Hur man använder 2 Whatsapp på samma telefon?

Använder 2 Whatsapp på samma telefonfördelaktigt för många. Många människor behöver numera olika WhatsApp-konton för både personliga och affärsändamål. Det kan dock anses att det finns ett alternativ att använda endast ett WhatsApp-konto på en enda telefon. Lyckligtvis är det möjligt att aktivera 2 WhatsApp-konton på samma telefon med vissa metoder.

Hur använder man 2 whatsapp på samma telefon? Innan du letar efter ett svar på din fråga måste du först och främst bestämma varför du vill använda 2 WhatsApp-konton på samma telefon.

Hur man använder 2 Whatsapp på samma telefon?
Hur man använder 2 Whatsapp på samma telefon?

Detta hjälper dig att välja den mest lämpliga metoden för dig. Kommer du att använda det i affärssyfte eller vill du hålla dina personliga och affärskonton åtskilda? Att identifiera dessa behov kommer att ge dig en bättre uppfattning om vilken metod du ska välja.

Här är några metoder du kan använda för att komma åt två olika whatsapp-konton på telefonen samtidigt:

 • Använder parallell applikation
 • Använda den andra kontofunktionen
 • Telefoner som stöder dubbla SIM-kort

Använda ett annat nummer för den andra WhatsApp

2 WhatsApp-konton på samma telefon Ett av de vanligaste sätten att använda det är att få ett annat telefonnummer för ett andra WhatsApp-konto.

Mitt namn Detalj
Steg 1 Skaffa ett andra SIM-kort eller en app som ger ett virtuellt telefonnummer.
steg 2 Sätt i ett andra SIM-kort i telefonen eller definiera det virtuella telefonnumret i applikationen.
Steg 3 Öppna WhatsApp och starta processen för att skapa konto. Skapa ett nytt konto med ditt andra telefonnummer.
Steg 4 När du uppmanas att ange verifieringskoden, kontrollera motsvarande SIM-kort eller virtuella nummers meddelanderuta och ange koden.
Steg 5 Anpassa ditt andra WhatsApp-konto och börja använda det.

Användningsmetod för parallell applikation

En annan metod som kan föredras för att använda två olika WhatsApp på samma enhet är att använda en speciell applikation som kallas ”parallell applikation”. Sådana applikationer låter dig köra flera kopior av applikationer samtidigt.

För det första ”Parallell applikationLadda ner och installera en app som heter ”. Öppna sedan applikationen ”Parallell Application” och välj WhatsApp. Välj ”Kopiera” eller ”Duplicera” för att skapa en ny kopia av WhatsApp. Öppna slutligen den nya kopian och påbörja processen för att skapa konto. Anpassa ditt andra WhatsApp-konto och börja använda det.

Dubbel appanvändningsmetod

Vissa Android-telefoner har en funktion som kallas ”Dual App” i den ursprungliga WhatsApp-appen. Denna funktion två WhatsApp-konton på samma telefon låter dig använda För att nå två olika whatsapp-användningar genom att dra nytta av den här funktionen är det nödvändigt att följa följande steg:

 • Gå till telefonens inställningar och hitta alternativet ”Dual App” eller ”Multi User”.
 • Välj WhatsApp och markera alternativet ”Aktivera”.
 • Skapa en andra användarprofil på din telefon eller välj en befintlig.
 • Öppna WhatsApp på den nya profilen och starta processen för att skapa konto.
 • Anpassa ditt andra WhatsApp-konto och börja använda det.
Dubbla appanvändningsmetod
Dubbla appanvändningsmetod

Program du kan använda för att använda 2 WhatsApp på samma enhet

Traditionellt är det inte möjligt att använda två WhatsApp-konton på en telefon samtidigt. Men vissa tredjepartsappar och lösningar 2 WhatsApp på samma enhet låter dig använda ditt konto. Här är några populära program som du kan använda för denna process:

 • Parallellt utrymme
 • Vattenklon
 • Mång
 • Multi Parallell
 • Kamratlig
 • 2 Konton
 • DO Multiple Space
 • Super Clone

Hur vet vi att det finns två WhatsApp i en telefon?

Nuförtiden kanske många vill ha mer än ett WhatsApp-konto. Detta kan bero på olika anledningar, som att hålla isär arbete och personlig kommunikation, kontakta olika nummer eller vara i olika grupper. Dock, på en telefon Hur upptäcker vi att det finns två WhatsApp-konton? Det finns några detaljer som du bör överväga inom ramen för frågan.

Hur vet vi att det finns två WhatsApp i en telefon?
Hur vet vi att det finns två WhatsApp i en telefon?

Om du har två WhatsApp-konton på din telefon kommer två olika WhatsApp-ikoner att visas på din startskärm eller i applådan. För att öppna ditt andra WhatsApp-konto måste du välja den andra ikonen. Om du använder två WhatsApp-konton kan du ange olika namn mellan kontona. Du kan styra namnet på varje konto genom att ange kontoprofilerna i avsnittet Inställningar.

Separat chatthistorik finns mellan två WhatsApp-konton. När du öppnar en WhatsApp-ikon på din startskärm kommer du att se dina chattar som tillhör det kontot. När du väljer den andra ikonen kan du komma åt chattarna på ditt andra konto. Om du använder två WhatsApp-konton kommer du att märka att meddelanden för varje konto kommer att visas separat. Detta gör att du enkelt kan identifiera vilket konto du har fått ett meddelande eller meddelande från.

Du kan också komma åt artikeln om Whatsapp-gruppinställningar på telefonen från länken. https://www.hsviagrarg.com/telefonda-whatsapp-grubu-nasil-Kurulur/

Vanliga frågor

Är det gratis att använda två WhatsApp på samma telefon?

WhatsApp-applikationen är gratis att ladda ner och använda. Du behöver inte betala en extra avgift för att använda två WhatsApp-konton på samma telefon.

Hur kan jag separera meddelanden från två Whatsapp-konton?

Du kan ställa in separata aviseringar för varje WhatsApp-konto med hjälp av telefonens aviseringsinställningar. På så sätt kan du enkelt avgöra vilket konto de inkommande meddelandena och samtalen tillhör.

Hur kan jag växla mellan två Whatsapp-konton?

För att växla mellan två WhatsApp-konton behöver du bara trycka på motsvarande appikon. Du kan enkelt byta eftersom varje konto visas som en separat app.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi