Hur tar man skärminspelning på iPhone? (Enklaste metoden)

Hur man tar iPhone-skärminspelning Frågan har börjat vara bland de ämnen som användare ofta undersöker efter de senaste uppdateringarna. Användare kan enkelt ta skärmdumpar genom att dra nytta av funktionerna i sina iPhone-telefoner. Att ta skärmdumpar är en av de viktigaste funktionerna på de flesta smartphones.

iPhone låter användare dra nytta av en mer avancerad funktion förutom att ta skärmdumpar. Operativsystemet som utvecklats av Apple uppdateras regelbundet. Nuvarande operativsystem tar användarnas telefonanvändning till en mycket mer avancerad nivå. Genom att ta skärminspelning kan användare ta skärminspelningar i form av video utan problem med att skärmen är i rörelse. Det är möjligt att dra fördel av skärminspelningsfunktionen på ett praktiskt sätt.

Hur tar man en skärmdump av iPhone?

Hur tar man skärminspelning på iPhone?
Skärmdump av iPhone 11

Användare kan ta skärmdumpar för att dela med andra användare. Att ta skärmdumpar är en av de vanliga funktionerna som finns i många smartphones. iPhone-användare kan enkelt ta skärmdumpar. Beroende på telefonens operativsystemversion kan olika kommandon ges för att ta en skärmdump. Användare som vill ta skärmdumpar bör:

 1. ansikte På modeller med ID, tryck på sidoknappen och upp-volymknappen samtidigt, eller på modeller med hemknappen, tryck på hemknappen och sidoknappen samtidigt,
 2. Tryck på skärmdumpen som visas i det nedre vänstra hörnet,
 3. Klicka på Klar,
 4. Välj antingen Spara till foton, Spara filer eller Ta bort skärmdump.

Hur man sparar iPhone helsida skärmdump till PDF

Även om att ta skärmdumpar är en av de vanligaste funktionerna i smartphones, kan användare dra nytta av olika funktioner. Tack vare Apple, som erbjuder användarna en mycket mer avancerad telefonanvändningsupplevelse, kan helsidesskärmdumpar tas. Helsides skärmdump PDF Att spara som användare ger en stor fördel.

Skärmdump av iPhone 11

Det finns en funktion som kan användas när du tar en skärmdump av en webbsida, e-post eller dokument som är längre än iPhone-skärmen. Det är möjligt att ta en helsidesskärmdump, det vill säga en rullad bild. Samtidigt togs skärmdumpen PDF möjligt att spara som iPhone skärm hur man registrerar sig Den här funktionen kan användas för att ta en skärmdump av långa texter genom att veta om Hur man sparar helsidesskärmdump som PDF;

 1. På modeller med Face ID, tryck på sidoknappen och volym upp-knappen samtidigt, eller på modeller med hemknappen, tryck på hemknappen och sidoknappen samtidigt,
 2. Skärmdumpen i det nedre vänstra hörnet är vald,
 3. Klicka på alternativet Helsida,
 4. Alternativet Klart är valt.
Hur tar man skärminspelning på iPhone?
Hur spelar jag in Apple-skärmen?

Efter att ha följt stegen i ordning kan användare bestämma hur skärmdumpen ska sparas. Platsen för filen kan bestämmas genom att välja alternativet Spara till PDF-filer medan du sparar skärmdumpen. Det är möjligt att dela hela skärmdumpen direkt med någon annan utan att spara den. För att dela skärmdumpen istället för att spara den, tryck på Dela-ikonen och välj delningsalternativet. Efter att valet är gjort, om någon information behöver matas in, fylls den i och PDF:en delas.

Hur aktiverar man iPhone-skärminspelningsfunktionen?

iPhone användare kan få hjälp av funktionen på sina telefoner för att ta skärminspelningar på sina enheter. Användare kan välja skärminspelningsfunktionen inte bara för att ta skärmdumpar, utan också för att spela in rörliga bilder. Tack vare ikonen i kontrollcentret kan du använda den praktiskt. Hur man tar iPhone-skärminspelning kan svara på frågan. Användare kan dock inte vidta några åtgärder när de inte redigerar kontrollcentret. Användare som vill använda funktionen aktivt kan följa dessa steg;

 1. Inställningar-appen öppnas,
 2. Växla till avsnittet Kontrollpanel,
 3. Klicka på plusikonen bredvid alternativet som säger Skärminspelning.

För mer information om iPhone: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

iPhone skärminspelning

Skärminspelning kan tas på kort tid efter att skärminspelningsikonen lagts till i kontrollcentret. Hur man tar iPhone-skärminspelning Användare som vill veta om det kan följa dessa steg;

 1. Kontrollcenter öppnas,
 2. Klicka på ikonen Skärminspelning,
 3. Den tre sekunder långa nedräkningen startar och slutligen startar skärminspelningen,
 4. För att stoppa skärminspelningen, klicka på samma ikon igen i kontrollcentret.

Var finns iPhone-skärminspelningar?

Hur tar man skärminspelning på iPhone?
Hur spelar jag in Apple-skärmen?

Det är mycket lätt att komma åt de skärminspelningar som tagits. Skärminspelningar sparas automatiskt i enhetens fotoapp när de är klara. Efter att ha stoppat inspelningen öppnas Foton och den senast inspelade videon kan nås genom att logga in. Användare, Hur man tar iPhone-skärminspelning Efter att ha fått svar på frågan kan de ta den skärminspelning de vill på ett praktiskt sätt.

Spelar iPhone-skärminspelning in ljud?

Skärminspelningsfunktionen används aktivt av många användare. Användare kan spela in skärminspelningar de tar på sina iPhones med ljud. Tack vare funktionen som används för att spela in en video på skärmen kan den spelas in med ljud. hur man spelar in iPhone-skärmen gör Stegen att följa är ganska enkla.

Vanliga frågor

Vilken version används för att ta iPhone-skärminspelning?

iPhone-ägare bör ha IOS 13 och högre operativsystem för skärminspelning, vilket är en av enhetens avancerade funktioner. Användare kan söka efter uppdateringar av operativsystemet i de fall de inte kan hitta skärminspelningsfunktionen.

Behöver jag ladda ner ytterligare appar för att ta iPhone-skärminspelning?

Nej, det finns inget behov av någon ytterligare applikation för att ta skärminspelning på iPhone-telefoner. Användare kan enkelt ta skärminspelningar från sina telefoner med operativsystemet IOS 13 och högre.

Skärminspelningsfunktionen är inte synlig i iPhone Control Center, vad ska jag göra?

Användare som öppnar kontrollcentret kan flytta funktionen till kontrollcentret från enhetens Inställningar-app i de fall de inte stöter på skärminspelningsfunktionen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi