resultat i Twitch-sändningar via sökmotorn. Praktiska åtgärder kan också föredras på mobila enheter för att inaktivera annonser.

4. Prenumerera på Publisher

Det enklaste sättet att blockera annonser är att prenumerera på utgivare. Det är ett av de sätt som kan föredras för användare som inte följer för många utgivare på plattformen. Användare som vill ta bort annonser helt kan prenumerera på sina favoritpublicister. Samtidigt som du stöttar dina favoritpublicister slipper du även annonser. Twitch annonsblockering Genom att välja lämplig metod bland metoderna är det möjligt att förhindra att sändningarna delas upp av tråkiga annonser.

tekniknyheter Du kan komma åt och granska sådant innehåll från vår kategori.

Vanliga frågor

Är Twitch annonsblockerande appar betalda?

Det finns annonser som kan föredras kostnadsfritt.

Kan Twitch-annonsblockering skada enheter?

Det är nödvändigt att se till att de föredragna metoderna är säkra.

Tar Twitch-annonsblockeringsmetoder bort alla annonser?

I vissa metoder blockeras bara videoannonser, medan i andra kan förutsända videor inte blockeras.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi