Hur speglar man iPhone-skärm till TV?

Spegla iPhone-skärm till TV Du kan börja dela skärmarna på de telefoner du använder med information på tv:n på ett enkelt sätt. Tack vare funktionerna de har tillåter iPhone-telefoner användare att få en mycket bättre kvalitetsupplevelse. Användare kan ha mycket mer än att bara kommunicera med telefonen, tack vare funktionerna som finns på deras enheter.

Apple, som har blivit ett av de mest använda telefonmärkena världen över, släpper regelbundet nya uppdateringar för iPhone-telefoner. De senaste versionerna lägger till en helt ny dimension till användarnas upplevelser. Det är enkelt att dela iPhone-skärmar på TV-apparater, med operativsystemuppdateringar som påskyndar användningen och eliminerar problem.

Hur man använder iPhone-skärm till TV-funktion?

Spegla iPhone-skärm till TV
iPhone-skärmspegling Hittar inte TV

iPhone om dess användare har en modell som är kompatibel med versionen av operativsystemet på deras enhet; kan dela sin skärm med tv:n. Funktionen, som tillåter visning av foton och videor på mycket större skärmar, är älskad av många användare. Du kan få information om hur funktionen används för att dra nytta av de privilegier som Apple-märket erbjuder sina användare. Tack vare funktionen som kallas AirPlay kan du sammanföra skärmarna på dina smarta TV-apparater och telefoner.

Vad gör AirPlay-funktionen?

Tack vare AirPlay-funktionen kan användare dela olika innehåll som foton, videor och musik med sina tv-apparater. AirPlay används inte bara för att överföra bilder, utan också för att dela ljudinnehåll som musik. Att skydda det delade innehållet privat och konfidentiellt för användare gör det till en mycket populär funktion. filmer, videoklipp, Det är en stor fördel att kunna dela telefonskärmar på tv för bilder och presentationer av goda minnen. iPhone skärm spegling på tv Känd som AirPlay-funktionen låter den användare uppleva sin telefonanvändning på ett sätt av mycket högre kvalitet.

För mer information om iPhone: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

Hur speglar man iPhone-skärm till TV?

Användare behöver Apple TV eller en AirPlay-kompatibel smart-TV för att spegla sin iPhone-skärm. Wi-Fi-nätverket som används av iPhone-telefonen och TV:n måste vara anslutet till samma internetnätverk. Efter att internetanslutningen har upprättats Spegla iPhone-skärm till TV Stegen som ska följas är följande;

  1. Kontrollcenter öppnas,
  2. Svep uppåt från det övre högra hörnet eller nedre kanten av skärmen,
  3. Klicka på ikonen Screen Mirroring,
  4. TV väljs från listan som visas på skärmen,
  5. Om det finns ett AirPlay-lösenord på TV-skärmen skrivs samma lösenord in på telefonen.

Hur castar man video till iPhone TV?

Det är också möjligt att spegla videorna på telefonskärmen till TV-skärmen. iPhone spegla din skärm mot tv För detta måste följande göras;

  1. iPhone och TV är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk,
  2. Videon som du vill dela öppnas på skärmen,
  3. Tryck på AirPlay-ikonen, det kan vara nödvändigt att klicka på Share-ikonen först från appen Foton för AirPlay-ikonen,
  4. TV väljs från listan.

iPhone-skärmen speglas automatiskt till en enhet. Vad ska jag göra?

Spegla iPhone-skärm till TV
iPhone-skärmspegling Hittar inte TV

När användare vill använda AirPlay-funktionen kan de automatiskt se delning på vilken skärm som helst. Spegla iPhone-skärm på TV Det är normalt att automatiskt dela på en skärm medan du gör det. Ofta delade skärmar kan länkas automatiskt. Användare som vill använda AirPlay-funktionen på en annan enhet kan välja en annan TV genom att klicka på ikonen Screen Mirroring.

Spegla iPhone-skärm till TV
iPhone skärmdelning

Jag kan inte spegla iPhone-skärmen till TV:n Varför?

Användare som vill använda AirPlay-funktionen på iPhone-telefoner bör först kontrollera versionen av enhetens operativsystem. Det är också nödvändigt att TV:n delas för att stödja AirPlay-funktionen. Spegla iPhone-skärm på TV Användare som har problem under processen kan uppleva missöden på grund av att videoapplikationen inte stöder funktionen. Det kan vara bra att kontrollera om appen som används för att dela videor är tillgänglig i AppStore.

Vanliga frågor

Vilka iPhone-modeller kan spegla till TV?

För att kunna spegla till TV:n via iPhone-telefoner måste telefonernas operativsystem vara IOS 14 och högre.

Vilka TV-apparater används för att spegla iPhone-skärm till TV?

Användare som vill dela foton eller bilder från iPhone behöver Apple TV för TV eller en AirPlay 2-aktiverad smart TV. Det finns ingen delning med andra tv-apparater.

Behöver du någon app för iPhone skärmspegling?

Nej, användare kan skärmdelning utan att behöva ladda ner någon app till sin enhet. Tack vare AirPlay-funktionen på iPhone-telefoner är det väldigt enkelt att dela telefonskärmen på tv-skärmen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi