Hur tar man bort YouTubes åldersbegränsning?

Åldersgräns på YouTube lyft Stegen att följa för processen är ganska enkla. YouTube är en av de mest populära videoplattformarna världen över. Plattformen, som har en bred användarbas, har olika funktioner. Med de ökande kraven från användarna gör plattformen uppdateringar och innovationer inom sig.

Plattformen där innehållsproducenter träffas och delar är att föredra av miljarder olika användare. Mötet mellan människor i alla åldrar, kön och raser på en gemensam punkt leder till utvecklingen av vissa tekniska funktioner. Plattformen med olika innehåll besöks ofta av olika användare. Användarnas smak och ålder är faktorer som påverkar innehållet de tittar på. Den erbjuder olika funktioner för YouTube-användare för en kontrollerad tittarupplevelse.

Vad är YouTubes åldersbegränsning?

YouTubes åldersbegränsning tas bort Efter att ha svarat på frågan om vad det är, kan man lära sig hur det aktiveras. Visst innehåll på plattformen kanske inte är lämpligt för tittare under 18 år, även om det inte bryter mot YouTubes policyer. YouTube inför åldersbegränsningar för visst innehåll eftersom det tillhandahåller tjänster med nödvändig medvetenhet. Åldersbegränsningen kan omfatta en mängd olika innehåll som videor, anpassade miniatyrer, videobeskrivningar och liveströmmar. Användare under 18 år har inte tillgång till begränsat innehåll.

borttagning av åldersbegränsning från YouTube
borttagning av åldersbegränsning från YouTube

Vad händer om YouTube har åldersbegränsning?

Åldersgräns på YouTube lyft Barnens säkerhet kan hållas under kontroll tack vare öppningsfunktionen. I takt med att användningen av sociala medier har blivit utbredd har det blivit en nödvändighet att vidta olika försiktighetsåtgärder. Åldersbegränsade videor kommer inte att visas för användare under 18 år. Det är en funktion som gör att innehållet på YouTube kan sammanföras med rätt publik. Åldersbegränsade videor kan inte heller ses av tredje parts webbplatser. Youtube Innehållet där åldersbegränsningsfunktionen kan användas är följande;

  1. barnsäkerhet,
  2. Nakenhet och obscent innehåll,
  3. Skadliga och farliga aktiviteter,
  4. vulgärt språk,
  5. Det kan innehålla våld eller brutalitet.

Hur kontrollerar jag YouTubes åldersbegränsning?

YouTubes åldersbegränsning tas bort sådana transaktioner kan kontrolleras av kanalägarna. Du kan använda inställningssektionen för att förstå om det finns en åldersbegränsning på deras konton. För att se åldersbegränsningen i innehållet; YouTube Studio bör öppnas och filtret för åldersbegränsning bör öppnas. Kontroller kan också utföras från kolumnen Begränsningar på sidan Videor. Användare kan enkelt se om det finns begränsningar för videon i avsnittet med videobeskrivningar. Det är möjligt för användare över 18 år att komma åt innehållet genom att logga in.

borttagning av åldersbegränsning från YouTube
borttagning av åldersbegränsning från YouTube

Hur aktiverar jag YouTubes åldersbegränsning?

YouTubes åldersbegränsning tas bort och upplåsning är en av funktionerna som kan aktiveras av innehållsproducenter. Användare måste följa sin inloggningsprocess ordentligt för att dra nytta av funktionen. Vid inloggning finns bland annat födelsedatum. Begränsade videor kan eller kanske inte är tillgängliga baserat på rätt åldersberäkning av YouTube. Innehållsproducenter kan dra nytta av avancerade funktioner från sina videouppladdningar. Begränsa min video till tittare över 18 år har valts, vilket begränsar videon.

borttagning av åldersbegränsning från YouTube
borttagning av åldersbegränsning från YouTube

Hur tar man bort YouTubes åldersbegränsning?

Producenter som vill ta bort åldersbegränsningsfunktionen från sitt innehåll kan slutföra processen från videosidan. Efter att ha valt videon som ska redigeras bör åldersbegränsningsfunktionen väljas. Efter att begränsningsfunktionen har avmarkerats borttagning av åldersbegränsning från YouTube processen är avslutad. Tittare att ta bort restriktioner; kan uppdatera sitt födelsedatum. Restriktioner kan hävas av vuxna individer. Det skulle vara lämpligare för användare under 18 år att använda det under kontroll av sina föräldrar.

Vanliga frågor

Kan YouTubes åldersbegränsning tas bort?

Ja, det kan tas bort från delade videor.

Hur gammal är YouTubes åldersbegränsning för användare?

Gäller användare under 18 år.

Kan YouTubes åldersbegränsning tas bort av användare?

Det kan tas bort genom att uppdatera födelsedatumet.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi