Hur tar man bort ett Getir-konto? (Länk)

hämta borttagning av konto Det undrar de som inte är nöjda med Getir-kontot och vill radera transaktionen av olika anledningar. Getir, som har varit verksamt sedan 2015 och uppnått betydande tillväxt på kort tid, ser i princip till att färdigrätter och marknadsprodukter förs till den adress du anger. Det kan föredras av ett brett spektrum av människor, särskilt tack vare de kampanjer som erbjuds under vissa perioder och dess struktur som sticker ut med fördelaktiga priser.

För att beställa från Getir, som fungerar via applikationen och hemsidan, är det nödvändigt att skapa ett konto. Även om det är enkelt och enkelt att skapa ett konto, finns det olika anledningar. Föra Du kanske vill ta bort ditt konto. I det här fallet kan du radera ditt konto genom att följa stegen som ges utan ansträngning.

Hur tar man bort ett Getir-konto?

hämta borttagning av konto Den första punkten du behöver veta är att denna process inte görs direkt av dig själv, som i andra applikationer eller plattformar. Med andra ord måste du skicka denna begäran till varumärket för att kunna radera ditt konto. Därefter raderas ditt konto med godkännande av varumärket. Men varumärket svarar för det mesta positivt på dessa förfrågningar och tar bort ditt konto.

hämta borttagning av konto

hämta borttagning av konto Du måste följa dessa steg för processen;

 • Gå först till Getirs webbplats eller app.
 • Logga in på ditt konto här.
 • Efter att ha loggat in, gå till profilsektionen och klicka på din profil.
 • Avsnittet ”Utforska Hämta” kommer att visas nedan.
 • Välj här och välj avsnittet Kontakt.
 • Kontaktsidan öppnas i en ny skärm.
 • Ange först ditt för- och efternamn.
 • Ange din e-postadress för att bli kontaktad senare.
 • Ange även ditt mobiltelefonnummer som du registrerat med Bring-systemet i det relevanta fältet.
 • Välj Annat i avsnittet Ämne.
 • I avsnittet MeddelandenJag vill ta bort mitt hämtningskonto” i sommar.
 • Verifiera det relevanta avsnittet för att bevisa att du inte är en robot.
 • Skicka till sist filen med alternativet Skicka.

Efter att ha följt dessa steg kommer din begäran att ta bort ditt konto att vidarebefordras till företaget. Efter att ditt meddelande har skickats får du ett svar inom i genomsnitt 24 timmar.

hämta borttagning av konto
hämta borttagning av konto

Om du har svårt att kommunicera via meddelande kan du också begära radering av ditt konto genom att ringa kundtjänst.

Ta bort kontoinformation med Getir kundtjänst

hämta borttagning av konto Du kan också göra en förfrågan via kundtjänst för processen. Det finns olika sätt att nå kundrepresentanten. Det första är att ringa kundtjänstnumret direkt.

hämta kundtjänstnummer 0850 532 50 50är .

Ett annat knep är att nå ut via Getir-appen. För detta, efter att ha öppnat applikationen, gå till profilfliken och logga in på avsnittet ”Hjälp” nedan. Härifrån kommer avsnittet ”Getir Kundtjänst” att ses överst. Efter att ha klickat på kundtjänst en gång kan du se Getirs kontaktnummer. Således kan du kontakta kundtjänst och sedan vidarebefordra din begäran om stängning av konto till den andra parten efter att ha kommunicerat.

hämta borttagning av konto
hämta borttagning av konto

För att stänga ditt konto kommer viss information att begäras för att verifiera att det är du. Du måste också ge dem korrekt information. Speciellt när du når via kundtjänst kommer ett meddelande att skickas till telefonnumret som är registrerat i systemet för att verifiera att den som ringer är kontoägaren. Detta meddelande kommer att innehålla bekräftelsekoden och det kommer att vara nödvändigt att ange bekräftelsekoden under samtalet.

Hämta Masterpass-konto radering

Hämta borttagning av Masterpass-konto För att göra detta måste du kontakta kundtjänst. Efter att ha nått kundtjänst enligt vad som anges bör du överföra din kundinformation till representanten. Efteråt kan du begära radering av ditt Masterpass-konto.

Hämta uppdatering av telefonnummer

hämta borttagning av konto Ditt telefonnummer måste vara korrekt för att transaktionen ska gå smidigt. Om ditt telefonnummer har ändrats på grund av olika anledningar, först radera konto Du måste uppdatera ditt telefonnummer innan du fortsätter. För detta behöver du kontakta kundrepresentanten. Skaffa ett kundtjänstnummer 0850 532 50 50 Du kan också begära en uppdatering av telefonnummer genom att skriva ett meddelande på webbplatsen eller applikationen.

Information kommer att begäras för att bekräfta din information för att uppdatera ditt nya telefonnummer. Du måste också fylla i de begärda uppgifterna fullständigt. Om du inte vill ta itu med att uppdatera ditt telefonnummer kan du använda plattformen utan problem genom att öppna ett nytt Getir-konto på ditt nya nummer. Men i det här fallet, eftersom du använder ett nytt nummer, kommer saldot och kupongerna på ditt gamla konto inte att överföras till ditt nya konto.

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte tar bort mitt Fetch-konto?

Om du inte tar bort ditt konto kommer ingenting att hända, det kommer inte att orsaka någon skada.

Kan jag frysa mitt Getir-konto?

Nej, du kan ta bort ditt konto eller lämna det aktivt.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi