AirPods stulna Vad ska jag göra? Hur hittar jag det?

AirPods stulna vad ska jag göra Användare vars hörlurar tappas bort eller blir stulna efter att ha fått information om det kan enkelt komma åt sina hörlurar. Airpods hörlurar, som används trådlöst, erbjuder en mycket bekväm upplevelse. Hörlurar, som har blivit populära på grund av sin bekväma användning, kan orsaka problem i förvaringen eftersom de inte har någon anslutning.

Förlorade och stulna Airpods är vanliga problem med hörlurar. Användare kan ta till vissa metoder utan att oroa sig när de tappar hörlurarna. Hörlurar utvecklade av Apple är en mycket föredragen enhet för att njuta av att lyssna på musik genom att para ihop dem med enheter. Headsetet, som har avancerade funktioner, kan hittas ganska enkelt när det tappas bort.

Vilka metoder kan jag använda när mina AirPods blir stulna?

Airpods stulna Vad ska jag göra
Hur man hittar stulna AirPods

Användare som har tappat sitt headset kan välja olika metoder. AirPods stulna vad jag måste Svaren på frågan kan prövas i ordning. Olika metoder kan prövas tills hörlurar hittas. Metoder som kan föredras när headsetet blir stulet eller förlorat ögonhår Stegen bör följas sekventiellt.

Hitta AirPods från kartan

Om du inte kommer ihåg var du lade ditt headset eller om det har blivit stulet kan du använda appen Hitta. Den allmänt föredragna Find-applikationen är en mycket praktisk metod. Innan headsetet tappas bort måste headsetet registreras på enheterna. Personer som använder Apple-enheter bör föredra att ansluta alla sina enheter tillsammans. För att hitta Airpods med hjälp av Find måste dessa steg följas;

 1. Hitta applikationen öppnas,
 2. Fliken Enheter är vald,
 3. Airpods är valda.

Spelar upp ljud från Airpods

Airpods stulna vad ska jag göra
Hur man hittar stulna AirPods

Om Airpods är i närheten av någon av Apple-enheterna kommer Bluetooth-anslutningen inte att förloras. Airpods stulna vad ska jag göra Användare som nyligen har tappat bort sitt headset kanske föredrar den här metoden. Hörluren kan nås på kort tid genom att spela upp ett ljud som hjälper till att hitta Airpods. Användare kan använda ljuduppspelningsmetoden för att hitta Airpods Pro-laddningsfodralet. Saker att göra för ljuduppspelning;

 1. Hitta applikationen öppnas,
 2. Fliken Enheter är vald,
 3. Förlorade Airpods är valda,
 4. Klicka på Spela upp ljud för att spela upp ett ljud som gradvis ökar i nivå.

Bli varning när du glömmer Airpods

Med Airpods-enheter trådbunden Även om inte upprätta en anslutning på ett sätt gör det lätt att använda, kan det orsaka problem som att glömma, förlora och stjäla. Om användare glömmer sina Airpods ofta kan de dra nytta av varningsfunktionen. Endast användare med iPhone 12 eller senare modeller och användare med Airpods 3:e generationen, Airpods Pro, Airpods Pro 2:a generationen och Airpods Max kan aktivt använda funktionen Notify when forgotten. Airpods stulna vad ska jag göra Det kan vara väldigt användbart att inte glömma headsetet för att inte ställa frågan. För att inte glömma headsetet på okända platser bör följande steg följas för att aktivera avgångsvarningen;

Airpods stulna vad ska jag göra
Mina AirPods har blivit stulna, vad ska jag göra?
 1. Hitta applikationen öppnas,
 2. Fliken Enheter är vald,
 3. Airpods väljs,
 4. Meddelandemenyn öppnas och Meddela när glömt är valt,
 5. Meddela när glömt är aktiverat.

Airpods förlorat läge

Användare som äger AirPods Pro, Airpods Pro 2:a generationen, Airpods 3:e generationen och Airpods Max kan dra nytta av funktionen för att aktivera förlorat läge. Om det förlorade läget är aktiverat kan ett meddelande med ett telefonnummer eller e-postadress delas. När Airpods hittas av någon skickas meddelandet till personens iPhone. Även om det är en mycket framgångsrik applikation kan det diskuteras hur effektivt det kommer att bli om det blir stulet. För att aktivera förlorat läge måste följande steg utföras;

 1. Hitta applikationen öppnas,
 2. Fliken Enheter är vald,
 3. Airpods väljs,
 4. Du kan hitta Markera som post genom att scrolla ner,
 5. Aktivera är valt.

Hur man hittar Airpods när du är offline

Airpods stulna vad ska jag göra olika metoder kan föredras. Användare kan tillgripa dessa metoder om deras headset skulle bli stulet eller förlorat. Det finns inga olika metoder som kan föredras för Airpods som är offline. Användare kan komma åt den senast aktiva platsen via Hitta. Det kan försöka hittas genom den sista platsen.

Vanliga frågor

Kan jag också hitta mina Airpods när jag är offline?

Ljuduppspelning är inte tillgängligt om Airpods visas som offline eller om platsen inte hittas. Däremot kan du hitta platsen där Airpods senast var ansluten.

Laddningsfodralet till mina Airpods har tappats bort, kan jag använda det med ett nytt fodral?

Serienumret på Airpods lärs in och du kan börja använda det genom att få support från Apple för att göra ersättningar.

Kan jag hitta laddningsfodralet till mina Airpods?

När Airpods tappas bort eller blir stulen kan de föredragna metoderna också hittas i laddningsfodralet. Laddningsfodralet kan dock endast hittas av användare med Airpods Pro. I andra modeller går det inte att hitta laddningsfodralet.

Glöm inte att betygsätta vårt innehåll.

Lämna en kommentar

Teknoloji Mermer Gezi