Hörlurar inte upptäckt Problem och lösning

Telefonen känner inte av headsetet Många användare kan stöta på detta problem ofta. Idag används hörlurar flitigt i aktiviteter som att lyssna på musik, prata i telefon, delta i ett möte och titta på något. Trådlösa hörlurar är en av enheterna som gör livet enklare. Tack vare headsetet, som erbjuder en mycket bekvämare användning överallt, har det blivit möjligt att bli av med kabeltrassel.

Hörlurar kan användas både trådbundet och trådlöst på telefoner. Medan du kan använda trådbundna hörlurar tack vare hörlursuttagen på telefonerna, kan trådlösa hörlurar användas tack vare Bluetooth-anslutningen. Även om det finns sömlös teknik, användare i olika situationer telefonen känner inte av headsetet kan göra sådana klagomål.

Hörlurarna upptäcker inte Vad är problemet?

Det kan vara mer användbart att först ta reda på vad problemet är med enheterna för att upptäcka headsetet. Användare kan identifiera problemet och tillämpa lösningen direkt. När det finns problem med anslutningarna mellan telefonen och headsetet bör användarna vara uppmärksamma på vilken typ av headset de använder. Användare med antingen trådbundna eller trådlösa hörlurar bör överväga dessa användningsområden när de letar efter orsaker till problem.

Telefonen känner inte av headsetet
Telefon-Headset-Kan inte upptäcka

trådbundna hörlurar telefonen känner inte av headsetet Problemet kan vara:

 • Hörlurskabeln kan vara skadad.
 • Hörlursuttaget kan vara i kontakt med vatten eller damm.

I trådbundna hörlurar kan problemet orsakas av hörlurarna eller dess uttag. Det finns fler anledningar som kan orsaka problem med trådlösa hörlurar. Situationer som kan orsaka problem när telefonen inte upptäcker det trådlösa headsetet;

 • Batteriet i hörlurarna är slut.
 • Förlust av Bluetooth-anslutning.
 • Skador på headsetet, kontakt med vatten eller damm.
 • Telefonen ser inte headsetet.

Hörlurar upptäcker inte lösningar

Efter att ha förstått orsaken till kopplingen mellan telefonen och headsetet kan ett val av lösningar göras. När det finns problem med hörlursanslutningarna kan källan till problemet ibland vara telefonen. Telefonen känner inte av headsetet Användare som letar efter en lösning bör leta efter lösningar inte bara för hörlurar utan även för telefoninställningar. Lösningar för problem med hörlursanslutningar är följande;

 • Kontrollera headsetet.
 • Stäng av och slå på enheten.
 • Kontrollera Bluetooth-anslutningen.
 • Rengör hörlursuttaget.
 • Återställ enheten.
 • Återställ telefonen till fabriksinställningarna.
Telefonen känner inte av headsetet
Telefon-Headset-Kan inte upptäcka

Kontrollera Headset

Vid anslutningsproblem bör headsetet kontrolleras först. Det är bra att se till att headsetet fungerar. Problem med headsetet kan förhindra att headsetet upptäcks. En dator, surfplatta eller en annan mobil enhet kan föredras för att se att headsetet fungerar. Att kunna upprätta anslutningen med en annan enhet indikerar att headsetet fungerar.

För mer information om telefonproblem: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

Slå av och på enheten

Även om det är en enkel metod, är en av metoderna som fungerar i många olika tekniska enheter att stänga av och på enheten. för det första telefonen känner inte av headsetet Människor som använder trådlösa hörlurar inför problemet kanske föredrar att stänga av och på sina hörlurar. Om det inte gör någon skillnad att slå av och på headsetet, eller om ett trådbundet headset används, kan telefonen slås av och på.

Kontrollera Bluetooth-anslutning

Ofta använda trådlösa headset ger tillgång till telefoner via en Bluetooth-anslutning. När användare använder sina hörlurar ansluts de vanligtvis automatiskt. Den kan dock också vara ansluten till en annan enhet. Telefonens Bluetooth-inställningar kan vara avstängda. Vid upptäcktsproblem kan telefonens Bluetooth-inställningar kontrolleras.

Telefonen känner inte av headsetet
Telefon-Headset-Kan inte upptäcka

Rengör hörlursuttaget

Även om trådlösa hörlurar börjar bli populära finns det användare som inte kan ge upp och fortsätta använda trådbundna hörlurar. trådbunden hörlurar använder och hörlurar upptäcker inte Användare som säger kan kontrollera hörlursuttaget efter att ha kontrollerat sina hörlurar. Eftersom hörlurarna och laddningsportarna på telefonerna är öppna kan det ofta samlas damm och smuts inuti.

Återställ enhet

Användare som använder trådlösa hörlurar kanske föredrar att återställa enheten när de upplever anslutningsproblem efter att ha provat lösningarna och inte fått resultat. Hörlursinställningarna kan återställas tack vare återställningsknappen på laddningsboxarna till trådlösa hörlurar. Tack vare återställningen kan enheten se headsetet.

Återställ telefonen till fabriksinställningar

En effektivare metod än att återställa enheten är att återställa telefonen. Användare som föredrar att återställa sin telefon bör hitta alternativet att återställa telefonen via inställningsmenyn. Efter att ha återställt telefonen på ett enkelt sätt kan problemet ha försvunnit genom att slå på systemet.

Användare bör prova de föreslagna lösningarna på olika sätt. Det bör prövas på olika sätt istället för att göra dem alla på en gång. Om lösningsmetoderna inte ger några resultat kan det anses vara allvarliga problem med hörlurarna. Hörlurar under garanti kan skickas för garanti. Telefonen känner inte av headsetet Teknisk support kan erhållas när problemet inte är löst. Andra metoder än lösningsmetoderna som skadar enheterna bör undvikas.

Vanliga frågor

Varför upptäcker inte telefonen headsetet?

Det kan finnas olika anledningar till att telefonen inte känner av headsetet. Speciellt i trådbundna hörlurar kan det finnas situationer som att kabeln går sönder och avskalas. Olösta upptäcktsproblem kan ses annorlunda i trådlösa hörlurar.

Varför är uttaget för telefonens hörlurar trasigt?

Utrymmet i telefonernas hörlursuttag kommer i kontakt med luften och fångar upp damm och smuts i miljön. Ansamlad smuts kan göra att den inte fungerar. Kontakt med vatten orsakar också försämring.

Telefonen känner inte av headsetet, hur vet jag om headsetet är trasigt?

Efter att hörlursanslutningen har upprättats bör responsen från multimetern förväntas. Om inget ljud upptäcks kan det förstås att problemet är hörlurarna.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi