Hur loggar man ut från Twitter? (Android och PC)

Hur man loggar ut från Twitter Frågan är en av frågorna som ställs av nya användare. Twitter, som har varit en av de mest använda sociala medieplattformarna under lång tid, låter användare dela sina känslor och tankar med tweets. Ett konto kan enkelt öppnas för att ta del av plattformen, som har miljontals användare.

När nya användare har skapat sina konton kan de lära sig att logga ut från sina konton och vidta åtgärder lättare. De allra flesta användare använder applikationen de laddar ner på sina smartphones eller surfplattor. Tack vare applikationen behöver du inte stänga och öppna kontot varje gång.

Logga ut från Android Twitter

Android Användare med enheten måste följa några steg för att logga ut från Twitter-appen. När du loggar ut från Android-enheter raderas inte kontot. Kontot kan nås genom att logga in igen. på Android-enheter Hur man loggar ut från Twitter Stegen att följa är följande;

 1. Klicka på profilbilden eller navigeringsmenyikonen,
 2. Inställningar och sekretess är valda,
 3. Klicka på kontoalternativet,

Efter att ha valt kontoinformationen väljs Logga ut,

 • Klicka på OK-kommandot på skärmen.
Hur man loggar ut från Twitter
Logga ut från Twitter på datorn

iPhone Twitter Logga ut metoder

iPhone Tack vare IOS-operativsystemet på enheterna kan tre olika metoder föredras för att logga ut från konton. För att avsluta applikationen måste följande göras;

 1. Klicka på profilikonen,
 2. Inställningar och sekretessalternativ är valt,
 3. Välj först Konto och sedan Logga ut.

Användare kan ange sitt användarnamn och lösenord för att lägga till sitt konto igen i applikationen genom att klicka på Logga in. Användare som glömmer lösenordet för kontot kan få hjälp från alternativet för återställning av lösenord längst ner på skärmen. Stegen att följa för in- och utträdesprocesser är ganska enkla.

Logga ut från Twitter på datorn

Ta bort konto från enhetens inställningar

Användare med en iPhone kan också få hjälp av enhetens inställningar. iPhone-enheter med avancerade funktioner tillåter även Twitter-användare att logga ut via inställningsprogrammet. från iPhone-enhetsinställningar Hur man loggar ut från Twitter Svaret som ska ges är följande;

 1. Inställningsmenyn öppnas,
 2. Twitter är skrivet i söksektionen,
 3. Kontot som ska tas bort är valt,
 4. Klicka på Ta bort konto.
Hur man loggar ut från Twitter
Logga ut från Twitter på telefonen

Ta bort åtkomst från Twitter.com

När Twitter-användare använder en iPhone för åtkomst kan de äntligen logga ut via Twitter.com. Twitter-applikationen öppnas via fliken Applikationer. Kontot kan stängas genom att välja alternativet Ta bort åtkomst. Hur man loggar ut från Twitter För frågan bör stegen följas i ordning enligt lämplig enhet.

Vanliga frågor

Var finns alternativet att avsluta Twitter?

Twitter-användare bör klicka på alternativet Inställningar på menyn som öppnas när de klickar på sin profilbild för att avsluta applikationen. Avsluta alternativet är valt på Inställningar och avsluta är klart.

Är det möjligt att logga ut på andra enheter när Twitter-användarlösenordet ändras?

Om användare lämnar sina konton öppna på olika enheter när lösenordet ändras kommer de att loggas ut på kort tid. Återinloggning med det nya lösenordet krävs.

Tar Twitter bort inaktiva konton?

Konton som inte är inloggade ofta kan raderas permanent. Användare måste logga in minst en gång var 30:e dag för att kontot ska vara aktivt.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi