Hur man gör WhatsApp GIF?

whatsapp gif gör inte det Det är en av funktionerna som användare kan använda i chattar. WhatsApp, den populära meddelandeapplikationen, erbjuder olika funktioner för sina användare. Tack vare funktionerna i applikationen kan en bättre chattmiljö skapas. Meddelandeprogrammet får uppdateringar med olika funktioner varje dag. Funktionerna som erbjuds användare efter uppdateringarna kan användas enligt personliga preferenser.

Olika medier som emoji kan delas i applikationen, vilket ger möjlighet att chatta med numren som är registrerade i telefonboken. Alternativ för röst- och videochatt föredras ofta av användare. Det är också möjligt att dela foton och videor i chattar. GIF-funktionen, som stöder animerad och kortsiktig delning av delade medier, är nyfiken av användare.

Vad är WhatsApp GIF?

Skapa gifs för WhatsApp
Hur gör man WhatsApp GIF?

WhatsApp-applikationen erbjöd gif-funktion till användare efter uppdateringarna 2016. whatsapp gif gör inte det Det ger möjlighet att dela både färdiga och användarnas egna gifs. Gif-bilder kan förberedas med korta videor som är 6 sekunder långa. Gif-bilder kan förberedas i applikationen utan att behöva använda olika applikationer. GIF-funktionen föredras ofta av användare för att göra chattar roligare och roligare.

WhatsApp GIF och klistermärke Olika?

En annan funktion som kommer efter uppdateringarna i applikationen är extraktionsfunktionen. Det är möjligt att dela olika animerade och fixerade bilder som emojis under chatten. Whatsapp gif och klistermärke är olika funktioner. Användare behöver olika appar förutom app för att göra klistermärken. Du kan förbereda dina egna klistermärken genom att välja applikationer eller program för att göra klistermärken. Det är också möjligt att köpa eller ladda ner dekalpaket.

Skapa gifs för WhatsApp
Hur gör man WhatsApp GIF?

Användare som vill göra gifs kan använda Whatsapp direkt utan att använda någon applikation. Personliga gifs kan förberedas utan någon nedladdning eller betalning. Användare kan också föredra färdiga gifs tillgängliga i applikationen. Genom att använda färdiga gifs kan meddelandena i chattarna göras mer underhållande. Användare som vill använda gif-funktionen, allt de behöver göra är att öppna gif-fönstret.

Var är WhatsApp Gifs?

Det finns inget behov av någon nedladdning eller installation för färdiga gifs i Whatsapp-applikationen. Användare direkt chatt Du kan komma åt gifs från fönstret. Operativsystemet för enheten med WhatsApp-applikationen kan göra att gif-fönstret ändras. För att enkelt kunna skicka färdiga gifs i applikationen måste stegen följas enligt enhetens operativsystem.

Android WhatsApp GIF-sändning

Användare som använder Android-enheter whatsapp gif gör inte det Du kan välja individuella eller gruppchattar för att skicka inlägget. För att skicka gifs från Android-enheter måste dessa steg följas;

 1. Whatsapp-applikationen öppnas,
 2. Chatten som du vill skicka gif-filen till öppnas,
 3. Klicka på emoji-symbolen,
 4. Klicka på GIF-symbolen,
 5. För att skicka en specifik gif kan den skrivas i söksektionen,
 6. gif vald,
 7. Klicka på knappen Skicka.

Hur man skickar WhatsApp GIF-filer till iPhone

Skapa gifs för WhatsApp
Hur gör man WhatsApp GIF?

Användare som vill skicka gifs på iPhone-enheter bör följa liknande steg som på Android-enheter. iPhone-användare som vill skicka Whatsapp-gifs bör:

 1. Whatsapp-applikationen öppnas,
 2. Chatten som du vill skicka gif-filen till öppnas,
 3. Klicka på klistermärkessymbolen,
 4. Klicka på GIF-symbolen,
 5. För att söka efter en viss gif kan du skriva i söksektionen eller välja Senaste och Favoriter-symboler,
 6. Välj den gif du vill skicka,
 7. Klicka på knappen Skicka.

Metoder för att göra WhatsApp GIF

whatsapp gif gör inte det Användare som vill kan enkelt förbereda gifs. Media som kallas gifs; Videor är 6 sekunder långa. Det är möjligt att göra gifs från videor inspelade i chatten eller från videor i galleriet. Användare kan välja en av dessa två metoder för att göra sina egna gifs. För att göra gifs från videorna i galleriet måste videon vara 6 sekunder lång, längre videor kan klippas till 6 sekunder.

Gör GIF från video

Följande steg kan följas för att omedelbart göra dina egna videor som gifs i applikationen;

 1. Chatten som du vill skicka en gif till öppnas,
 2. Klicka på kamerasymbolen,
 3. Videon är inspelad,
 4. Den inspelade videon visas på skärmen med redigeringsmenyn, om det är en video längre än 6 sekunder trimmas den,
 5. När den klippta videon når rätt tid visas GIF-symbolen på skärmen,
 6. Klicka på GIF-symbolen,
 7. Klicka på knappen Skicka.

När de förberedda videorna konverteras till gif-format stängs ljudet av. Det är inte möjligt att stänga av ljudet för videor som har stängts av automatiskt. Användare kan dela videor de har tagit eller tidigare inspelade videor som gifs. whatsapp gif gör inte det Tack vare detta kan effektivare eller trevligare chattmiljöer etableras i chattar.

Kan WhatsApp-gifs sparas?

Personligt gjorda gifs sparas på enheten där applikationen finns. Foton och videor tagna i Whatsapp-appen sparas automatiskt i galleriet. På enheter med den här funktionen aktiv kan användare komma åt de gifs som de har förberett från sina gallerier. Media som skickas som en gif sparas i galleriet som en vanlig video.

Användare kan komma åt gifs från gif-fönstret så länge de inte tar bort gifs som de personligen skapat från sitt galleri. En gif som skapas i valfri chatt kan läggas upp igen i en annan chatt. WhatsApp gif-funktionen är mycket enkel att använda. Det är möjligt att få hjälp av funktionerna i applikationen för att skapa din egen gif. För att förvandla dina korta videor till tysta gifs måste korrekta steg följas.

Vanliga frågor

Behöver jag använda ett program för att göra Whatsapp-gifs?

Nej, gif kan göras från Whatsapp-applikationen. Ingen ytterligare ansökan eller program krävs.

Kan Whatsapp-gif göras från foton?

För att göra gifs från bilder måste det finnas en videoinspelning. För kortsiktiga och animerade medier kallas det gif.

Kan Whatsapp-gifs raderas?

Gif som skickas från chattar laddas automatiskt ner till galleriet, gifs som tas bort från galleriet syns inte i Whatsapp-appen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi