Återställ raderad samtalshistorik på Android och iPhone

Återställ raderad samtalslogg kan vara av stor betydelse för telefonanvändare. Användare kan ta till olika sätt att hämta samtalsloggen. I vissa fall kan sökhistoriken vara avgörande. Det kan finnas förvirring om hur man tar reda på om sökhistoriken raderas. Operativsystemet för telefonen som används är en av de största faktorerna.

Om det upptäcks att det har raderats när samtalsloggen kontrolleras, finns det sätt att ta tillbaka den. Tack vare den utvecklande teknologin har olika lagringsområden avslöjats. Alla data som skapas i digitala medier lagras för alltid. Även om det inte är möjligt att nå alla uppgifter, är det en av de kända fakta att det finns någonstans. Samtalshistorik är data som skapas mellan telefoner. Användare kan följa de nödvändiga stegen för raderade eller inte hittade sökhistoriker.

Vad är Call Record?

Samtalsloggen är det medium där samtalen som görs via telefonerna spelas in. Varje användare kan komma åt sin samtalshistorik från sin telefon. Efter att ha ringt de nummer som är registrerade eller inte på telefonerna, bildas samtalshistoriken på både den som ringer och den uppringda personens telefon. Olika information såsom hur lång tid samtalet mellan två personer kan nås från samtalsloggen. Den inkluderar numret till den som ringer, när han ringde och samtalstiden. Samtalsinspelning efter telefonsamtal kan vara ganska viktigt i vissa fall. När du ringer upp av ett oregistrerat nummer kan numret lätt nås från samtalsloggen efter samtalet.

Återställ raderad samtalslogg
Återställ raderad samtalslogg

Hur tar man bort samtalsposter?

raderade återställa samtalslogg När man letar efter sätt blir det också en nyfikenhetsfråga hur poster raderas. Även om det finns skillnader beroende på telefonoperativsystem för användarna, raderas de i princip på samma sätt. Samtalsloggen kan nås via samtalsmenyn på telefonernas huvudskärm. Radering kan göras via menyn där samtalsloggen finns. Telefonägare kan radera samtalsloggar individuellt eller samtidigt. Med alternativet välj alla kan massradering göras praktiskt taget.

Samtalsloggar kan också raderas under användarens kontroll. Olika situationer som problem med telefonens system och minnesfullhet kan leda till att samtalsloggen raderas. Användare kan behöva raderade samtalsloggar. Vid behov är det möjligt att försöka återställa posterna enligt telefonens operativsystem.

Kan raderade samtalsposter återställas?

Tack vare linjerna som används i telefonerna har varje användare ett telefonnummer. Utgående samtal görs via detta nummer. Numren sparas så att det går att kontakta dem senare. Däremot kan samtalslogg användas för att nå osparade nummer. Återställ raderad samtalslogg Det är en av de processer som är nyfikna av användare. Det är möjligt att återställa raderade poster. Även om det finns metoder som skiljer sig från enhet till enhet, kan posterna nås.

Återställ raderad samtalslogg
Återställ raderad samtalslogg

Hur ser jag samtalsposten?

Det är ganska lätt att komma åt samtalsloggar. Användare kan komma åt historiken med hjälp av sökmenyn på sina telefoner. Menyn kan nås genom att klicka på den gröna sökknappen. Även om det finns mindre ändringar beroende på telefonmärket är den placerad så att alla lätt kan komma åt den. Användare kan ringa nya samtal på kort tid genom att komma åt samtalsloggen. Snabbval kan göras från de senast uppringda kontakterna istället för att söka efter kontakter via kontakterna.

Hämta samtalshistorik från Android-enheter

Telefoner har olika funktioner och tillgänglighet beroende på vilket operativsystem de har. Operativsystemet Android är ett av de mest använda operativsystemen i världen. Android ses ofta bland användarnas smartphone-preferenser. Android användare kan stödja sina enheter med olika applikationer och hårdvara. Tack vare den här funktionen blir mellanhänder som Google Drive användbara. Via Google Drive eller via operatör raderade ring upp spela in tillbaka hämta blir möjligt.

Återställ raderad samtalslogg
Återställ raderad samtalslogg

Återställ raderad samtalshistorik från Google Drive Backup

via Android-enhet raderade ring upp avregistrera dig hämta Google Drive kan användas för En av de effektiva metoderna Google Drive Här är stegen för:

  1. Se till att Google-kontot är öppet och att enheten är ansluten till kontot,
  2. Gå in i telefonens Inställningar-meny och sedan System-menyn,
  3. Säkerhetskopieringsalternativet är valt,
  4. Google Drive väljs som säkerhetskopieringskälla,
  5. Alternativet Sökhistorik måste väljas,
  6. Om det finns en samtalshistorik återställs den automatiskt till enheten.

Återställ raderad samtalspost genom att kontakta operatören

raderade ring upp spela in tillbaka hämta Operatörsstöd är tillgängligt för Android-enheter. Användare som vill återställa samtalsloggen kan kontakta tjänsteleverantören. Det är möjligt att få hjälp beroende på vilken tjänsteleverantör som används, såsom Turkcell, Vodafone och Türk Telekom. Tjänsteleverantörer behåller användarnas sökhistorik under en viss tid. Användare som vill komma åt samtalsposten inom lagringsperioden kan komma åt samtalsposten på kort tid. Det kan vara möjligt att nå samtalsloggen genom att kontakta kundtjänst. Det föredras av användare eftersom det är en mycket praktisk metod.

För mer information om mobila enheter: https://www.hsviagrarg.com/mobil/

Hämta samtalshistorik från IOS-enheter

iOS Operativsystemet finns i många telefoner nuförtiden. Att vara ett av de mycket använda operativsystemen gör att vissa problem är vanliga. Det finns två metoder som användare kan välja för att hämta samtalsloggar. Återställ raderad samtalslogg Det kan enkelt göras med iCloud och iTunes på iPhone-enheter.

Återställ raderad samtalslogg
Återställ raderad samtalslogg

Återställ raderad samtalshistorik med iCloud

använder iCloud backup återställa raderad samtalslogg kan bli gjort. iCloud-menyn bör öppnas från appen Inställningar. Säkerhetskopiering kan styras via Manage Storage. Det är möjligt att se när den senaste säkerhetskopieringen gjordes. Om rätt säkerhetskopia hittas kan samtalshistoriken nås. iTunes kan kontrolleras om iCloud-säkerhetskopiering är värdelös.

Återställ raderad samtalshistorik med iTunes

raderade ring upp spela in tillbaka hämta hjälp kan erhållas från iTunes backup. Användare kan komma åt iTunes via datorn. Samtalsloggen kan nås med kommandot Återställ säkerhetskopiering. Men för att detta ska hända måste säkerhetskopieringen göras korrekt. IOS-användare kan komma åt sin samtalslogghistorik utan problem genom att göra regelbundna säkerhetskopior.

Vanliga frågor (FAQ)

Hur länge kommer de raderade samtalsloggarna att vara tillgängliga?

Om säkerhetskopieringsmetoder föredras kommer det senaste säkerhetskopieringsdatumet att vara giltigt.

Kan raderade samtalsloggar sparas på telefonen igen?

Tar det lång tid att återställa raderade samtalsloggar?

Det finns metoder som kan göras på kort tid.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi