Hur många Hertz är monitorn? (Detaljerad förklaring)

Hur många Hertz är monitorn?? Denna fråga är särskilt uppmärksam på människor som vill köpa en ny bärbar dator eller bildskärm. I allmänhet tänker folk som vill samla speldatorer på detta.

Även om det kan tyckas svårt är det ganska lätt att se hur många hertz monitorn är. Genom att granska den här artikeln kan du lära dig dessa metoder omedelbart.

Hur många Hertz är monitorn?
Hur många Hertz är monitorn?

Vad är Hertz?

Hur många Hertz är monitorn? Innan du går vidare till ämnet är det nödvändigt att veta vad Hertz är. Enkelt uttryckt är Hertz måttenheten för din bildskärms uppdateringsfrekvens. Uppdateringshastighet är den frekvens med vilken monitorn kan visa bilder per sekund, eller hur många gånger monitorn kan uppdatera sig själv på en sekund. Till exempel kan en 60Hz hertz-skärm uppdatera sin skärm 60 gånger per sekund.

Hertz-enheter skiljer sig åt när märken för bildskärmar och bärbara datorer förändras. Allas förväntningar kan vara olika. Av denna anledning bör det undersökas på ett speciellt sätt om funktionen är till för dig eller inte.

Hur kan Hertz ses?

Hur många Hertz är monitorn? kan ses på olika sätt. En av dem är att se igenom Windows-inställningarna. För Windows 11 kan du få resultaten omedelbart genom att granska tabellen nedan.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Tryck på Windows-tangent + X och välj Inställningar.
II. Mitt namn Efter att ha följt sökvägen System och Display, gå till Advanced Display
III. Mitt namn Överst finns alternativet med titeln ”Välj en skärm för att visa eller ändra dess inställningar”. Om flera bildskärmar är installerade, välj den bildskärm du vill styra.
IV. Mitt namn Under Välj en uppdateringsfrekvens väljer du rullgardinsmenyn. Den högsta siffran som visas är den maximala uppdateringsfrekvensen för din utdata. välj avancerad skärm, alternativ för uppdateringsfrekvens

Genom att följa dessa steg hur många Hertz är monitorn Det går att få svar på din fråga.

Egenskaper för bildskärmsadapter

Egenskaper för bildskärmsadapter
Egenskaper för bildskärmsadapter

Hur många Hertz är monitorn? Säger man hur man ser ut så finns det olika metoder. Det är fortfarande möjligt att använda skärmadaptern såväl som Windows. Om du frågar vad du ska göra steg för steg är det vanligtvis så här:

 1. Gå till skärminställningar och välj den bildskärm du vill kontrollera uppdateringsfrekvensen.
 2. Välj Avancerade skärmegenskaper för skärm ”X”. Bokstaven ”X” anger den bildskärm för vilken du vill kontrollera uppdateringsfrekvensen för avancerade skärmfunktioner för skärm 1.
 3. I fönstret som öppnas, välj monitorfliken och kontrollera uppdateringsfrekvensen under Monitor Settings. Det maximala antalet som visas är din maximala uppdateringsfrekvens.
 4. Granska inställningarna för skärmegenskaper.

Om du följer alla dessa steg, Hur många Hertz är monitorn? Du kan få svar på din fråga.

Tittar på grafikkortets kontrollpanel

Titta inte på grafikkortets kontrollpanel heller. hur många Hertz är monitorn Det är en av lösningarna som de som säger hur kan jag se det kanske vill veta. Varje dator använder ett integrerat grafikkort eller en kombination av integrerad och dedikerad grafik. Om du inte har köpt ett diskret kort för ditt datorsystem, eller om du inte ser några NVIDIA- eller AMD-klistermärken på din enhet, använder du förmodligen bara ett integrerat grafikkort.

Men oavsett vilket grafikkort du använder är processen för att kontrollera skärmens uppdateringsfrekvens densamma. Du kan kontrollera denna information från grafiska kontrollpaneler:

 1. Tryck på Windows-tangent + Sök och välj Intel Graphics Control Panel från alternativen som visas
 2. Välj Displayvälj display i Intels grafikkontrollpanel.
 3. Under Allmänna inställningar och Välj bildskärm väljer du den bildskärm som du vill styra uppdateringsfrekvensen för.
 4. Kontrollera avsnittet om uppdateringsfrekvens. Det högsta tillåtna antalet i rullgardinsmenyn är den maximala uppdateringsfrekvensen som är tillgänglig för den monitorn.

Genom att kontrollera dessa steg kan du enkelt se hur många Hertz monitorn har utan problem. Om du har ett grafikkort kan du också följa stegen nedan.

 1. Tryck på Windows-tangenten och välj Nvidia Kontrollpanel från alternativen som visas.
 2. När den externa bildskärmen är ansluten, välj Ändra skärmupplösning på den vänstra panelen.
 3. Du bör se ett alternativ för uppdateringsfrekvens bredvid upplösningsrutan. Det högsta antalet som visas där är din maximala Hertz för uppdateringsfrekvens.

Därmed är det möjligt att få de nödvändiga lösningarna igen. Hur många Hertz är monitorn? Om du säger hur kan jag se det, kan du använda var och en av dem, så att du kan få svaren du letar efter. Dessutom kan tredjepartsapplikationer också hjälpa dig att se värdet i fråga.

Vanliga frågor

Var kan jag komma åt Monitor Hertz-information?

Monitor Hertz-värden kan ses på olika sätt. I detta sammanhang är det möjligt att göra en recension på Windows. Dessutom kan skärmadapterfunktioner eller grafikkortsskärm fortfarande användas.

Varför spelar det någon roll hur många hertz monitorn är?

Även om Hertz-värdet verkar obetydligt på bildskärmar är det helt fel. För när antalet växlande bilder ökar ger skärmen tydligare bilder med högre kvalitet. Således ger spel som spelas och tittade på videor bättre resultat.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi