Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-gruppen?

Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-gruppen? Frågan är ett av de ämnen som människor som vill skapa en chattgrupp är nyfikna på. Genom att lägga till kontakter i gruppen kan du nå fler personer och ha aktiva konversationer. Gruppchatt erbjuder en speciell funktion där flera personer kan interagera i samma konversation. Genom att lägga till kontakter i en WhatsApp-grupp kan nya medlemmar gå med i gruppen och enkelt kommunicera med befintliga gruppmedlemmar. Denna process hanteras av gruppadministratören och kan göras via förregistrerade kontakter eller telefonnummer.

WhatsApp är en av de mest använda meddelandeplattformarna idag. Som det är känt låter det människor skicka meddelanden och ringa samtal via wi-fi eller mobildata. Den har också olika funktioner. Detta inkluderar att skapa grupper och lägga till personer till dem. Även om det kan vara svårt för förstagångsanvändare av WhatsApp-grupper, är det faktiskt ganska enkelt. Genom att kontrollera den här artikeln kan du göra de nödvändiga åtgärderna på kort tid.

Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-grupper?

Hur lägger man till kontakter i Whatsapp-grupper?
Hur lägger man till kontakter i Whatsapp-grupper?

Lägga till en kontakt i en WhatsApp-grupp Det är en process som kan utföras utan svårighet. Om du inte vet och hur du gör det kan du se det direkt genom att granska tabellen nedan.

Mitt namn Bearbeta
Steg I Öppna WhatsApp och växla sedan till fliken ”Chattar”.
II. Mitt namn Gå till ikonen ”Ny chatt” och välj sedan ”Ny grupp”.
III. Mitt namn Välj alla personer du vill ha i gruppen och tryck sedan på den gröna pilen.
IV. Mitt namn Välj och skriv namnet på gruppen. Begränsningen är 25 tecken inklusive emojis.
Steg V Bekräfta genom att trycka på bockmarkeringen.

Genom att följa alla dessa steg, Lägga till en kontakt i en WhatsApp-grupp du kan göra. Du kan slutföra dessa operationer inom några minuter, utan krångel.

Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-grupper?

Lägga till en kontakt i en WhatsApp-grupp Det är ett ofta frågat ämne, särskilt av personer som använder WhatsApp för första gången eller som precis har öppnat en grupp. Även om det kan verka svårt och utmanande i början, är det du behöver göra faktiskt väldigt enkelt och praktiskt. Om du följer stegen nedan kan du nå relevanta resultat på kort tid:

 1. Öppna WhatsApp-applikationen. Byt sedan till chattfliken.
 2. Klicka på den nya chattikonen härifrån. Härifrån trycker du på ny grupp.
 3. Välj vem du vill vara i gruppen genom att trycka på dem och bekräfta genom att klicka på den gröna pilen.
 4. Ge ett namn för gruppen du skapade.

Slutligen är det möjligt att utföra alla transaktioner genom att ge godkännande.

Hur lägger man till kontakter till WhatsApp befintlig grupp?

Hur lägger man till kontakter i befintliga WhatsApp-grupper?
Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-gruppen?

OK hur man lägger till kontakter till befintlig WhatsApp-grupp? Stegen vi har delat med dig ovan är informationen för att skapa en WhatsApp-grupp från början och lägga till kontakter. Vissa personer kanske vill inkludera en annan person i en befintlig grupp. I det här fallet kan du få de lösningar du vill ha direkt genom att följa stegen nedan:

 1. Logga in på WhatsApp-appen.
 2. Logga in på gruppchatten där du vill lägga till din vän.
 3. Klicka på gruppinformation efter att ha sagt andra alternativ.
 4. När du har sagt lägg till deltagare väljer du och bekräftar de du vill lägga till.

Hur lägger man till kontakter i WhatsApp-gruppen?

Det är möjligt att lägga till en ny deltagare genom att följa alla dessa steg. Dessutom ingår även grupplänkar. Genom att använda dessa kan gruppadministratörer uppnå de resultat de vill ha omedelbart och utan att slösa tid:

 1. Öppna motsvarande WhatsApp-gruppchatt.
 2. Gå till ”Gruppinformation” och välj sedan ”Bjud in via länk”.
 3. Välj ”Skicka länk via WhatsApp”. Förutom detta kan du också kopiera och dela länkar via en annan applikation.

Således kan du skicka inbjudningsförfrågan på kort tid utan problem. WhatsApp-meddelande kommer inte Vi har delat med oss ​​av bra metoder för användare som har problem med att skicka meddelanden via länken.

Vanliga frågor

Kan människor läggas till i WhatsApp-grupper senare?

För att lägga till medlemmar i en befintlig WhatsApp-grupp måste du gå till chatten för den relevanta gruppen och klicka på andra alternativ. Sedan, efter att ha sagt gruppinformation, räcker det att trycka på lägg till deltagare. Således kan de personer du vill ha på kort tid gå med direkt.

Hur ställer jag in WhatsApp-grupper?

För att skapa en ny grupp måste du öppna WhatsApp-applikationen och klicka på chattarna och sedan på den nya chatten. Sedan kan du skapa en grupp och lägga till vem du vill.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi