Hur avbryter jag ett Tinder-medlemskap? (Med alla detaljer)

Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap Det är väldigt enkelt att säga upp medlemskap genom att veta om det. Plattformen, som etablerades för användare att träffa och umgås med nya människor, har nyligen blivit mycket populär. Plattformen, som används över hela världen, tillåter användare att träffa de användare som ligger närmast deras plats.

Du kan träffa eller passera användarna i gränssnittet genom att svepa åt vänster eller höger. Många människor visar intresse som ett av de roliga sätten att träffa nya människor. Människor som har svårt att träffa nya människor kan umgås mycket lättare tack vare Tinder. Användare på hemsidan visar de närmaste Tinder-användarna till den aktuella platsen. Därmed blir det mycket lättare att etablera relationer med människorna runt omkring dig.

Kan Tinder-medlemskap sägas upp?

Tinderhar olika abonnemangssystem för sina användare. Plattformen, som erbjuder möjligheten att använda den utan att betala någon avgift, har ett prenumerationssystem för användare att dra nytta av mer avancerade funktioner. Det finns fyra olika alternativ att använda Tinder, enligt följande;

 • Tinder.
 • Tinder Plus.
 • Tinder guld.
 • Tinder Platinum.

Att ha ett Tinder Plus-, Gold- eller Platinum-abonnemang kräver vissa betalningar. Även om de föredrar att prenumerera på grund av de funktioner som erbjuds användare, kanske de vill avbryta medlemskapet på grund av olika omständigheter. Avbokning av medlemskap kan göras lika enkelt som transaktionerna som utförs under prenumerationen.

Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap
Kan Tinder-medlemskap raderas?

Uppsägning av Tinder-medlemskap på iOS-enheter

iOS De som använder Tinder-applikationen från en enhet med ett operativsystem bör följa några steg för att avsluta medlemskapet. på iOS-enheter Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap Stegen som ska följas är följande;

Tinder Gold Avbokningsmetoder
 1. Inställningar-appen öppnas,
 2. Ange användarnamnet och sedan öppnar prenumerationer,
 3. Den prenumeration som ska sägas upp är vald,
 4. Klicka på Avbryt prenumeration.

Uppsägning av Tinder-medlemskap på Android-enheter

Android Användare som loggar in från enheten kan praktiskt taget säga upp sina prenumerationer. För att avbryta prenumerationer som faktureras via Google Play Butik;

 1. Google Play-appen öppnas,
 2. Profilen öppnas,
 3. Betalningar och prenumerationer väljs och fliken Prenumerationer öppnas,
 4. Den prenumeration som ska sägas upp är vald,
 5. Klicka på avbryt prenumeration.
Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap
Tinder Gold Avbokningsmetoder

Uppsägning av medlemskap på Tinder-webbplatsen

Användare som skapar prenumerationer via webbplatsen gör sina betalningar direkt via kreditkort. Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap Svaret på frågan för Tinder.com är följande;

 1. Ett konto öppnas på Tinders webbplats,
 2. Klicka på profilbilden,
 3. Välj alternativet Hantera betalningskonto,
 4. Klicka på Avbryt prenumeration.

Kommer Tinder att fortsätta att använda efter avslutad medlemskap?

Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap Användare som är kunniga om processen kan stöta på några frågetecken om följande processer. Det är möjligt att fortsätta använda prenumerationen efter medlemsuppsägningen, då den köps mellan vissa datum med prenumerationen. Eftersom Tinder-prenumerationen är betald kan den fortsätta att användas under den angivna perioden.

Tar Tinder-medlemskapsavbokning bort kontot?

Att ta bort ett medlemskap kommer inte att radera kontot. Prenumerationer förnyas automatiskt om de inte avslutas av användarna. Att ta bort appen eller kontot avbryter inte prenumerationen. Användare som inte vill betala Hur man avbryter ett Tinder-medlemskap bör följa lämpliga steg för frågan.

Vanliga frågor

Finns det en återbetalning efter att Tinder-medlemskapet avslutats?

Nej, ingen betalning kommer att göras för retroaktiva prenumerationer efter avslutade prenumerationer. Tidigare betalda prenumerationer användes.

Kan jag säga upp alla mina Tinder-prenumerationer på en gång?

Tinder-prenumerationer som ägs kan sägas upp separat. Eftersom varje prenumeration har sitt eget förnyelsedatum måste användarna vidta separata åtgärder.

Kan Tinder-medlemskap raderas?

Efter att ha loggat in från Tinder-applikationen eller webbplatsen byts profilen. Alternativet Ta bort konto är valt på menyn Inställningar och medlemskapet raderas. Användare som tar bort sitt konto måste skapa ett nytt konto för att kunna använda Tinder igen.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi