Hur avbryter jag Netflix? Hur avbryter jag betalningen?

Hur man avbryter Netflix Frågan är en ofta ställd fråga av Netflix-användare. Netflix är en digital streamingsida som har vunnit popularitet på senare tid. Netflix låter sina medlemmar titta på TV-serier och filmer på sina telefoner eller datorer. Netflix, som har olika premiumalternativ, erbjuder dig olika fördelar beroende på ditt premiumpaket. Till exempel, beroende på ditt premiumpaket, kan du ladda ner TV-program eller filmer till din enhet. Därmed kan du fortsätta se tv-serier och filmer även på platser där du inte har tillgång till internet.

Netflix har ett stort antal användare både i världen och i vårt land. Netflix, som ligger i första hand bland digitala sändningsbolag med sina populära serier och filmer, kan naturligtvis inte göra varje användare nöjd. I det här fallet letar användare efter hur man tar bort konton och avbryter sina medlemskap.

Är Netflix avbokning möjlig?

Hur man avbryter Netflix
Hur avbryter jag ett Netflix-medlemskap?

Netflix har varit populärt i många år. Plattformen, som kan kallas ett serie- och filmparadis, innehåller också många dokumentärer. Du kan också komma åt olika animationer för dina barn på den här plattformen. Om du har problem med ditt konto eller betalning, du också Hur man avbryter Netflix Du kanske har börjat forska. Det finns flera sätt att avbryta Netflix. Först och främst kan du utföra denna avbokningsprocessen på datorn eller telefonen. Netflix tillhandahåller bekvämlighet för sina användare när det gäller avbokning. Beroende på vilken enhet du använder kommer ditt konto att avslutas på kort tid om du följer några steg.

Orsaker till att avsluta Netflix-kontot

Det finns flera anledningar till att människor vill avsluta sitt Netflix-konto. Eftersom Netflix är en betald sändare har några av användarna börjat söka efter att säga upp sina konton efter att premiumavgifterna ökat. Dessutom, bland orsakerna till avbokning, kanske TV-serierna eller filmerna i applikationen inte tilltalar folkets smak. Avgifter och personlig smak är de främsta anledningarna till att Netflix avbokar.

Avbryter Netflix från datorn

Hur man avbryter Netflix
Hur avbryter jag ett Netflix-medlemskap?

Hur man avbryter Netflix Om du ger dig ut med frågan är det första du bör veta att det är väldigt enkelt att avboka. Du kan avsluta ditt Netflix-konto genom att följa några steg och på kort tid. Om du har gett dig ut med frågan om hur du avslutar Netflix kan du avsluta ditt konto på kort tid genom att följa stegen nedan.

 • Öppna först Netflix webbplats
 • Klicka där det står logga in på webbplatsen
 • Fyll i nödvändig information för att logga in
 • Klicka sedan på logga in-knappen
 • Din profil finns i det högra hörnet av ditt konto. Klicka på alternativet som säger profil
 • Hitta och välj kontoalternativ här
 • Välj alternativet avbryt medlemskap i kontosektionen
 • Klicka på knappen ”Slutför avbokningsprocessen” i avsnittet Avbryt medlem.
 • Det kan ställa några frågor om varför du avslutade ditt Netflix-konto. Svara på dessa frågor.
 • Bekräfta för att avsluta ditt konto

Om du följer dessa steg kommer ditt Netflix-konto att avslutas. Om du säger upp ditt Netflix-konto kommer ditt abonnemang att avslutas. Du kommer inte längre att kunna se något på Netflix med ditt konto. Dessutom kommer data du laddade ner tidigare att raderas.

Avbryter Netflix från telefonen

Hur man avbryter Netflix
Hur avbryter jag ett Netflix-medlemskap?
 • Om du vill avsluta ditt Netflix-konto finns det två sätt. På det första sättet kan du besöka Netflix-webbplatsen och slutföra din avbokning här. Det andra steget är att använda Netflix-appen för avbokning. Om du även har Netflix-appen på din telefon och vill avsluta ditt konto kan du följa stegen nedan. När du följer stegen nedan kommer ditt konto att avslutas via applikationen inom en kort tid. Steg för att avsluta konto från telefonen är följande:
 • Öppna Netflix-appen på din telefon
 • Logga in via appen
 • Klicka på kategorin som säger konto efter inloggning
 • Klicka på alternativet som säger medlemskap och betalningar här
 • Klicka på knappen Avbryt medlemskap i kategorin medlemskap och betalningar.
 • För att avbryta ditt medlemskap, klicka på ”slutför uppsägningsprocessen”.
 • Bekräfta avbokningen
 • När du har bekräftat uppsägningen kommer ditt konto att avslutas.

Återbetalning efter avbokning

Hur man avbryter Netflix En annan fråga som de som ställt sig med frågan undrar är hur pengarna återbetalas efter avbokningsprocessen. Det är mycket osannolikt att du kommer att få en återbetalning efter Netflix avbokning. Netflix kräver att din anledning till avbokning är ett giltigt skäl för att göra en återbetalning.

Om du har avslutat ditt konto för att TV-programmen och filmerna på plattformen inte faller mig i smaken så finns det ingen möjlighet att få en återbetalning. Dessutom, för att få en återbetalning, får du inte ha använt någon tjänst på Netflix den månad du avbröt. Om du har några prenumerationer på Netflix innan du avslutar, serie eller film Om du har tittat går det inte att ta ut din avgift efter avbokning.

För att du ska få en avgift efter uppsägning måste applikationen ha ett fel eller ha ett mjukvaruproblem. I det här fallet kan du ansöka om återbetalning.

Hur avbryter jag ett Netflix-medlemskap?

För att du ska kunna debiteras efter avbokningsprocessen kan du kontakta kundtjänst för att förklara problemet du upplever och begära en återbetalning. Du kan också kontakta livesupportenheterna för att ta reda på om du förtjänar en återbetalning. Returprocessen är en mycket svår process, men om din ansökan accepteras kommer din avgift att överföras till dig inom kort.

Processtid för återbetalning

Hur man avbryter Netflix Det är också användbart att undersöka under vilka förutsättningar återbetalningsavgiften kan göras. Din begäran om återbetalning är mycket svår att acceptera på Netflix, men om den accepteras kommer dina pengar att krediteras ditt bankkonto inom kort. Om dina pengar inte krediteras ditt konto kan du rapportera din situation genom att kontakta livesupportenheten eller kundtjänst.

Netflix prenumerationsavgifter Du kan komma åt aktuella prenumerationspriser via länken.

Vanliga frågor (FAQ)

Jag avslutade mitt konto men fick inte avgiften. Vad ska jag göra?

Först måste du kontrollera ditt bankkonto. Om det inte finns någon återbetalning på ditt bankkonto bör du kontakta netflix. Det snabbaste sättet att göra detta är att ringa kundtjänst.

Kan jag fortsätta att titta på tv-program och filmer efter att jag har avslutat mitt konto?

Efter att du har avslutat ditt konto kommer TV-serierna och filmerna du har laddat ner att raderas. Därför är det inte möjligt att komma åt innehållet du har laddat ner efter att kontot avslutats.

Hur lång tid efter att jag avslutat mitt medlemskap kommer mitt konto att raderas helt?

10 månader efter att du har avslutat dina medlemmar, raderar netflix ditt konto permanent.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi