Hur man konferenser på en smartphone? (Steg för steg)

Hur man håller en konferens på smartphone Det är ett av de ämnen som användare är nyfikna på. Smartphones har många olika funktioner som de erbjuder användarna. Enheter som utvecklats för att kommunicera har mycket mer avancerade funktioner idag. Även om de är enheter med högteknologiska funktioner, är sökningar bland de grundläggande behoven i det dagliga livet.

Genom att ringa ett samtal via telefon kan en röstkommunikation upprättas med en annan person. Användare kan kontakta mer än en person samtidigt om de begär det. Det är möjligt att tysta en användare och prata med den andra användaren, liksom att fler än två personer kan prata tillsammans i samma miljö. Funktionen som kallas konferenser är en av nyckelfunktionerna som finns i smartphones. För att ringa samtidigt med flera kontakter hur man konfererar på smartphone kan läras.

Metoder för konferenssamtal

Den erbjuds till försäljning under många olika varumärken på marknaden för smartphones. Även om var och en av dem lockar användarnas uppmärksamhet med sina egna funktioner, används i princip två olika operativsystem. Användare enligt operativsystemen på sina telefoner hur man konfererar smart i telefon metoder kan vara att föredra.

Hur man konferenser på smartphone
Konferens-Hur-till-Smart-På telefon

Android Flera användare kan ringa röstsamtal samtidigt genom att använda konferensfunktionen som är tillgänglig på iPhone- och iPhone-telefoner. Konferenssamtal kan föredras för många olika ändamål. Även om märkena för Android-telefoner varierar, kan konferenssamtal göras på liknande sätt eftersom de har samma operativsystem.

Hur gör man en iPhone-konferens?

Den som vill hålla konferenser på iPhone-telefoner kan helt enkelt ringa röstsamtal med mer än en person samtidigt. Hur man konferenser på smartphones För frågan bör följande steg följas på iPhone-enheter;

  1. Den första deltagaren blir uppringd och väntar på att samtalet ska ansluta,
  2. När den andra parten har kopplat samtalet klickar du på knappen Lägg till samtal på skärmen,
  3. Den andra personen att närvara väljs och kallas,
  4. När samtalet har kopplats klickas på knappen Konferens.

Personen som startade konferensen kan se namnen på deltagarna på sin telefonskärm. Andra deltagare kan inte se vem som är med i konversationen. Denna funktion är tillgänglig på iPhone-enheter och är tillgänglig för operatörer som stöds. Funktionen behöver endast stödjas av operatören för konferensarrangören.

För mer information om telefoner: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

Hur gör man en Android-konferens?

Konferenser på Android-enheter görs på liknande sätt som på iPhone-enheter. Hur man konferenser på smartphones Stegen att följa på Android-enheter kan listas enligt följande;

  1. Den första personen att ringa väljs,
  2. När den första personen öppnar samtalet klickas knappen Lägg till samtal / Lägg till samtal / Lägg till person,
  3. Den andra personen som ska läggas till konferensen väljs,
  4. När den andra personen har kopplats till samtalet klickas på knappen Sammanfoga/Lägg till i konferens.
Hur man konferenser på smartphone
Konferens-Hur-till-Smart-På telefon

Hur vet jag om det är ett konferenssamtal?

I konferenssamtal ses telefonaviseringen som ett vanligt samtal. En deltagare som ingår i ett samtal kan inte förstå att samtalet är en konferens. I avsiktligt hållna konferenser kan användarna tydligt höra varandras röster. I vissa fall kan dock en oanmäld konferens hållas för att lyssna på talet från tredje part.

Hur debiteras ett konferenssamtal?

Konferenssamtal debiteras via användarens operatör. Separata avgifter tas ut för varje person som är strandsatt på konferensen. Konferensarrangören betalar enligt sitt schema, efter hur många minuter han pratat med varje person han lagt till. En konferens anordnas genom att två personer läggs till och om det blir ett 10-minuterssamtal görs betalningen som om det vore ett 20-minuterssamtal.

Hur många personer kan delta i ett konferenssamtal?

Hur man konferenser på smartphone Man undrar också hur många som kan göra så mycket som frågan. Användare av Vodafone och Türk Telekom kan ringa samtal med 5 personer samtidigt. Turkcell-användare kan ringa konferenssamtal med 6 personer samtidigt. Personer som läggs till konferensen kan också skapa sina egna konferenser, och ett totalt antal deltagare mellan 25 och 30 personer kan erhållas.

Hur man konferenser på smartphone
Konferens-Hur-till-Smart-På telefon

Hur lägger man till personer till konferensen?

Lägga till personer till konferensen kan göras efter att det första samtalet har kopplats. Konferens kan hållas med andra uppringda personer efter uppkoppling till samtalet. Deltagande i konferensen kan göras av alla deltagare, inte bara den första som ringer. Användare kan lägga till kontakter enligt telefonens operativsystem.

Jag kan inte konferera Vad är lösningen?

Användare som inte kan använda konferensfunktionen bör försöka hitta orsaken till problemet. Det kanske inte finns något alternativ för att lägga till samtal i telefonens samtalsgränssnitt. Först och främst kan det vara ett operatörsrelaterat problem, eller så kan det vara en funktion som inte har lagts till i gränssnittet. Hur man konfererar smart i telefon En annan metod som kan föredras för frågan; Efter att den första personen är uppringd, efter att du har ringt upp personen du vill ska läggas till i konferensen via samtalsskärmen, tryck på 3 och klicka på ja-alternativet som visas på skärmen.

Vanliga frågor

Spelar operatören som används för konferenssamtalet någon roll?

Nej, användare kan delta oberoende av vilken operatör de använder under konferenser på sina smartphones. Vissa operatörer kan behöva justeras.

Är konferenssamtal betalda?

Nej, avgifter tas ut som vid vanliga samtal. Om du använder minutpaket debiteras användarna per minut. Ingen extra betalning görs.

Betalar konferensdeltagare avgifter?

Nej, deltagare betalar inga avgifter för konferenssamtalet. Endast den användare som organiserar konferensen och lägger till kontakter debiteras enligt hans/hennes egen taxa.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi